Şimdi Ara

Hadi! Flickr adreslerimizi paylaşalım:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Flickr'da puan yok :) Bu başlık tutmaz. Birbirini pohpohlamayacaksan ne diye paylaşasın ? Bak paylaşmıyorum işte ben şimdi !..
  • tutmaz bu
  • amacım, tutması veya tutmaması değil. amatör olarak uğraşyorum fotoğrafla, arkadaşların çektiklerinide göreyim ki ona göre bakış açım değişsin diye açtım. Birilerini pohponlamak değil, zaten son 2-3 haftadır birşeyler yazmaya başladım burada. Anlayacağınız yeni sayılırım bu forumda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: husolin

amacım, tutması veya tutmaması değil. amatör olarak uğraşyorum fotoğrafla, arkadaşların çektiklerinide göreyim ki ona göre bakış açım değişsin diye açtım. Birilerini pohponlamak değil, zaten son 2-3 haftadır birşeyler yazmaya başladım burada. Anlayacağınız yeni sayılırım bu forumda...

Dediğim size değildi. Üzerinize alınabileceğiniz bir durum yok, rahatsız olmayın lütfen. Başka bir fotoğraf sitesi üyeliklerini paylaştıkları başlıkta mesaj sayısı 300'e gelmek üzere, 5 sayfa başlık olmuş. Neden ? Sitenin güzelliğinden muhakkak ;) Flickr eskidi :)
  • sagolasın:) anladım sımdı durumu. bende uyelık eskı olmasına ragmen son 2-3 haftadır aktıf kullanmaya basladım forumu. Daha 500s topıgını gormedım:) bende kendı capımda ılgılenıyorum fotoyla. sagda solda yazılar okuyup, rersimlere bakıyorum; bakış acısını tam oturtmak ıcın:) ondan dıger kullanıcıların fotolarında bakayım demıstım. o zaman bızde obur topıge bakarız:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Selfie paylaşıyoruz buyrun
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.