Boss Prefs 'den bakıyorumda "27 mb free of 300 MB on" diyor. Burada yer açamazmıyız?
Bi program duymuştum Fonts klasörünü taşıyormuş ama bulamadım.
BossTools o program ama 1.1.3 de 1.1.4 de sorun yapıyor
1.1.4 war bosstools sayesinde 150 mb bos yerim oldu sorun yok.
vayy be, işe yaradı, Fontları ve Ringtone'ları aldım diğer bölüme, 113 mb boş alanım oldu, bu fontlar amma yer kaplıyormuş ya fakat Application'larda "I'm Scared" teşekkürler
1.1.3 kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım boss tools ta. yanlış yönlendirmeyelim lütfen.
Ben 1.1.4 te application'ları atmıştım.Daha sonra yeni app'ları yükleyince eskilerinin kısayolları kaybolmuştu,yani eski yüklediklerimi görmüyordu.İşin garibi bosstools'ta görünmüyordu.kendisinide mi attı,naptı bilmiyorum. O yüzden bence app'ları atmadan önce font ve ringtone'ları taşımanız daha iyi olur.Zaten epey boş alan oluşuyor.
1.1.1
Hesap makinesi uçtu calculator.app yerinde ama tık yok, kayboldu...
Ben de 1.1.3 te Bosstools ta fontları taşıdım diye 2 gün önce restore yaptım, Stabil degil program, yanlış yönlendirmeyelim.
quote:
Orjinalden alıntı: gsyagtu
1.1.3 kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım boss tools ta. yanlış yönlendirmeyelim lütfen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme