gördüğüm lüzum üzerine bu forma bir daha girmemeye karar verdim
bir kaç tane iyi arkadaşım oldu.onlarla başka yerlerde görüşmeye devam ederiz.kalbini kırdığım arkadaşım olduysa özür dilerim...
1..lazuTS saygılı bir şekilde tartışmayı öğren...ilerde başka birisi ağzının payını hiç beklemediğin bir şekilde verir..tüm hakaretlerine rağmen hakkımı helal ediyorum.. 2..mehman, specloard (yanlış yazdıysam özür)içinizdeki Ts kinini bir türlü anlayamadım... 3..HT ci arkadaşlara sonsuz başarılar.... 4..ermanpac mod olayından dolayı biraz sert yazılarım oldu sana karşı..kusura bakma.bunuda söyleyip rahatlayayım..bir rum takımını TS ye karşı desteklemeni hala hazmedemiyorum.(birileri soda resmi koyar artık) 5..y281nbl fazla saldırmahastalık yapar.. 6..alpyanar nezdinde tüm fb liler AZ maçında sonsuz başarılar.inşallah elersiniz..(fenere gıcık olduğum bilinir ama türklüğüm TS luluğumdan önce gelir) 7..herkezin hayatı istediği gibi olsun..neyi amaçlıyorsa ona kavuşsun.. 8..TRABZONSPOR kimseyle ne kardeştir ne de ittifak içindedir...öznel yorumlarınızı lütfen öznelinize saklayınız... kalbini kırdığım arkadaşlar haklarını helal ederse memnun olurum. son olarak