Şimdi Ara

Hafıza kartını göremiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pckopatx

biçimlendirme dur hele. bilgisayarda biçimlendir cıkıyormu

uzun süredir takılı şimdi pc de çıkarılabilir disk olarak geldi sağ tıklayıp biçimlendir diyorum hiç birşey gelmiyor pc hiçbirşekilde görmüyor tıkladığım zaman da içine bir disk yerleştirin diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Orijinalden alıntı: veyiss_18

veri kurtarma diye şimdi internette dolanıp duruyorum bir türlü doğru düzgün bi program bulamadım daha

Card Recovery, Hetman Photo Recovery, iCare Data Recovery veya google'da photo recovery software diye aratırsan bir sürü bulabilirsin.

bu programları kullanmak için biçimlendirmek gerekiyor mu yada biçimlendirmeden yapılıyor mu
  • 1-Pc den değişik kart okuyucularla ve gerekirse farklı pclerle Bilgisayarım Yönetten Disk yönetiminden hafıza kartınızı görebiliyor musunuz ?
    Cevap Evet ise google dan veri kurtarma programları arayın ben bundan 10 sene önce easy recovery pro diye bir programla çökmüş HDD den resimlerimin %90 kadarlık bir kısmını geri kurtarmıştım.Önemli bilgi:İster formatlayı ister silin farketmez üzerine veri yazmadığınız taktirde her zaman veri kurtarabilirsiniz.Lakin telefon,tablet gibi cihazlara takmayın bu saatten sonra format atsanız dahi otomatikmen bazı dizinler(boş)oluştururlar. yani bellek üzerine veri yazılır.

Cevap hayır ise işiniz çok zor.
  • Telefon için gerekli programı sitesinden indir. Örnek nokia ovi suite. Indir kur sonra hafıza kartını telefona tak sonra pc ye bağla. Senkronize et tamamdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu programları kullanmak için biçimlendirmek gerekiyor mu yada biçimlendirmeden yapılıyor mu

En iyi yöntem bir kaç programı indirip denemek, bahsettiğin şeyi bilmek için aynı durumdaki bir karta sahip olmak gerekir ki, bende öyle bir durum oluşmadı. Sadece bildiğim bazı programlar takılan Usb bellek, memory Kart vs. bilgisayarda görünmese dahi program kartı görebiliyor.
    Örneğin CardRecovery Pro programı hafıza kartından silinen çoğu fotoğrafları tekrar bulabiliyor, ama üzerine kayıt yapıldığından bazıları açılamayabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 21 Haziran 2013; 16:36:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecman

1-Pc den değişik kart okuyucularla ve gerekirse farklı pclerle Bilgisayarım Yönetten Disk yönetiminden hafıza kartınızı görebiliyor musunuz ?
    Cevap Evet ise google dan veri kurtarma programları arayın ben bundan 10 sene önce easy recovery pro diye bir programla çökmüş HDD den resimlerimin %90 kadarlık bir kısmını geri kurtarmıştım.Önemli bilgi:İster formatlayı ister silin farketmez üzerine veri yazmadığınız taktirde her zaman veri kurtarabilirsiniz.Lakin telefon,tablet gibi cihazlara takmayın bu saatten sonra format atsanız dahi otomatikmen bazı dizinler(boş)oluştururlar. yani bellek üzerine veri yazılır.

Cevap hayır ise işiniz çok zor.

Ayni pc de degisik adaptorlerle denedim baska pc de denedim 3 ayrı telefon da denedim malesef görmedi
    yani cvp Hayır işim çok zor

• denedim olmuyor easy recovery, card recovery çalısmıyor hata veriyor hemen sürücü yerini hiç göremiyorum ki
  • Pc de bicimlendir yapsam bu programlar işe yarar mı yoksa daha fazla zararlı mi olur hiç mi alamam yoksa

• Recuva programı ile resimlerini kurtarabilirsin Türkçe dil seçeneği içinde mevcut
  • quote:

Pc de bicimlendir yapsam bu programlar işe yarar mı yoksa daha fazla zararlı mi olur hiç mi alamam yoksa

Fotograf makinamdaki kartın içindekileri alıp sildim ve hızlı biçmlendirdim, sonra Card Recovery Pro 2.5.5 ile tarattım, bulduğu 453 fotoğraftan 232 tanesi sağlam çıktı geri kalanı bozuk açılmadı. İçinde bazıları geçen yıl çektiğim fotoğraflar. Bu hesaba göre yaklaşık yarısını kurtarır ama, hangisinin sağlam çıkacağı şansa kalmış. Eger böyle yaparsan değişik proramlar ile tarat birinin kurtaramadığını belki diğeri kurtarabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 22 Haziran 2013; 17:32:50 >
  • Ben silmedim bicimlendir medim hafiza kartim yandi pc gormuyor bicimlendir bile çıkmıyor sadece telefona takinca bicimlendir çıkıyor resimlerim cok önemli korkumdan bicimlendir de diyemedim

• leptobun söketinden harice card reader da denedim orda da çıkıyor biçimlendir diyorum hata veriyor telefonda biçimlendirsem olur mu ki ?
  • şimditelefon ile de denedim orda da biçimlendir diyor biçimlendir dedim yine hata verdi :( valla şaştım kaldım yardım edin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resital21

Recuva programı ile resimlerini kurtarabilirsin Türkçe dil seçeneği içinde mevcut

Recuva yi da denedim dün hafıza kartını seçince yanıt vermiyor diye donuyor program bu hepsinde de oldu hic biri calismadi kartı da bicimlendiremedim resimler gitti zamaninda pc ye kopyasam bu dertlere dusmuyecektim

• Guncel arkadaslar abiler yardim edin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.