Şimdi Ara

hafiza kartin icinde olan ama gozukmeyen klasor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonum n72 hafıza kartıma bir programla kayıt yaptım bunları telefondan görebiliyorum ve E:\SYSTEM\apps\ gibi bir klasorde oldugunu soyluyor ama telefonumu data kablosuyla bağlayınca bilgisayardan SYSTEM klasörünü dahi göremiyorum?
    ara tara yok hafıza kartıda dolu ama klasör gözükmüyor? dosyaları nasıl bilgisayarda görebilirim

• quote:

Orjinalden alıntı: mixis

telefonum n72 hafıza kartıma bir programla kayıt yaptım bunları telefondan görebiliyorum ve E:\SYSTEM\apps\ gibi bir klasorde oldugunu soyluyor ama telefonumu data kablosuyla bağlayınca bilgisayardan SYSTEM klasörünü dahi göremiyorum?
    ara tara yok hafıza kartıda dolu ama klasör gözükmüyor? dosyaları nasıl bilgisayarda görebilirim

araçlardan klasör seçenekleri ordanda görünüm ve gizli dosyaları göster yap ordan görürsün.

• bilgisayardaki gizli klasörler görünür halde ama telefonun içindeki system klasörü görünmüyo

telefondada gizli klasör göster falanmı var hafıza kartı içinde system klasörü varmış ama yok gözükmüyo..
  • nokia 6600 dan beri hep hafıza kartıyla bilgisayar alışverişi yapıyorum ve hep bu şekil yaptım.
    olmazsa başka kart reader kullan. birde böyle dene..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.