Şimdi Ara

Hadi göreyim yaratıcılığınızı cici formumun pek cici üyeleri... :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kardeşler abiler ablalar, amcalar, dayılar, halalar, teyzeler., nineler, dedeler...

BİR KUTU OYUNU YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM. BU MONOPOLY YADA RİSK GİBİ...

OYUNUMDA RİSK GİBİ DÜNYA GENELİNİ TABAN OLRAK KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM VE FETİH AMACI ESASLI OLMASINI İSTİYORUM SMDİLİK... YADA GÜÇ AMAÇLI OLABİLİR...

BİRAZ KARIŞIK ANLATTIM AMA OKUMAYA DEVAM EDERSENİZ İÇİNİ DOLDURACAĞIM CÜMLELERİMİN...

DÜNYA HARİTASINI BÖLÜMLERE AYIRACAĞIM( ÜLKELER YADA TOPLULUKLAR OLRAK OLABİLİR)..

OYUNA BAŞLARKEN HERKES EŞİT BAŞLAYACAK VE ZAMANLA BİRİLERİ BİR ŞEKİLDE GÜÇŞENECEK. DAHA ÇOK TOPRAĞI OLACAK YADA DAHA GÜÇLÜ BİR ORDUSU VS. OLACAK...

ŞİMDİ YARDIM İSTEDİĞİM NOKTA ŞU. OYUNDA KAÇ FARKLI ANA ELEMAN OLSUN: ANA ELEMANLAR OYUNUN OYNANACAĞI ŞEYLERDİR
    BUNLAR ASKER, SİYASETCİ. TANKLAR UÇAKLAR. PARA OLABİLİR...

VE OYUNUN AKIŞI NASIL OLSUN ?... YANİ ÇOĞU OYUN ŞANS TEMELLİ FAKAT BUNU STRATEJİYE NASIL DÖNÜŞTÜREBİLİRİZ ??
    ZAR ATMAK YADA KİTAP SAYFASI AÇIP ALTTAKİ RAKAMA GÖRE OYNANAN BİR OYUN İSTEMİYORUM...

AKLIMA GELEN BUNLAR..

EKLENİLEBİLECEK ANA ELEMAN VE NASIL KULLANACAĞI İLE İLGİLİ FİKRİ OLAN VARMI ??

VEDE OYUNU STRATEJİ TEMELLİ YAPMAK İÇİN NE YAPABİLİRİZ??

• ders çalış bırak bu işleri yada benim gibi bir ise his sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zampara.Alper

ders çalış bırak bu işleri yada benim gibi bir ise his sende

TAVSİYENİ DÜŞÜNEEĞİM;) BELKİDE UYGULARIM... AMA OYUNU YAPTIKTAN SONRA.. DERS ÇALIŞTIKTAN YADA ÇALIŞTIKTAN SONRA DİNLENİRKENDE OYNARIM.. DAHA İYİ OLMAZ MI ?
  • abdulkerim cabbar ana karakter olsun
  • Kaç topluluk kullanıcaksan,her topluluğu 3er kişi yönetsin.Biri siyasi işlere baksın biri strateji geliştirsin biride uygulasın ne biliyim
  • defol git lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadsadsa

defol git lan

bu nedir abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Kaç topluluk kullanıcaksan,her topluluğu 3er kişi yönetsin.Biri siyasi işlere baksın biri strateji geliştirsin biride uygulasın ne biliyim

topluluk kurmak ii fikir. her topluluğun farklı özellikleri daha üstün olur.. o 3 kisi baksn kısmını anlamadım :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.