Şimdi Ara

Hadı ben uyuyamıyom sız ne ıssınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben işteyim çalışıyorum beyler hadi evinde olarlar yatsın uyusun bak saat kaç oldu hadi bakem

• Kemer'den geldim uyucam ama
  • herkese iyi geceler
  • Uyucam aga.
  • hadi olum hadii lan uyucam deyip deyip uyumuyosunuz bak bi daha geldiğimde uyanık görmeyeyim

hadi herkez yatağaaa saat kaç oldu bea yarın kalkmayacaksınız evladımmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

güneşi görüomusun die sorsana ilk önce :D

her gün böle sabah 4-5 gibi yat akşam 6-7 gibi uyan 8 de ders başlıor :D 11 de bitiyor sonra sabah 5 e kadar nette takıl yada arkları ara alem yap daha güzel hayat mı var bundan başka

8'de başlayan ders 2.öğretim üniversite mi?
  • 2. öğretim olmanın zararları . . Aslında yararlarından ya
  • Uyuyamiyorum kardesim dedigim insani birakip baska sehre gitmek zorundayim cok zor geliyo omuzlarimda agir bir yuk var daha kotusu haberi yoktu gidicegimden bugun ogrendi uzuldu durgunlasti soylemicektim ama uc apartman ilerde oturuyo nasilsa diye guvendi sanirim uc haftadir ne ariyodu ne soruyodu ben arayincada isi oluyodu musayit oluncada niyeyse aramiyodu hani gidicegimi ogrenirse son iki ayimi beraber geciririz diye dusundum cok kararsizim gidersem cok ozlicem onumdeki firsatlari tepip kalsam uc haftada aramayan insan icin tek basima napicam bu sehirde belkide arar bilmiyorum kalsamda gitsemde pisman olucam keske dicem napicam bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 3 Haziran 2010; 5:46:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Chevolution

quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: What is love

quote:

2 Saat kadar önce öğrenmiş olduğum şeyden ötürü uyuyamıyorum.Hatta bırak uykuyu hiçbir şey yapasım gelmiyor
    noldu

Sene başından beri sevdiğim kız,2 ay önce tanıştığı ve tanıştığı gün onu sevdiğini söyleyen birisiyle birlikteymiş. Neyse yapacak bir şey yok artık.Alıştım yenilgilere...

aynisi benim basima geldi gecen hafta.. cok koyuyor cidden..

Bana koyan kusurumu söyle diyorum söylemiyor.Tipsizim diyorum hayır diyor,karakterimle ilgili mi diyorum onla hiç alakası yok.Tipe önem vermiyorum dedi ama 2ay önce tanıştığı birisi yakışıklı diye kanı çabuk ısındı neyse hayırlısı(Tabi bu benim görüşüm o ne kadar kabul etmesede ).Duman'a devam :)

Yalaaaannn

• quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: What is love

quote:

2 Saat kadar önce öğrenmiş olduğum şeyden ötürü uyuyamıyorum.Hatta bırak uykuyu hiçbir şey yapasım gelmiyor
    noldu

Sene başından beri sevdiğim kız,2 ay önce tanıştığı ve tanıştığı gün onu sevdiğini söyleyen birisiyle birlikteymiş. Neyse yapacak bir şey yok artık.Alıştım yenilgilere...

aynisi benim basima geldi gecen hafta.. cok koyuyor cidden..

Bana koyan kusurumu söyle diyorum söylemiyor.Tipsizim diyorum hayır diyor,karakterimle ilgili mi diyorum onla hiç alakası yok.Tipe önem vermiyorum dedi ama 2ay önce tanıştığı birisi yakışıklı diye kanı çabuk ısındı neyse hayırlısı(Tabi bu benim görüşüm o ne kadar kabul etmesede ).Duman'a devam :)

Yalaaaannn

Aynı kanaatteyim :) Hani tipim çok mu sorunlu değil ama şu an konuştuğu çocuk benden daha iyi tip olarak. Bu saatten sonra benim yapabileceğim bir şey yok daha öncesinde yok sanmam o çocukla aramızda bir şey olmaz demişti ama varmış bana koyan bu

• eve yeni geldim.. yatasım var..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.