Şimdi Ara

Hafta sonu alınıcak 3000TL (OYUN BİLGİSAYARI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: M.Guray

quote:

Orijinalden alıntı: Aşk-ı Fener

quote:

Orijinalden alıntı: M.Guray

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kainda

quote:

Benim için önemli olan soğutması sağlam ve sessiz olması , http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-21197-00-40g-hd7970-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=58336

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5115
    bu ekran kartı isteklerini karşılar

hocam vatandan almak zorundayım vatandada o ürün yok asusun ve sapphire nin ürünleri var siz olsanız hangisini alırdınız ?

il ve ilçe nere?

İstanbul/Sarıyer

Kadiköye gelebilirsen burdan al inventustan ben şahsen bu ay sonu ordan alcam fiyatlar gayet ucuz

Evet hocam biliyorum ama suan vatandaki şimdi al eylülde öde kampanyasından yararlanıcam şuanda maddi durumum bilgisayar toplamaya yetmiyor eylülde elime para geçicek sizce eylül ayını bekleyip inventus tan mı almalıyım veya indirim yapan biyerden ?

• Valla ne yalan söyleyeyim ben olsam eylüle kadar beklemezdim eger eylülde paranın geleceği kesinse alırdım eğer değilse beklerdim ve hem daha ucuza almış olurdum
  • İvy bridge bir cpu oneririm bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zftt

İvy bridge bir cpu oneririm bende.

3570K kesin hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zftt

İvy bridge bir cpu oneririm bende.

3570K kesin hocam

http://forum.donanimhaber.com/m_61932248/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61936569

Burayı kaçırma derim hocam.
  • Kesinlikle 570 almayın. Arada 200 lira fiyat farkı varken 670 alın. Performans olarak %50 fark var arada. Biri 40 verirken öbürü 60 fps veriyor misal.
    Amd hiç tavsiye etmiyorum. 670-80 varken amd almayın. 670 alacaksanızda özel soğutmalı bir modelin stoklara gelmesini beklemenizde fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Kesinlikle 570 almayın. Arada 200 lira fiyat farkı varken 670 alın. Performans olarak %50 fark var arada. Biri 40 verirken öbürü 60 fps veriyor misal.
    Amd hiç tavsiye etmiyorum. 670-80 varken amd almayın. 670 alacaksanızda özel soğutmalı bir modelin stoklara gelmesini beklemenizde fayda var.

Büyük bir ihtimalle eylüle kalıcak hocam eylül ayındada gigabyte ın 680 modelini almayı düşünüyorum en azından adam akıllı bir ekran kartı bekleneni veren bir ekran kartı test sonuçlarında da amd yi geride bırakmıs zaten
  • Bana destek olan herkese teşekkürlerimi bir borç bilirim iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aşk-ı Fener -- 12 Haziran 2012; 10:41:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathshadow

yanlız zalmanın o kasa modeli çok başarılı hem görünüm olarak hemde kullanım olarak bir kunduğuna gelmeseydim bende o sisteme yakın sistem toplıycaktım acilen mecbur kalıp elimdeki sistemi aldım gerçi şikayetci değilim hertürlü
    ihticaıma karşılık veriyor, umarım senin alıcağın seride hatasız seriden olur şimdiden hayırlı olsun

Saolun hocam o güzel yorumunuz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuh kardeş ne yaptın:
    Kasa: CM Storm Enforcer Çift USB 3.0 Portlu 650W 80+ Plus Bronz Güç Kaynaklı Miditower Kasa - 162,75$ - 301,09 TL (KDV Bizden!)
    İşlemci: INTEL Core i5-2500K LGA 1155 6MB 3.3GHz Dört Çekirdekli İşlemci - 266,60$ - 493,21 TL (KDV Bizden!)
    Anakart: Asus P8H61-M LX Intel H61 LGA1155 DDR3 USB3 Micro ATX Anakart - 69,44$ - 128,46 TL (KDV Bizden!)
    Bellek: Team Elite 4GB DDR3 1333MHz CL9 Ultra Low Voltage - 25,73$ - 47,60 TL (KDV Bizden!)
    Ekran Kartı: MSI nVIDIA Kepler GTX670 2048MB DDR5 256 Bit Pci Ekspres Ekran Kartı (N670GTX-PM2D2GD5/OC) - 539,00$ - 997,15 TL (KDV Bizden!)
    2000'e bunu alacağım ben. Ama HDD ve DWD yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.