Şimdi Ara

Hadi Minecraft Oynayalım Serisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fuckyeah123

Kardeşim seri güzel ama yanına biri al artık tek tek olmuyo sap gibi :)
    İleride almayı düşünebilirim. :)
  • Hâlâ izlenir mi beyler?
    Başını biraz izledim ama sonra bıraktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Hâlâ izlenir mi beyler?
    Başını biraz izledim ama sonra bıraktım.

Hepsini izledim, beğendim açıkçası

Bende boş kaldıkça izleyim bari.
    Yalnız bu adamın konu tutunca herkes kanallarının linkini koyup,prim yapmaya başlamış.

• Aslında yöneticiler ile konuşup buraya iyi bir yöneticı seçmek lazım.
    Bunların kökünü kurutacak cinsten olmalı.

@rds stones conjure

Gerçekten şart buraya ayrı yönetici.
    Resmen prim yapma mekanına döndü.

• quote:

quote:

Aslında yöneticiler ile konuşup buraya iyi bir yöneticı seçmek lazım.

@rds stones conjure

Forumda öyl bir yasak var mı ? Yoksa hani ne yapacaklar

Bence yasak değilsede yasak olmalı,insanlar burayı "bedava reklam" olarak görmemeli.
    Zaten çok online yok,böyle konular ile de boğmamaları lazım burayı.

• quote:

quote:

quote:

Aslında yöneticiler ile konuşup buraya iyi bir yöneticı seçmek lazım.

@rds stones conjure

Forumda öyl bir yasak var mı ? Yoksa hani ne yapacaklar

Bence yasak değilsede yasak olmalı,insanlar burayı "bedava reklam" olarak görmemeli.
    Zaten çok online yok,böyle konular ile de boğmamaları lazım burayı.

Aslında reklamdan reklama fark var.İyi bir reklam ise yani video ile alakalı ise oynayışları vb. güzel ise kalsın ama saçma sapan ise silinsin, benim düşüncem bu.Video konusuna gelince 11. bölüm yarın geliyor. Kulaklığımın bozulması, performans ödevleri, sınavlar vb. işi biraz zorlaştırdı.

• Bu bölüm 32 dk oldu ama yeni yer keşfettim + mağara buldum.Birdahaki bölümü 1-2 saat yapmayı düşünüyorum.Mağarada çok şey bulacağımı düşünüyorum.Yeni bölüm yarın kesin olarak geliyor, dün gece HD yaptım fakat yükleyemedim vakit yetmedi.
  • Yeni video bugün gelecekti fakat annem bilgisayarı kapalı sanıp fişini çekince video yüklenmedi. Bu gece tekrar yükleyeceğim yarın kesin olarak geliyor. Öneriler içinde teşekkürler.
  • Güzel
  • Yeni bölümü ekledim.İyi seyirler. Birdahaki bölümde yapmamı istediğiniz birşey varsa buradan veya videoya yorum atarak önerebilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .>SoLDieR<.

Yeni bölümü ekledim.İyi seyirler. Birdahaki bölümde yapmamı istediğiniz birşey varsa buradan veya videoya yorum atarak önerebilirsiniz.

İzledim, hatta bayağı güldüm bazı yerlerde Hatta ismimi söylediğiniz zaman şaşırdım En Beğendim Minecraft videolardan bir taneside bu oldu

Şimdi önerilere gelelim her zamanki gibi Tabi, öncelikle bizim mesajları dikkate alıp maceraya atıldığınız için teşekkür ederiz

Şimdi, videoda gördüğüm kadarıyla eşya fazlalığından yanınıza yeni şeyler alamıyorsunuz. Bu da bazı yerlerde oldukça sıkıntıya düşürecek sizi. Size dolaşmanızı önerdiğim zaman içimden ''Kesin Village bulacak'' diye geçirmiştim, haklı da çıktım Keşke orayı sahiplenseydiniz oynarken. Ben öyle yaparsınız sandım baktım boş yeriniz olmadan daldınız madene

Yani geri dönme imkanı bulursanız VİDEO HARİCİNDE GİDİP Eşyaları bırakın. Çünkü öbür türlü tekrar aramaya çıkarsanız köyü, sıkılabiliriz bulmanızı izlerken. Videoyu açtığınızda da belirtirisiniz şöyle şöyle yaptım diye. Madenden çıktığınızda eşyaları bırakacağınız yerde olur. İsterseniz de o köye taştan duvar çekebilirsiniz (Etrafına). Hem köylülerde ölmemiş olur, sizde korunmuş olursunuz. Bildiğim kadarıyla taşınız boldu.

Videoda yerleşik hayatı sevmediğimizi söylemişsiniz fakat ben oldukça severim (diğerleri için yorum yapamam). Özellikle o köylere yerleşip yeni yerleri falan gezmek çok iyi olur. Hazır ev oh mis Fakat hep belirli yerlerde gezmeyin. Yeni yerler (mesela bu ada gibi) keşfedip geri gelebilin. Eminim çokça maden bulacaksınızdır Hem yerleşik hayatınızda olur (macera da olur ). Yanınıza belli başlı eşyaları alırsınız, çıkarsınız yola madeni toplarsınız (evi unutmayın aman ) eve gelirsiniz. Yakında NEther a da gidersiniz zaten

Yeni videonuzu da çok geciktirmeyin.

Videomu beğenmenize sevindim.Verdiğiniz önerileri göz önünde bulunduracağım, öneriler için teşekkürler.

• Sanırsam minecraft serisi en az önem verdiğin. 2-3 ayda bir geliyor, sonuncusu üzerinden 1,5 ay geçti zaten
  • http://www.youtube.com/user/ArkadaslaOyun Kanala Abone Olursanız Sevinirim Minecraft İle İlgili Güzel Videolarım Var...
  • Arkadaşlar geçikme için çok özür dilerim.Bu aralar okulla meşgulum ayrıca diğer oyunların serilerini çekmem lazım.İnternetim yavaştı birazda olsa hızlandırdım, artık biraz daha seri olmaya çalışacağım.Ayrıca en az önem vermek gibi birşey söz konusu değil sadece sırayla gittiğimden öyle görünüyor.İstediğim kulaklığı bulamıyordum ama en sonunda bulabildim, o sorunda çözüldü.Bu haftasonu videoları çekip yüklemeye başlayacağım.Herkese iyi oyunlar dilerim, geçikme için tekrar özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .>SoLDieR<. -- 13 Şubat 2014; 17:08:35 >
  • quote:

12. Bolum yuklenmis sanirsam

Evet yükledim.
  • İlk önce facecam'sız videolarını izledim,en son videona bakayım dedim,facecam'da seni görünce manasız gülesim geldi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .>SoLDieR<.

quote:

12. Bolum yuklenmis sanirsam

Evet yükledim.

Hocam nerelerdesiniz ya hu

Okulla falan meşguldum birde laptopta yer yoktu. Neyseki bu aralar bayağı vaktim var, video çekebiliyorum.Videolar HD olduğu için çok yer kaplıyor ve frapsın çektiği düzenlenmemiş videonun ise 1 dakikası 1 GB oluyor.

• quote:

32. dk gibi koptum

yeni video larınızı bekliyorum

İzlediğin için teşekkürler. Staj dolayısıyla akşam 5'ten önce evde olamıyorum.En kısa zamanda yeni bölümü çekeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.