Şimdi Ara

Hadi gelde cik isin icinden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

KENWOOD-KAC-6203
    Rms : 2 x 100 W
    Anfi aldim.

Sorum su;
    Arkada Sansui Cs-D4069 Ovaller var.
    Bunlar Max. 600w olarak yaziyor. Ama rms si hakkinda bilgim yok yalan dolan yani.

Sizce bu Kenwood anfi Bu Rms si dahi bilinmeyen Sansuiler icin bosa alinmismi oluyor?

Eger ogle ise almayi dusundugum 3 tane model var. Bu konuda yardimci olabilirmisiniz.

1-Kenwood Kfc-Hq718 Rms 80w
    2-Kenwood Kfc-7189ie Rms 80w
    3-Kenwood Kfc-2089ie Rms 90w

sizce hangisi?

(Sunuda anlamis degilim Bu rmsler cift kolonun toplam rms simi yani 2x90 mi 2x45 mi olmus oluyor. Anfiden maximum faylanmam acisindan bu sorularin cevabini bulmaliyim.

Yardimlarinizi bekliyorum.

• Bosa konu aciyoz bundan sonra soru falan sormayi dusunmuyorum.
    Kimse sallamiyo, bosuna ugrasip yaziyoz...
  • amfiyi sadece arkadaki 2 hapörlörü bağlamak için aldıysan bence gereksiz olmuş,şimdiki radyo cd lerin çoğu bu konuda yeterlidir,senin amfi daha çok SW amaçlı alınabilir diye düşünüyorum,ayrıca haporlörde gerçek değer, rms olarak değilde nominal değer olarak geçmesi gerekir,yukarıda belirttiğin 3 hop.de bu amfi ile kullanılabilir,ama 90 w olan sanırım daha uygun olur.
  • o anfi ovalleri beslerde niye o ovaller için gidip anfi aldınki onlarıda değiştirseydin
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

o anfi ovalleri beslerde niye o ovaller için gidip anfi aldınki onlarıda değiştirseydin

Ovalleri cok once almistim. Cok iyi demislerdi ama anfi manfi yoktu arabada teyp yeterli gelmiyodu sesi sonuna kadar acinca kaldirmiyodu bende anfi almaya karar verdim Kenwood da bu iste iyi bir marka oldugu icin onu sectim. 4*60 rms anfiler yerine 2*100 rms daha uygun olur diye dusundum.
    Daha anfiyi taktirmak nasip olmadi cunku memlekette degilim.
  • hmm anladım

istanbula gidince bide anfi taktır o zaman bogmaz işte rahat çalışır
  • quote:

Orjinalden alıntı: salih29

Sunuda anlamis degilim Bu rmsler cift kolonun toplam rms simi yani 2x90 mi 2x45 mi olmus oluyor. Anfiden maximum faylanmam acisindan bu sorularin cevabini bulmaliyim.

2x90 yani bir tanesinin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.