Bildirim
hafıza kartımdaki resimler görünmüyo
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Veriler bozulmuş olabilir tak çıkar esnasında. Başka bilgisayarda da deneyin bence... -
deneyeyim bakalım bi -
5-6 bilgisayarda denedim ama sonuç hüsran yine aynı flash dolu gözüküyo ama resimler yok lütfen yardım :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayaldenizi60 -- 1 Kasım 2012; 19:04:07 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hayaldenizi60
5-6 bilgisayarda denedim ama sonuç hüsran yine aynı flash dolu gözüküyo ama resimler yok lütfen yardım :(
Son seçenek bir virüs taraması yapın, dosyaların gizlenme ihtimaline karşı da flashın içerisine girin. Flasın ana dizininde yeni winrar dosyası oluşturup içine girin. Winrar boş gözükecektir. Siz listede en üstte iki nokta var ona iki kere tıklayın bakalım flash diskinizin içi gözükecek mi? -
sorunum çözüldü teşekkür ederim...resimler chk uzantılı şekilde görünmez dosyalar haline gelmiş uzantılarını değiştirip kaydettim ve geri kazandım :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X