Şimdi Ara

hadi buyrun bakalım. ne yapcağız(yorum değil çözüm istiyorum) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

quote:

Orjinalden alıntı: cenomen

walla ben de ne yapacağımı bilemiyorum. bu gün sabahtn beri kafa patlatıyorum. dün gece bi de arkadaş beni eve bırakırken arabada hiç konuşmadı umarım aramızda bozulmaz. çünkü ilke defa onu bu kadar heyecenalı ve bi o kadarda agresif görüyorum.

sanırım ben muhabbeti kesmeyi düşünüyorum. artık üç kişi uğraşlsınlar. ben uğraşamayacağım.

Şimdi ;

G=Ö Conemen=N
    Ö=Conemen N= G

Bu doğru ise senin ne suçun varki bu olayda.Tamamen kızlardan kaynaklanıyor.Bence kesin böyle düşünüyorlar diye kaderinize boyun eğmeyin sen N ye ,G de Ö ye açılın ne olacaksa ondan sonra olsun.

bravo olay budur. +1000

peki anlatalım diyecem. esasında anlatmaya gerek yok belli herşey. onlarda bunun farkında.
    ben N'ye söyler, sonra da kafama sıkar giderim.
    yapçak tek şey bu.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

quote:

walla ben de ne yapacağımı bilemiyorum. bu gün sabahtn beri kafa patlatıyorum. dün gece bi de arkadaş beni eve bırakırken arabada hiç konuşmadı umarım aramızda bozulmaz. çünkü ilke defa onu bu kadar heyecenalı ve bi o kadarda agresif görüyorum.

sanırım ben muhabbeti kesmeyi düşünüyorum. artık üç kişi uğraşlsınlar. ben uğraşamayacağım.

Şimdi ;

G=Ö Conemen=N
    Ö=Conemen N= G

Bu doğru ise senin ne suçun varki bu olayda.Tamamen kızlardan kaynaklanıyor.Bence kesin böyle düşünüyorlar diye kaderinize boyun eğmeyin sen N ye ,G de Ö ye açılın ne olacaksa ondan sonra olsun.

bravo olay budur. +1000

peki anlatalım diyecem. esasında anlatmaya gerek yok belli herşey. onlarda bunun farkında.
    ben N'ye söyler, sonra da kafama sıkar giderim.
    yapçak tek şey bu.

Söylemeye gerek yok herşey belli deme diyorum sana bende.Söylemeden gitmek yerine söyleyipte git bence eger gitmek gerekiyorsa

• şimdi arkadaşım aradı. üçü buluşacaklarmış. bende düşüncelerini açıkça anlat dedim. o da zaten Ö'yü akşam biyerlere götürmeye çalışacam dedi. başbaşa konuşmak istiyormuş. hadi bakalım dua edelimde arkadaşın gönlü olsun.

umarım kız kabul ederde beraber takılırlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.