Şimdi Ara

Hadi ÖSYS tercih sonuçlarını bekleyenler tahminler buraya.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam kpss-dgs gecikti ama tercih sonuçları da fazlasıyla gecikmedi mi sanki..
  • Öyle bir diyorsunuz ki sanki ygs lys kpss öncesinden adamlar duyuru yaptı da bunun duyurusu gelmedi diye bugün açıklanamazmış gibi. Bence açıklanır bugün ya da yarın. Bayramdan sonrasını hiç zannetmiyorum %97 bugün.
  • Son 2 yıldır LYS sonuçlarından 29 gün sonra açıklıyorlar ve açıklanan gün 2'sinde de cuma. Bu seneye bakarsak 20 Temmuz'da LYS açıkladılar, 29 gün sonrası 18 Ağustos'a denk gelir ama ben cumaya öncelik verdiklerini düşünüyorum ve bugün açıklanır diye tahmin ediyorum. Sadece ufak çaplı bir analiz ve tahminden ibaret ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Sousuke

Son 2 yıldır LYS sonuçlarından 29 gün sonra açıklıyorlar ve açıklanan gün 2'sinde de cuma. Bu seneye bakarsak 20 Temmuz'da LYS açıkladılar, 29 gün sonrası 18 Ağustos'a denk gelir ama ben cumaya öncelik verdiklerini düşünüyorum ve bugün açıklanır diye tahmin ediyorum. Sadece ufak çaplı bir analiz ve tahminden ibaret ama...

adam analiz uzmanı.. şaka bi yana mantıklı..

• kpss ve sbs gibi tüm sınavları halledip muhtemelen lys yi sezonun son açıklanan sınavları arasına sokup en sonlarda açıklayacaklardır,bu kadar bekletmeleri bundandır ki aslında süre abartılmış da değil ha evet bayrama kadar açıklanmazsa o zaman küfür edilecek düzeye gelir.sadece sabahlara kadar buralarda olunduğundan artık sabretme sınırımız kalmamış vaziyette.
  • bana da bayramdan sonra gibi geliyor. bir çok arkadaşın da uyuz olduğu nokta, bir yetkilini çıkıpta şu gün ve şu günler aralığında herhangi bir gün dememesidir. bu kadar acizlikte fazladır. diğer nokta da yıllar geçtikçe açıklama süresinin uzaması. burası ayrı bir komedi...
  • quote:

Son 2 yıldır LYS sonuçlarından 29 gün sonra açıklıyorlar ve açıklanan gün 2'sinde de cuma. Bu seneye bakarsak 20 Temmuz'da LYS açıkladılar, 29 gün sonrası 18 Ağustos'a denk gelir ama ben cumaya öncelik verdiklerini düşünüyorum ve bugün açıklanır diye tahmin ediyorum. Sadece ufak çaplı bir analiz ve tahminden ibaret ama...

holmes :) ölmediğini biliyordum
  • Yarın sabahın erken saatlerinde girerler diye tahmin ediyorum, bayramda gelen giden herkes soracak oğlumuz, kızımız nereyi kazandı diye ayıp olur soranlara cevap veremezsek
  • sahurdan sonra 6 gibi inşallah açıklanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ösym ne kadar pasif bir kurum haline geldi..açıklama dahi yok.nedendir bilinmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsilein

quote:

Orijinalden alıntı: Metalas

quote:

bence bayramdan sonraya kaldı sadık gültekin de öyle diyor.

kimsenin bilgisi yok bi sadık gültekin mi biliyo bayramdan sonraya sarkacagını..

doğru söylüyorsun bilemez ama bu işin içinde olan insanların tahminleri daha gerçekçi olur o yüzden ben inanmıyorum 17 eylül açıklanacağına.umarım açıklanır.

O işin içinde olan insanlar 13 ünden beri açıklanacak diyor.

Bu arada Eylül'e kalmaz. 17 Eylül geç olur.

• ya ben geçen sene hiç düşünmüyordum ne zaman açıklancak diye. Foruma takıldığımdan beri aklımda hep bu var :D çok bilmek araştırmak iyi değil galiba :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metalas

quote:

bence bayramdan sonraya kaldı sadık gültekin de öyle diyor.

kimsenin bilgisi yok bi sadık gültekin mi biliyo bayramdan sonraya sarkacagını..

doğru söylüyorsun bilemez ama bu işin içinde olan insanların tahminleri daha gerçekçi olur o yüzden ben inanmıyorum 17 eylül açıklanacağına.umarım açıklanır.

O işin içinde olan insanlar 13 ünden beri açıklanacak diyor.

Bu arada Eylül'e kalmaz. 17 Eylül geç olur.

tabi geç olur :D 17 ağustos demek istedim

• ygs gibi sabah acıklayacaklar eger acıklarlarsa yada saat 2 de fln acıklanmazsa bayramdan sonraya kaldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiffanysQueen

ya ben geçen sene hiç düşünmüyordum ne zaman açıklancak diye. Foruma takıldığımdan beri aklımda hep bu var :D çok bilmek araştırmak iyi değil galiba :D

aynı ben

• quote:

Orijinalden alıntı: tendou

iki bayram arası sonuç açıklanmaz!!! bu sabah 8 - 8:30 gibi açıklanır

işin mantıgına inersek daima iki bayram arasındayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: justcalw_07

quote:

Orijinalden alıntı: tendou

iki bayram arası sonuç açıklanmaz!!! bu sabah 8 - 8:30 gibi açıklanır

işin mantıgına inersek daima iki bayram arasındayız

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaburak1988

quote:

holmes :) ölmediğini biliyordum

• Bence bugünde açıklanmayacak. Bayramdan sonraya kaldı büyük bir ihtimal.
  • ygs-lys sabah acıklanmıstı ösym'nin bu gelenegini bozacagını hiç zannetmiyorum benim tahminim sabah 6.30
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.