Dedikodular başladı. Deniliyor ki "8 GB IPhone ve IPod touch modelleri ömürlerini tamamlamış" Çok önemli değil tamamlayıp tamamlamamaları ancak benim merak ettiğim konu "8 GB'lık bir IPhone hafıza kartı değiştirilerek 16 GB yapılabilir mi?"
Sonuçta 16 GB için iç tasarımda değişiklik yaptıklarını zannetmiyorum içeride kullanılan SSD (yanlış bilmiyorsam) kartlar sabit bir hacim ve şekilde değiller mi?
Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
İlker
Aynen dediğin gibi olma ihtimali çok fazla.Neticede Apple'den cihazı alırken sorduğumda,sadece hafızasının farklı olduğunu söylemişlerdi.Bu da demektir ki sadece içindeki hafıza değişirse,cihaz 16 gb olur gibime geliyor.Ustalar ne der bekleyip görelim.Ben sadece mantık yürüttüm :) Ayrıca,miladını doldurdu demek bence çok yanlış sünkü,sonuçta İPhone bir yazılımla çalışıyor ve yazılımlar oldukça ve donanımsal bir eklenti olmazsa,cihaz da hep güncelliğini koruyacaktır. Haksız mıyım? :)
Elbette ki haklısın ben sadece üretimden kalkmakta olduğunu belirtmek istemiştim. Bu konu pek ilgi görmemiş. Sanırım insanlara 8 gb yetiyor ama zamanla insanların ellerindeki cihazı upgrade etmek isteyeceklerini düşünüyorum.
aslında 3G iphone çıkmış, 8gb'lar üretimden kalkmış, vs. olmuş çok bir önemi yok.
elindeki iphone ihtiyacını karşılıyor mu? bana fazlasıyla yetiyor. o zaman sorun yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme