Haiku satın almak okumak için Temel Şairlik yeteneği olması şartmı ? Ayrıca temel şairlik kitabı yok herhalde bulamadım ben.
Kitap adı Temel Söz Yazımı ve Şairlik diye geçiyor. Haiku okuyabilmek için temel şairlik bilmeniz gerekiyor. Yıldız seviyeniz ne kadar düşükse okurken başarısız olma şansınız o kadar yüksel oluyor.
Sağol hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: Gold Stain
quote:
Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::
quote:
Birazda ben sorayım :)
Şimdi ben hiç konser, prova yapmasam haiku ile 3 dp alabilirmiyim ? Haiku yu nerden alabilirim? Haiku yu kaç günde bir okumam gerek? Nerede okumalıyım? Haiku okurken başarısız olursam yinede DP gelir mi ?
Bana haftada 8 haiku yeter demişlerdi. Sen işini sağlama al 10 tane oku. Her gün bir tane 3 gün 2 tane ^^
nerden alabilirim ben o haikuları?
Türkçe genel forum> el yazmaları
quote:
quote:
quote:
quote:
.Şimdi ben hiç konser, prova yapmasam haiku ile 3 dp alabilirmiyim ? Haiku yu nerden alabilirim? Haiku yu kaç günde bir okumam gerek? Nerede okumalıyım? Haiku okurken başarısız olursam yinede DP gelir mi ?
Bana haftada 8 haiku yeter demişlerdi. Sen işini sağlama al 10 tane oku. Her gün bir tane 3 gün 2 tane ^^
2 sorum olacak.
*Bir haiku kaç kullanımlık ? *Multi hesapla haiku yazacağım. Nasıl yapabilirim?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
.Şimdi ben hiç konser, prova yapmasam haiku ile 3 dp alabilirmiyim ? Haiku yu nerden alabilirim? Haiku yu kaç günde bir okumam gerek? Nerede okumalıyım? Haiku okurken başarısız olursam yinede DP gelir mi ?
2 sorum olacak.
*Bir haiku kaç kullanımlık ? *Multi hesapla haiku yazacağım. Nasıl yapabilirim?
bi haiku 2 kullanımlıktır. prof. şairlik gerekir. yıldızı ne kadar fazla olursa o kadar hızlı yazarsın.
düzenli konser verip tüm atraksiyonları siz yapıyorsanız başka birşeye gerek yok direk 3 dp gelir.düzenli konser verip atraksiyonları siz yapmıyorsanız günlük 2 adet haiku(sabah 1 kullanım akşam 1 kullanım) okuyun 3 dp alırsınız ya da konserlerin yanında haftada 4 gün provalara girin( 4 saat provada çürümek yerine haiku idealdir) . konserle monserle işim olmaz diyorsanız haftada hergün prova yapıp günlük 1 kullanımlık haiku okuyun 3 dp alırsınız. haikunuz yoksa hergün prova yapın hergün 6-7 fotoğraf çekin ve kayıt stüdyosuna girin, stüdyo mtüdyo bana ters diyosanız günlük 15-20 fotoğraf çekin ve ekstradan günde 3-4 hasta iyileştirin
bunların hiç biri uymaz bana diyorsanız e yuh artık zıkkımın peki alın 1 puanınızı oturun oturduğunuz yerde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme