Şimdi Ara

Hafif ticari sıfır araç tavsiyesi (Caddy, doblo, connect, fiorino, vs vs) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
7.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok uzun zaman kangoo kullanmış ve son 2-3 aydır berlingo kullanan biri olarak şiddetle berlingo tavsiye ederim. pajo partner zenith yada citroen berşingo modutop cam tavan ikisinden hangisi uygun gelirse alın bvence. bende 90bg olanı var çok iyi gidiyor ama 115 beygirin gidişi daha bi tatlı. tavsiyem odur. caddy kullandım connect kullandım kangoo doblo kullandım. berlingo ile farklı bir sınıf olduğunu hissedersin. cam tavan özellikle çok ferah. diğer rakiplerine göre yol tutuşu çok üstün. birde arka koltuktaki diz mesafesi çok geniş. yakıtıda 80-90 civarı sabit hızla giderken 4.5 ile 5.5 arasında yola göre değişiklik gösteriyor. tam gaz 90bg ile giderken yaklaşık 160-170 km hız ile yakıt tüketimi yol bilgisayarında 11 ile 12.5 arasında ara ara değişiklik gösteriyor. yakıt olarak önceki 2004 1.5 dci kango ma göre aman aman bir fark yok. üstelik 215 taban lastik ve 16" jant farkı var. 175 tabana 15 jant değil yani !

• quote:

Orijinalden alıntı: askvesen

çok uzun zaman kangoo kullanmış ve son 2-3 aydır berlingo kullanan biri olarak şiddetle berlingo tavsiye ederim. pajo partner zenith yada citroen berşingo modutop cam tavan ikisinden hangisi uygun gelirse alın bvence. bende 90bg olanı var çok iyi gidiyor ama 115 beygirin gidişi daha bi tatlı. tavsiyem odur. caddy kullandım connect kullandım kangoo doblo kullandım. berlingo ile farklı bir sınıf olduğunu hissedersin. cam tavan özellikle çok ferah. diğer rakiplerine göre yol tutuşu çok üstün. birde arka koltuktaki diz mesafesi çok geniş. yakıtıda 80-90 civarı sabit hızla giderken 4.5 ile 5.5 arasında yola göre değişiklik gösteriyor. tam gaz 90bg ile giderken yaklaşık 160-170 km hız ile yakıt tüketimi yol bilgisayarında 11 ile 12.5 arasında ara ara değişiklik gösteriyor. yakıt olarak önceki 2004 1.5 dci kango ma göre aman aman bir fark yok. üstelik 215 taban lastik ve 16" jant farkı var. 175 tabana 15 jant değil yani !

konfor anlamında berlingoyuda deniyeceğim ancak yakıt olarak doblo gerçekten önde gidiyor gibi geldi..

• dobloyu araştırdım bende zaten sürekli takip ediyoruz bu forumları. doblo 1.3 için yakıt ekonomisi var ama öyle arada dağlar dereler yok. ve 1.3 motor gerçekten gitmiyor ! 1.6 motor için henüz az yakıyor diyeni hiç duymadım görmedim, tam tersine hiçte az yakmadığını sürekli bas bas bağıranlar var forumda. biraz araştırınca görüceksiniz eminim.
  • Connect: Yük taşıma amacıyla araç alan tüm tanıdıklarım Connect aldı
    Hem iş hem aile için Doblo daha ön planda gibi,
    Bağımsız arka süspansiyonları olmasından dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo01470

Arkadaşlar aile ve iş karışık kullanacağımız sıfır hafif ticari araç almayı düşünüyoruz fakat kararsız kaldık sizlerden tavsiye ve görüşlerinizi bekliyoruz.

-arkası camlı olmalı
    -hız sabitleyici olmalı
    -Öncelikle az yakmalı yılda 25bin km yol yapıyor ortalama olarak ve 5 - 6 yıl binmeyi planlıyoruz.
    -Araçta esp ve abs olması şart, yoksa opsiyonel olarak alacağız.
    -Fiyatı olarak maks 40 bin tl ye kadar düşünüyoruz ama biraz daha çıkabiliriz zaten kredi ile alacağız.

Şimdiden teşekkürler..

sizin icin caddyi oneririm bir kere kullaninca farki ve kaliteyi anlarsiniz zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: berk 01

quote:

Arkadaşlar aile ve iş karışık kullanacağımız sıfır hafif ticari araç almayı düşünüyoruz fakat kararsız kaldık sizlerden tavsiye ve görüşlerinizi bekliyoruz.

-arkası camlı olmalı
    -hız sabitleyici olmalı
    -Öncelikle az yakmalı yılda 25bin km yol yapıyor ortalama olarak ve 5 - 6 yıl binmeyi planlıyoruz.
    -Fiyatı olarak maks 40 bin tl ye kadar düşünüyoruz ama biraz daha çıkabiliriz zaten kredi ile alacağız.

Şimdiden teşekkürler..

sizin icin caddyi oneririm bir kere kullaninca farki ve kaliteyi anlarsiniz zaten

en başta ben forumda caddy nin daha çok ön plana çıkacağını sanıyordum ama 1.6 dizel motordan dolayı çok yaktığını söyleyenler oldu ve arka süspansiyonlardan şikayetci olanlar oldu.. ve parça fiyatı olarakta vw fiattan çok daha pahalı diye biliyorum.. yanlışım varsa affola arkadaşlar.. bu gün bakamadık yarın gideceğiz araçları test etmeye

• quote:

Orijinalden alıntı: askvesen

dobloyu araştırdım bende zaten sürekli takip ediyoruz bu forumları. doblo 1.3 için yakıt ekonomisi var ama öyle arada dağlar dereler yok. ve 1.3 motor gerçekten gitmiyor ! 1.6 motor için henüz az yakıyor diyeni hiç duymadım görmedim, tam tersine hiçte az yakmadığını sürekli bas bas bağıranlar var forumda. biraz araştırınca görüceksiniz eminim.

performans olarak beklentim yok zaten yakıt düşük olmalı ve konforuda fena olmamalı.. performans istediğimde 2. araba var bmw akar :D
  • quote:

quote:

-arkası camlı olmalı
    -hız sabitleyici olmalı

Şimdiden teşekkürler..

Nasıl anlasın adma olmayan farkı_?

• Daha önce caddy kullandınız mı da konuşuyorsunuz şu ana kadar fioruno connect bipper doblo da kullandım ama caddy deki konforu ve zevki hiç birinde almadım yine seçim arkadaşın test etsin görsün

• Citroen Berlingo 1.6 Selection. Aziz Kancar adlı arkadaşımızda mevcut Dh garaj bölünde hafif ticari grubuna girin yardımcı olurlar. Benim tavsiyem ise berlingo cam tavan + esp vs güvenlik ekipmanları hemde yakışıklıda bir araç.
  • 115 ps yeni nesil euro 5 motorlu berlingo sellection cam tavan alabilirsiniz 40bin tlye bagimsiz suspansiyonu ile konforda cok iyidir. Motoru sessiz performansli ve az yakan yeni nesil cevre dostu motordur. Arac sellection oldugu icin 4airbag asr esp ve bircok 3harfli donanim standarttir aracta 215tabanli 16inc jantli lastikler kullanilmakta aracta ayni zamanda bu sinifta tamamen fiyat performans aracidir kacirmayin derim..

• quote:

Daha önce caddy kullandınız mı da konuşuyorsunuz şu ana kadar fioruno connect bipper doblo da kullandım ama caddy deki konforu ve zevki hiç birinde almadım yine seçim arkadaşın test etsin görsün

daha önce bir arkadaşın 1.9 SDI caddy si vardı ona bindim, arkası kapalı koltuksuzdu.. önde oturduğum için arka süspansiyonu pek hissedemedim sanırım ama kasislerden geçerken ön süspansiyon gayet başarılı ve konforlu gelmişti bana, tıst tıstt diye bi sesde geliyordu :)
  • 1.8 connecte çok yakıyor deniyor ama arada 2.0 doblo öneren var bu ne yaman bi çelişki.ben anlamadım bu olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

115 ps yeni nesil euro 5 motorlu berlingo sellection cam tavan alabilirsiniz 40bin tlye bagimsiz suspansiyonu ile konforda cok iyidir. Motoru sessiz performansli ve az yakan yeni nesil cevre dostu motordur. Arac sellection oldugu icin 4airbag asr esp ve bircok 3harfli donanim standarttir aracta 215tabanli 16inc jantli lastikler kullanilmakta aracta ayni zamanda bu sinifta tamamen fiyat performans aracidir kacirmayin derim..

Daha önce hangi araçları kullandınız ? onlara göre başta yakıt ve sonrada konfor olarak hangisi başarılı ?
  • sehirıcı 8 ltden az yakmıyor bu tıcari araclar. 6 ltre yakan b sınıfı binek bı oto almanızı tavsiye ederim yılda 25bın km az degil. Yılda 2bın5yuz tl cebınızde kalir 5 yıl sonra alacagınız yenı teknoloji aracın parası cıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

115 ps yeni nesil euro 5 motorlu berlingo sellection cam tavan alabilirsiniz 40bin tlye bagimsiz suspansiyonu ile konforda cok iyidir. Motoru sessiz performansli ve az yakan yeni nesil cevre dostu motordur. Arac sellection oldugu icin 4airbag asr esp ve bircok 3harfli donanim standarttir aracta 215tabanli 16inc jantli lastikler kullanilmakta aracta ayni zamanda bu sinifta tamamen fiyat performans aracidir kacirmayin derim..

+115
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

1.8 connecte çok yakıyor deniyor ama arada 2.0 doblo öneren var bu ne yaman bi çelişki.ben anlamadım bu olayı.

2.0 doblo yu önerenler yakıttan çok 135 Hp yüzünden öneriyorlar :D ancak bana az yakanı lazım..
  • ben isi yenı gordum mecbursanız doblo yada partner tepee de kampanya yapmıslar 32ye dusmus ankara göralda 90beygir dızel. Esp, celık jant haric full araç

• quote:

Orijinalden alıntı: prohitter8998

sehirıcı 8 ltden az yakmıyor bu tıcari araclar. 6 ltre yakan b sınıfı binek bı oto almanızı tavsiye ederim yılda 25bın km az degil. Yılda 2bın5yuz tl cebınızde kalir 5 yıl sonra alacagınız yenı teknoloji aracın parası cıkar

farklı bir görüş, ancak b sınıfı bagaj kapasitesi ve yaşam alanı olarak dar olmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prohitter8998

ben isi yenı gordum mecbursanız doblo yada partner tepee de kampanya yapmıslar 32ye dusmus ankara göralda 90beygir dızel. Esp, celık jant haric full araç

1.3 esp+jant+hız sabitleyici kredili 40bin tl gibi yapıyor, 1.6 olanıda 42bin tl yapıyor..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.