Şimdi Ara

hafif ticari araç ne önerirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: sadikxp

Yük taşıyacağım diyorsan

TOURNEO

Zevk için diyorsan

CADDY

ikisini de yapmak istiyorsan ?

TOURNEO...

Caddye yük atılmaya kıyılmaz

İkizide performanslı
    ama caddynin konfor artısı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34 SRY 86 -- 16 Eylül 2006; 22:55:15 >
  • 2.el vaneo
  • fanatiklik yapmadan objektif cvp vereceğim;

bende 2005 tourneo connect 90 hp tdci deluxe modeli var.

valla kimse kızmasın, ben 2005 bir ticari aldım derken sattığım 83 model şahin'den performans bakımından başka hiç bir fark yok.

galeride içeri baktığında hoş geliyor. fakat arabayı çıkarıp 5000 km ye gelince. artık kapılar ses yapmaya başlıyor. sürekli kapı sesi. ayrıca akranlarına göre çok yakıyor.

ayrıca bana göre yük atılınca daha iyi ivmelenen bir araç.

atacağın yük 500 kg üstünde ise connect.

ama bu sınırın altında ise caddy
  • quote:

Orjinalden alıntı: koksalzengi

Tourneo nasıl performanslı oluyor yaa ben anlamdaım bu araçların içinde en performanslısı doblo 1.9 105 ondan sonrada caddy gelir bunların içinde en son anca turneo çıkar

allah allah.benim bindiim o serii araç ford tourneo diilmii di yaw.
    walla ben baya serii diye hatırlıyorum ama yanıltmiş da olmiim.
    kullananlar daha ii bilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

quote:

Orjinalden alıntı: koksalzengi

Tourneo nasıl performanslı oluyor yaa ben anlamdaım bu araçların içinde en performanslısı doblo 1.9 105 ondan sonrada caddy gelir bunların içinde en son anca turneo çıkar

allah allah.benim bindiim o serii araç ford tourneo diilmii di yaw.
    walla ben baya serii diye hatırlıyorum ama yanıltmiş da olmiim.
    kullananlar daha ii bilir.

üzülerek söylüyorum 1,9 105 hp. 90 hp lik connecti peşinde doşaltırır

• ya ne güzel bırakmıştık ya yine başladı ya yeter yaaa
  • vw caddy al bence hem otomobil konforunu sana yaşatabilir sonra ticarı işlerindede kullanırsın konfor herşey onda bence içlerinde
  • 2 gündür uzun yol yaptım. Cuma sabahı İstanbul'dan çıkıp Sinop'a gittik. Yolda bir JTD Doblo vardı. Allah sizi inandırsın 160-170'le giderken takla atması an meselesiydi. Araç çok fazla savruluyor, çok dengesiz. Ama şehir içinde vura kıra yük taşıyıp kullanırım derseniz alınabilir. Sinop'tan Ankara'ya, oradan da İstanbul'a geçtik. Gerede-Bolu arasındaki bir yolda dayımın 2004 Skystar'la 180 gördüğümüzde öndeki Caddy çok stabil bir şekilde ivmeleniyordu. Bunu Caddy fanatikliği yapmak için yazmadım, yanlış anlaşılmasın. Ancak otobana çıkarım, basarım derseniz Caddy Doblo'dan çok üstün bir araç.

Bu arada biz o hızdayken arka arkaya 4 tane Transporter da yanımızdan hızla geçti
  • connecte 1 ton yükle hikaye olur

alıyosan 1.3 doblo multijet yada 1.9jtd al mütiş araç

yada caddy
  • quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

connecte 1 ton yükle hikaye olur

alıyosan 1.3 doblo multijet yada 1.9jtd al mütiş araç

yada caddy

arabamızı iğerlerinden aşağı tuttuysak 1ton ile hikaye olur demedik

aralarında en iyi yük taşınacak araç connect kullanan bilir

• ya niye caddyle yuk tasinmasin ne alakasi war ticari araba degilmi bu en azindan yuk tasirken konforuda yasar ben caddy derim olmadi ford...
  • caddy caddy
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: doblom

quote:

Orjinalden alıntı: ZOOMTOR

selam
    ben yeni hafif ticari araç almak istiyorum ne önerirsiniz. bütçem 30000-40000 arası. peugeot partner advanture , renault kangoo, ford tourneo, caddy,fiat doblo ??? kafam çok karıştı bilgisi olan arkadaşlar tecrübe ve bilgilerini aktarırsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürleerr

40.000 ytl ye kadar çıkabiliyosan tabiki doblo vip ya da caddy tdi öneririm.en lüks,en fazla donanım ve perfornmans bu ikisinde var.valla ben arabayı satarsam eğer bu sınıfta kesinlikle ikisinden birini tercih ederdim fiyatlarına bakarsan caddy tdi daha pahalı en fullü 38,000-39.000 ytl, doblo vip için 2-3 ay önce görüştüm en full 1.9 vip e 38.000 dediler önce ancak sonra 36.000 e olur dediler yine full 1.3 vip e 34.000 olur dediler biraz pazarlıktan sonra bu arada premio doblo'ya da bakabilirsin vip doblo dan tek farkı deri koltuk ve siyah cam yok diğer herşey aynı.donanım olarak premio ve vip doblo caddy full tdi den fazla donanımlı aynı motor gücüne sahip ancak yani doblo donanım ve aksesuar olarak önde ancak caddy nin artısı bence daha kaliteli torpido, jant boyu 15" doblodan büyük yani, birde vw in karizması var tabikide.ha bu arada caddy nin fiyatını daha önce eleştirmiştik başka bir topicte bu parayı haketmediği konusunda cadyy de küçük bir indirim olmuş ama bence yine pahalı ve vw caddy de kampanya yapmış ayda 544 ytl taksitle caddy diye fakat faizleri inceledim hiçte ucuz gelmedi bana yani vw in caddy leri elinden çıkarmak için çabaları boşuna gibi sanırım caddy satışları baya kötü ve düzeleceğe benzemiyor bu gidişle. son olarak yeni connectte de bakabilirsin gerçi ben tipini çok kaba buluyorum ancak zevk meselesi tabi inşallah connect in yakıt sarfiyatı azalmıştır.

senin bahsettiğin yeni tip doblo vip binek ruhsatlı 1. köprüden de geçebiliyor.

caddy gibi kamyonet sınıfı değil

yeni vip 1.9 binek ruhsatlı ise ticari olarak ruhsatta gösterilemiyosa, köprüden geçip geçmemesi çok ta önemli değil bence.. bu bir dezavantaj olur vergisi çok pahalı olur hiçte iyi bir durum değil bence zaten köprüden çok geçmek istersen caddy nin ruhsata binek yazdırabilirsin ama vergi yükselir hiçbir değeri kalmaz bence.ha birde benim bildiğim sadece doblo panaroma, binek olarak gözüküyo o yüzden 1.9 unu çıkarmamışlar vergi ve ötv nedeni ile. doblo vip benim bildiğim ticari gözüküyo fiatın sitesinde de ticari araçlar içerisinde çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doblom -- 17 Eylül 2006; 15:34:51 >

• BİRİLERİ DOBLYU NASIL ÖVÜYOR ANLAYAMIYORUM.1 AY ARAÇ ALMAK İÇİN ARAŞTIRMA YAPTIK.ŞİRKETE OPEL COMBO ALDIK.ARACIN YOL TUTUŞU,İÇ DİZAYNI AKSESUARLARI TEK KELİME İLE MÜKEMMEL.DOBLONUN İÇİDE DIŞIDA TAM BİR KAZMA.
    BENCE HAFİF TİCARİDE 1.CADDY ODA FİYATTAN KAYBEDİYOR.2.OPEL COMBO
  • ford connect alalı 9 ay oldu araç şu an 47500kmde hiç bir sorun yasamadım bence çok güzel araç
  • FORD CONNECT 1.8 90PS

hafif ticari araç ne önerirsiniz?
  • FORD CONNECT 1.8 90PS
    ALIRSIN FORD OLURSUN LORD
  • hocam eğer aldığın arabayla hem ticari işimi yaparım hem çok gezip tozarım konforlu olsun diyosan zaten çoğu arkadaşımın da dediği gibi Caddy.. ama genelde ticari kullancam diyosan kangoo veya doblo al hem az yakıyor hemde daha ucuz caddy e gore neden fazla para veresin ?

ama dediğim gibi heryere kullancam konfor istiyorum diyosan caddy..

transitte tavsiye ederim oda rahattır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anshered -- 18 Eylül 2006; 0:23:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.