Şimdi Ara

Hafıza Kartı exfat4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ubuntu henüz yeniyim hiç bir bilgim yok kullanma sebebim bende general mobile 4g telefonu var ve telefonun hafıza karıtını dahili hafıza olarak gösterdim bir gün hafıza akrtını hiç bir şekilde görmemeye başladı bilgisyaara telefona taktım fakat her yolu denememe rağmen sonuç vermedi. Daha sonra yaptığım araştırmalardan dahili hafıza kartı olarak gösterince hafıza kartının formatının exfat4 olduğunu duydum ve bunu sadece linux açabileceğini duydum. bende bilgidayarıma ubuntu yükledim hafıza kartını taktığımda disk bölümünden aşşağıdaki ekran resmindeki gibi bir grüntü çıkıyor hafıza karına ulaşabilir miyim içindekileri almam lazim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

http://i.hizliresim.com/01kgM8.png

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Exfat biçimi için Ubuntu'ya exfat-utils ve exfat-fuse paketlerini yüklemeniz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelebekx3

Exfat biçimi için Ubuntu'ya exfat-utils ve exfat-fuse paketlerini yüklemeniz gerekiyor.

Yuklenmedigi için mı bu şekilde görünüyor

Ayrıca o paketleri nasıl yukleyebilrim

İlk defa kullanıyorum pek bilgim yok açıkçası

• Terminale sirayla sunlari gir

sudo apt-get install exfat-utils

sudo apt-get install exfat-fuse

Sifre soracak,oturumunun sifresi.Sifre yazarken disariya gorunmez,hicbir sey yazmamis gibi olur.Yani algilamiyor zannetme.Sifreyi gir,enter a bas

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    64 gb usb bellek biçimlendirme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.