Şimdi Ara

Haf 912 Plus vs Xpredator

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni topladığım sistemime çok ta fazla pahalı olmayan ve ihtiyaçlarımı yeteri kadar karşılayacak şık görünümlü bir kasa arıyorum.Max.300 tl ye kadar bütçe ayırdım ama o fiyatlara çıkmakta açıkçası içimden gelmiyor.Mesela Xpredator en sadesi 280-300 tl civarı.ama ona vericeğim 100 tl fazla para yerine haf912plus alıp,farklı birşeye harcayabilirim. İşlemci soğutucusu olarak ThermalTake Contac29 120mm fan olan modelinden aldım.Ekran kartımda 6850 Cyclone.Yani çok fazla yer kaplayan parçalar değil.çok fazla overclock + croosfire da yapmayı dşünmüyorum.Yani araştırmalarım sonucu Haf912 bana rahatlıkla yeter gibi.Eski kasam Feel hurricane.912 ile arasında boyut ve soğutma olarak çok fazla fark yoksa, xpredator daha mantıklı gibi geliyo.Ama gerçekten aradaki 100 tl farka değermi ondan bitürlü emin olamadım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Aralarındaki bariz farklar nelerdir.Xpredator un daha yüksek ve iç hacmi büyük olduğunu biliyorum.Bunun dışında.Mesela haf912 alsam,yaaaa şunun şurasına bu yokmuş, Xpredator de varmış.keşke onu alsaydım diyebileceğim özellikler varmı ?

• O kadar kullanıcısı olan 2 kasa. Hiç ikisinide kullanan yada karşılaştırabilecek kimse yok mu ? :)
  • İkisi denk değildir, sonuçta Aerocool Full Tower yapıdadır ve soğutma performansı daha da yüksetir, yer sorununuz yoksa büyük kasa almanızı öneririm.
  • Nihat abinin söylediğine katılıyorum , yer sıkıntısı yok sa tercihini herzaman büyük kasadan yana yapmalısınız.. çünkü büyük kasa demek daha fazla boş alan demek.. ileride sıvı soğutma yada kasanıza mod. yapmak istediğinizde elinizde çok daha fazla boş alan kalacaktır ki buda sizin için avantajdır
  • 100 tl fazla verip xpredator almanı tavsiye ederim full towerın avantajları her zaman mıd tower dan fazladır
  • teşekkürler yardımlarınız için.full towerda karar kıldım.200 tl ye 2. el temiz haf 932 mi alsam, sıfır xpredator 300 tl mi versem düşünüyorum açıkçası ama xpredator ağır basıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cileri33

teşekkürler yardımlarınız için.full towerda karar kıldım.200 tl ye 2. el temiz haf 932 mi alsam, sıfır xpredator 300 tl mi versem düşünüyorum açıkçası ama xpredator ağır basıyo.

xpredator

ama unutmaki psu kabloların kısa gelebilir teknobiyotikte uzatma kabloları mevcut ama bunlar + külfet olacaktır bunlarıda hesapla
  • quote:

teşekkürler yardımlarınız için.full towerda karar kıldım.200 tl ye 2. el temiz haf 932 mi alsam, sıfır xpredator 300 tl mi versem düşünüyorum açıkçası ama xpredator ağır basıyo.

hocam ikinci el haf 932 ye 200 tl verene kadar 290 a sıfır xpredator alabilirsin ayrıca xpredator'un haf serisinden dengi hafx tir

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-xpredator-cift-23cm-fanli-pencereli-kasa.html

• bende xpredatorde karar kıldım.bugün yarın alıcam.sapphire 625w modüler psu var. inşallah yeter kablolar
  • buna da bak derim:
    http://www.teknobiyotik.com/silverstone-precision-ps06-pencereli-big-tower-kasa.html

büyüklüğü yeterli, malzeme kalitesi, soğutması falan gayet iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Conqueror -- 18 Kasım 2011; 18:06:26 >
  • Teşekkürler ama bugün xpredator aldım teknobiyotikten.

Edit: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cileri33 -- 19 Kasım 2011; 12:24:03 >
  • quote:

yeşekkürler ama bugün xpredator aldım teknobiyotikten.

hayırlı olsun
  • hayırlı olsun diyelim o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.