Takiptesiniz sanirim begenileriniz icin tesekkurler.bol şans. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HAFTA SONU 3 KUPONDAN 945 TL BULDUK Ş.LİGİ İÇİN2 KUPONUMUZ VAR BEKLERIZ. (2. sayfa)
-
-
Avrupa sampiyonası kuponlarımızı takip edin ltf.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devamı niye gelmedi ki.
Sadık takipcimiz tesekkurler
Tebrik ederim
Tesekkur ederiz takımları gördükçe güzel paralar kazanıp kazandiricaz inşallah,gecen senede aynen oyle olmuştu,kendimize inanıyoruz.
ligler başlasın artık. Kuruduk
Bu hafta sonu kuponlarımiza mutlaka bakın derim.instagramda iddaabayikupon.saygılarımla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İDDAA EDİTÖR -- 13 Ekim 2021; 23:1:1 >
Dilerim birseyler kazandirmışızdır bol şans
Son 1 hafta 11 kupon bulduk ltf bir göz atın,oynuyorsanız sayet birsey kaybetmezsiniz saygilar.
Yıllardır futbol izlerim hiç kupon yapmazdım hayatımda ilk defa 1 haftadır kendi çapımda deneme yapıyorum. Konuya girdim bakayım diye sizin 8 maçlık son kuponu bir deniyim dedim, kendim de kupon yapmıştım. 8 maçta tuttu tebrik ederim. 3 lira 5 liralık oynadığım için fazla kazandırmadı ama güven verdiniz. Bu arada QPR maçı öldü öldü diriltti 90+6'da geldi gol kupon yattı derken adeta mucize oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 29 Ekim 2021; 22:56:37 > -
Oncelikle bizi takip ettiginiz icin tesekkürler,haklısınız 45+6 daki golle 8 maclik kupon geldi diger kuponumuzdada bu maç var idi oda 90+1 de geldi ve 2 kuponuda bulmuş olduk,yarina 3 kupon yayinladik arzu ederseniz bakın saygilar.
Takipteyiz ama bendeki sansla oynarsam tum kuponlar yatar
Bu aksama ş.ligi maclarına bir göz atın derim saygılar
Chelsea maçı yatınca 3 farklı kuponunuzdan 1 er maç birleştirip oynadım ve kazandım. Juve - Zenit, Kiev - Barca ve Atalanta-Manu maçlarını birleştirdim.
Çok sevindim gule gule harcayın
hocam telegram kanalınız var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X