Şimdi Ara

hafıza kartından silinen klasör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen annem yanlışlık telefonumdan içinde videoların olduğu bir klasörü silmiş önemli videolarım vardı köyde vs çektiğim ve hafıza kartındaydı bu klaösör bu klasörü geri getirme gibi bi durumum var mı?

telefonum:samsung d900i
    hafıza kartı:micro sd 2 gb

• quote:

Orjinalden alıntı: Blue_Typhoon

arkadaşlar geçen annem yanlışlık telefonumdan içinde videoların olduğu bir klasörü silmiş önemli videolarım vardı köyde vs çektiğim ve hafıza kartındaydı bu klaösör bu klasörü geri getirme gibi bi durumum var mı?

telefonum:samsung d900i
    hafıza kartı:micro sd 2 gb

malesef yok arkadaşım
  • peki arkadaşım 6630 un hafıza kartını biçimlendirdim ama klasörlerin yedeklerini almayı unuttum. Zahmet olmazsa biri yazabilirmi ?
  • abi aynısı oldu annem sokunmatik olduğu için benşm telefonum yanlışlıkla bissürü şey silmiş uğraştım ama olmadı
  • aynı telefon ve hafıza kartına sahip biri olarak böyle bir imkan yok arkadaşım
  • http://forum.donanimhaber.com/m_7492114/tm.htm buradan istediğin amaçlara uygun proğramları bulabilirsin

bazen arkadaşların uygunsuz videoları oluyor. tabi silmeye çalışanlar çıkıyor aralarından. telefonum w700i videoları hafıza kartına çekmiştim. arkadaş videoyu sildi. bende Smart Data Recovery ve Undelete Plus proğramlarını kullanarak silinen videoları resimleri vs... kurtarabiliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.