BİR KUTU OYUNU YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM. BU MONOPOLY YADA RİSK GİBİ...
OYUNUMDA RİSK GİBİ DÜNYA GENELİNİ TABAN OLRAK KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM VE FETİH AMACI ESASLI OLMASINI İSTİYORUM SMDİLİK... YADA GÜÇ AMAÇLI OLABİLİR...
BİRAZ KARIŞIK ANLATTIM AMA OKUMAYA DEVAM EDERSENİZ İÇİNİ DOLDURACAĞIM CÜMLELERİMİN...
DÜNYA HARİTASINI BÖLÜMLERE AYIRACAĞIM( ÜLKELER YADA TOPLULUKLAR OLRAK OLABİLİR)..
OYUNA BAŞLARKEN HERKES EŞİT BAŞLAYACAK VE ZAMANLA BİRİLERİ BİR ŞEKİLDE GÜÇŞENECEK. DAHA ÇOK TOPRAĞI OLACAK YADA DAHA GÜÇLÜ BİR ORDUSU VS. OLACAK...
ŞİMDİ YARDIM İSTEDİĞİM NOKTA ŞU. OYUNDA KAÇ FARKLI ANA ELEMAN OLSUN: ANA ELEMANLAR OYUNUN OYNANACAĞI ŞEYLERDİR BUNLAR ASKER, SİYASETCİ. TANKLAR UÇAKLAR. PARA OLABİLİR...
VE OYUNUN AKIŞI NASIL OLSUN ?... YANİ ÇOĞU OYUN ŞANS TEMELLİ FAKAT BUNU STRATEJİYE NASIL DÖNÜŞTÜREBİLİRİZ ?? ZAR ATMAK YADA KİTAP SAYFASI AÇIP ALTTAKİ RAKAMA GÖRE OYNANAN BİR OYUN İSTEMİYORUM...
AKLIMA GELEN BUNLAR..
EKLENİLEBİLECEK ANA ELEMAN VE NASIL KULLANACAĞI İLE İLGİLİ FİKRİ OLAN VARMI ??
VEDE OYUNU STRATEJİ TEMELLİ YAPMAK İÇİN NE YAPABİLİRİZ??
ders çalış bırak bu işleri yada benim gibi bir ise his sende
quote:
Orijinalden alıntı: Zampara.Alper
ders çalış bırak bu işleri yada benim gibi bir ise his sende
TAVSİYENİ DÜŞÜNEEĞİM;) BELKİDE UYGULARIM... AMA OYUNU YAPTIKTAN SONRA.. DERS ÇALIŞTIKTAN YADA ÇALIŞTIKTAN SONRA DİNLENİRKENDE OYNARIM.. DAHA İYİ OLMAZ MI ?
abdulkerim cabbar ana karakter olsun
Kaç topluluk kullanıcaksan,her topluluğu 3er kişi yönetsin.Biri siyasi işlere baksın biri strateji geliştirsin biride uygulasın ne biliyim
defol git lan
quote:
Orijinalden alıntı: sadsadsa
defol git lan
bu nedir abi
quote:
Orijinalden alıntı: 1nvdr
Kaç topluluk kullanıcaksan,her topluluğu 3er kişi yönetsin.Biri siyasi işlere baksın biri strateji geliştirsin biride uygulasın ne biliyim
topluluk kurmak ii fikir. her topluluğun farklı özellikleri daha üstün olur.. o 3 kisi baksn kısmını anlamadım :/
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme