Şimdi Ara

Haftalık Char yapılandırma Konusu(Eu yapılandırmaları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Konuda X-bow ile ilgili her soru sorulabilir..
    Bildiğimiz Eu Archerları ama adı Crossbow olarak telafuz ediliyor (:
    Eu charların solo tarafları zayıf olduğundan her türlü şey tartışılabilir çok fazla ekmek çıkar burdan (:
    Crossbow charlarının fazla damage vermesi gerekli olduğundan full str verilmeli ve wizard gibi mag atack veren skill ağaçları ile ilgili saçma buildler önermemenizi bekliyorum.
    Klasik yapılandırmaların dışına çıkarsak daha da memnun kalırız sonuçta Eu yapılandırmaların birçok eksik yöne var ve şekillendirilebiliyor.
    Dagger farklı taktiksel amaçlar içerebildiği için bu haftanın içeriğine almadık.

-Charın gelecekteki konumunu,
    -Charların artı eksi yönleri,
    -Dengelenme durumları,
    -Hangi skill neye yarar,
    -Skillerin dolma süreleri,ileriki sürümlerdeki durumları nasıl olur?Nasıl kullanırsak pozitif sonuç alabiliriz?
    -Pvp,pve,unique,fw maceralarında hangi tip xbow gider?
    -Pvp,pve,unique,fw deneyimleriniz doğrultusunda taktiksel tavsiyeleriniz.

-Eu charlar biraz profesyonellik gerektiyor bu yüzden taktiksel tavsiyelerinizi biraz daha açarsanız ve bunu sebeplere dayandırırsanız daha iyi olur gibime geliyor.

gibi cümlelerin sonuçları belirlenecektir.

Bu hafta konumuz;

-------Crossbow

Ne var yani her zaman bu tip konular açılıyor,tartışa tartışa tartışcak birşey kalmadı?
    Bu konularda bütün yönleriyle ele alacağız:

Warrior
    Rogue
    Wizard
    Warlock
    Cleric
    Bard

Bu skill ağaçlarının getirileri nelerdir?Skill ağacına göre hangi kıyafet uygun olur?Ben yüksek lvl char kasamıyorum bana 60lı lvllarda işe yarcak build söyler misniz?Silahlarını hangi fonksiyonlarıyla nerelerde kullanmalıyım?

Nuker yapılandırmaları konusu,nukerlerle ilgili sorularınızı istediğiniz gibi sorabilirsiniz hort sorunu olmayacağını düşünüyorum;
    http://forum.donanimhaber.com/m_28365301/mpage_1/key_//tm.htm#28365301

Blader yapılandırmaları konusu,bladerlarla ilgili sorularınızı istediğiniz gibi sorabilirsiniz hort sorunu olmayacağını düşünüyorum;
    http://forum.donanimhaber.com/m_28534614/mpage_1/key_//tm.htm#28534614

Glavier yapılandırmaları konusu,glavierlerle ilgili sorularınızı istediğiniz gibi sorabilirsiniz hort sorunu olmayacağını düşünüyorum;
    http://forum.donanimhaber.com/m_28687331/tm.htm

Bowman yapılandırmaları konusu,archery ilgili sorularınızı istediğiniz gibi sorabilirsiniz hort sorunu olmayacağını düşünüyorum;
    http://forum.donanimhaber.com/m_28819894/mpage_1/key_//tm.htm#28819894

• crossbow ilk öncelikle full str olmasına karşın defansı çok düşüktür ve kullandığı en önemli skillerden olan extreme skilliyle hpsi yarıya düşmektedir.Bu yüzden cleric öneririm. Fakat şu da var ki warior da crossbowun yanında sıkça kullanılan buildlerden biridir. Bu buildin +sı nedir derseniz heavy armor giyip phy def i arttırma ve aynı zamanda zor anlarda two handed sword + phy screen + mag screenle dayanmaktır.(taktiği tam olarak bilmiyorum fakat gördüklerim bunları yapıyor)fakat warior ve crossbow fazla sp istediği için ff yapmak yorucu olabilir. crossbow için bard 70e kadar kasma amaçlı olarak kullanılabilir , gerçekten çok rahat kasarsınız ama pvpde veya unique lerde güçsüz olabilirsiniz(cleric yoksa partyde) Warlocku tavsiye etmem niye derseniz 1vs1 de kabul ediyorum çok işe yarar ama çoklu savaşlarda sıkıntı çekersiniz

Ayrıca crossbow açıp da dagger açmamak olmaz ikisi birden kesinlikle olmalıdır.

• Rogue/bard sadece uniqte işe yarar oda noise olduğundandır.

Pvp,guild war,event,fortress war için rogue/cleric olmalıdır zaten roguelarda defans az birde bard olursa yerden kalkamaz clericte heal buffları ve bless çok işe yarar.

Ayrıca pvp ve uniq için rogue/warriorda güzel bir build olabilir uniqte rogue pvpde warrior ile bayağı sağlam olucağını düşünüyorum.

Giysi olarak light armor tavsiye ederim.
  • yanlışlıkla atıldı şikayet ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 11 Ocak 2009; 13:14:30 >
  • Güzel bir konu olmuş.
  • Öncelikle güzel konu açıyorsun :)

Crossbow hakkında söylenecek çok şey var

Beni sroya bağlayan tek build diyebilirim.Rogue pvpde ve toplu etkinliklerde en başarılı ve zevk verici builddir sp farmsız xbow +yan build açabilirsiniz eğer sp farm yapılmışsa xbow-dagger + yan build olarak açılıyor ve tadından yenmiyor.Genellikle oyuncular 40-50 lv arasına geliyor xbowdan sıkılıyor ama skiillerin her 10 levelde bir açıldıgını bilmiyor :) heleki 70 ve 80de açılan 2x yatır skilleri extremle birleştigi zaman önünde duracak kimse kalmaz diye düşünüyorum.Tabbi her charın kötü yönü oldugu gibi xbowunda kötü yanı var bot kullanımı neredeyse imkansız giant çıktıgı zaman o char yatar .Tabbi bu söylediklerim fazla exp almak için kendi leveli yada üstüne koyulan botlar için geçerli kendi levelinden 3-4 aşagı koyuldugu zaman gplere yatmıyor :)

Gelelim yan builde

Genellikler herkes cleric diyor ama ben bard olmasında ısrarcıyım çünkü cleric açan her kimse bless savunuyor :) xbow gp önünde damage yerken bless basacak kadar hızlı değildir :) ama bardda söyle bir durum var hız +noise yine gpyi dusunursek bless basacak kadar zamanın olamdıgı ıcın cleric bir işe yaramıyor ama hız olsa kaçma şansın %70 cleric kullananlar pvpde daha iyi olmak için açar bence gereksiz her zaman bard açmakta fayda var noise kullanmak ayrı bir ayrıcalık her mobun arasından rahatlıkça gezebiliyorsunuz cleric olunca 40 sn gezersin :D Warlock hakkında pek birşey bilmiyorum kullanmadım ama onunda pvp ağırlıklı oldugunu biliyorum

rogue pvp---

İşte tam bu sırada işe yan build geliyor eğer bard iseniz kaçmaktan başka birşey yapılmıyor :) cleric ise heal bless vb işinizi gorur.Heleki sp farm varsa dagger açıksa zaten önünüzde pek kişi duramıyor ya xbowda extrem acıp dalıcaksın yada dagger kullanıp crt kullanacaksın ^^ o yüzden pvp ağırlıklı oyunuclar cleric acar ama kendi görüsüm bard ^^. İllede pvp değil tabikide bunun Guild war,Mesleki savaş,Kaleler var burada bu tür yerlerde bard daha önemlidir aslında hız heryerde gereklidir bunu cleric olup ancak 250k + vermeniz lazım ki kullanabilesiniz ^^

Crossbow iyidir birazda tarz işi yakın savaş seven var benim gibi uzaktan vurmak isteyen var

• NiceR katılıyorm
    Bencede Crosbow için hız gerekli!
  • Hız için scroll kullanabilirsin

Bence uniq hariç heryerde rogue için cleric
  • Öncelikle Merhaba Bir Crosbow Kullanıcısı Olarak Charın Sizlere 79 LwL e kadar Herşeyini Paylasalım

Öncelikle Xbow da En Önemlisi Skillerin Nerde Ne İş Yapacagına Emin Olmanızdır

ilk Olarak Skillerimize Göz Atalım

1.ci Dal Skill Süre Uzatmaya Yarıyor
    2.ci Dal Skilleri Acıklayalım

1.ci Skill Ben PvP de Kullanıyorum Adamın Üstünde Kilit İşareti Cıkıyor Ve Bana Dalamıyor 7.5 Saniye Olabilir Gercekten Cok Hosuma Gidiyor
    2.ci Ve 6.ci Skill Gizlenme Skilleri Max
    3 ve 7.Ci Skiller Gizlenenleri Görme Skilleri Max
    4ve 5 Sanırım 1000 M ve 2000M Arasında Adamların kafasında Ok işareti Cıkıyor Ve Haritada Görebiliyorsun Nerde Oldugunu

3.cü Skill Dalı

1 ve 5Skill Chine Charlarda El Yakma Olarak Bilinir :)
    2 ve 6.ci Skiller Etkiler Yapıyor Ama Suan da Tam Bakamadım Charım Arkadasımda
    3.cü Skilde Kendi Etrafında kilere Ve 4.cü Skilde Chinelerde Forcede Bitane Koruma Alanı Gibi Acıyor Ve Zehir Veriyor

4.cü Skill Dalı

1 ve 3 Skill Maske Skilleri Genelde Kücük Arkadaslar Acıyor Maske Satarak Para Kazanmayı Dusunuyorlar

2.ci Skillde Yanımızdaki Adamın Sekline Girmeyi Saglıyor

5.ci Skill Dalı

1.ci Skill Crosbowumuza Etki Veriyor ( Of Charımın Arkadasta Olması İle Acıklayacak Bişey Bulamıyorum )
    2.ci Skill Sanırım Mesafe uzatıyor
    3.ci Skill Atack vs
    4.ci Skill En Can Alıcı Skilimiz Diyebilirim Hp yi Yarıya İndir Kendi LwL inden 3 LwL üstüne Tek At :)) Veya 2 At

6.ci Skill Dalı

1.ci Skill Max 4 LwL de Acılıyor
    2.ci Skill Bende Acık Değil 90 LwL de Sırf Her Skilimi Max Görmek İcin Acarım Belki Oda
    3ve 7.ci Skill Gercekten Cok Güzel Bir Skilimiz 70 LwL Skili İle Aynı Sayılır
    4.cü Skill Yere Yatırma %50 Sans
    5.ci Skill 2 Defa Geri Kaktırıyor KB Diyoruz Ona 1.ci Skilin Devamı :)
    6.ci Skill 2.ci Skilin 3 Lü Atısı Ben Onuda Acmadım Sevmiyorum Etrafına Atıpda Charın Ölmesini İstemem :))
    7.ci Skill Charımız 70 LwL Oldugu Anda Ortalıgı Kasıp Kavurabilecegi Bİr Skill Max Max Max
    8.ci Skill 80 LwL Skilimiz Bunu Bekliyorum Suan da :) %90 Kaldı Uzun Zamandır Kasmıyordum Bugun Gm Amcaya Ayıp Olmaması İcin Silk Aldım Bizim DostDeli Silk Almamıs Demesin Diye

Şimdi Gelelim Char İcin Sorulan Sorulara

Charın Gelecekteki Durumu İçin Söyle Söyluyeyim Mal Alıcıya Satılır Yani Charı Sevene Zevk Verir
    Nicer Le Ben Roque den Şaşmayız

Charın + Yönleri

Charımızın Hp yi Yarıya İndirme Skilimizle Mobları Daha Hızlı Keser Ve Cok Saglamlık Göstermez Buda Bize Kötü Oluyor

Char Genel Olarak Bir Ölüm Makinası Diyebilirim Moba Tekde Atar 3 de Yatar :)

- Yönleri Charımızın

Charımızın - Yönü Bu Extreme Actıgımızda Ölme Sansı Cok Cok Yuksek Oluyor Hele Birde Lag Varsa

Az Defans Lazım Charımıza Ama Benim Gözümde Eksiklik Kalmıyor Adam Full Setini Dizmis Gelmis PvP Alanında Herkesi Yatırıyor Habersizce 1 Tane 70 LwL ve 80 LwL Skilini Kullanıyorsun Kestinmi Yaklasmıyor

Charımızı PvP Ustası Olabilir Buda Set Ve Silah

PvP de Tek Atar Ve Tek Yer Ama Oyunu Oynayan Oyuncuya Baglıdır Ellerinin Hızlı Olmasına

Unique de Wizard Yoksa Orda Bosuna Diğer Char Buildleri Beklemesin Roque den Almak Cok Zordur Cok

Moblarla Arası İyidir Hele Birde Moblar Saldırmıyorsa Hic Sorunsuz Gezin Arasında

Ayrıca Sonlara Geliyorum Sınavım Var Ondan Dolayı Bu Kadar Acıklama Yeterli Olacak Ve Arastırın Daha Dh den Başka Ne Siteler Var :)

Nicer Demişki Bard Olacaksınız Ben Bota Kuruyorum Ve Elle Kasmadıgım icin Bottayken Kacıs Sansım Olmaz Bot Kacabilecekmi :D Kesmeyi Bırakıp Giantı Ve Shampionları ?

Recovery Oto Ayarlıyorum Bittikce Kendine Basıyor Zaten Extreme Acmıyorum Yavas Yavas Kassın Ama Kasılsın Yeterki

Bakın Cleric Olayını Söyle Anlatayım Kimisi Bard Kimisi Cleric Der Benim Gibi
    Peki Mantıklı Olarak Düşündüğünüzde Ne Olacak Bi Düşünün

Bottayız 76 Gootlarda Saldırıyor Bana Genelde Moblar Saldırıyor Zaten

Goatlar Geliyor Dalıyorlar Yakın Oldukları Anda Ve Ayrıca Stun Koyuyor Ayrıca Extreme Acık Olsa Öldün

Bless Spell Ve Recovery Actıktan Sonra Arkama Bakmıyorum 17K Hp Oluyor 5Dk Boyunca Kendisi Oto Acıyor

Yani Neden Cleric Varken Güvenliğimi Saglayacagı Yerde Bard Acayım

Sen Şimdi Bardı Bu Sözümde Koz Olarak Kullanacaksın Yani Bard da Diğer Moblar Görmüyor Birisini Kesersin Diyeceksin Ama Değil İşte :))

Zaten 2 Skilde Alıyoruz Sorun Olmuyor

Gianttta Bard Ne Yapacakki

Ayrıca PvP İçin De Cleric 45 Sn ye De Olsa O Esnada Yıkarsın Karsındakini Yeterki Charına Güven

Saygılarımla DostDeli

• @DostDeli

Müthüşsün
  • Kasarken kesinlikle ve kesinlikle rogue bard ı öneririm, kendinizden yüksek canavarlarda (düzgün itemlarla 5-6 lvl bile olabilir) çok seri kasabilirsiniz, noise ile zatan canavarlar pasifleşicek, bu da çok büyük bir rahatlık sağlayacak, xbow exterme açıp kendimizden yüksek yaratıklarda rahatlıkla kasabiliriz yani, +5 bir silahla 1 en fazla 2 vuruşta alırsınız zaten canavarı,
    Fakat pvp de bu kadar büyük bir etkisi yok bardın, cleric veya warlock çok daha iyi gibi görünüyor(daha denemediğim için detaylı bilgi veremeyeceğim.).
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Öncelikle Merhaba Bir Crosbow Kullanıcısı Olarak Charın Sizlere 79 LwL e kadar Herşeyini Paylasalım

Öncelikle Xbow da En Önemlisi Skillerin Nerde Ne İş Yapacagına Emin Olmanızdır

ilk Olarak Skillerimize Göz Atalım

1.ci Dal Skill Süre Uzatmaya Yarıyor
    2.ci Dal Skilleri Acıklayalım

1.ci Skill Ben PvP de Kullanıyorum Adamın Üstünde Kilit İşareti Cıkıyor Ve Bana Dalamıyor 7.5 Saniye Olabilir Gercekten Cok Hosuma Gidiyor
    2.ci Ve 6.ci Skill Gizlenme Skilleri Max
    3 ve 7.Ci Skiller Gizlenenleri Görme Skilleri Max
    4ve 5 Sanırım 1000 M ve 2000M Arasında Adamların kafasında Ok işareti Cıkıyor Ve Haritada Görebiliyorsun Nerde Oldugunu

3.cü Skill Dalı

1 ve 5Skill Chine Charlarda El Yakma Olarak Bilinir :)
    2 ve 6.ci Skiller Etkiler Yapıyor Ama Suan da Tam Bakamadım Charım Arkadasımda
    3.cü Skilde Kendi Etrafında kilere Ve 4.cü Skilde Chinelerde Forcede Bitane Koruma Alanı Gibi Acıyor Ve Zehir Veriyor

4.cü Skill Dalı

1 ve 3 Skill Maske Skilleri Genelde Kücük Arkadaslar Acıyor Maske Satarak Para Kazanmayı Dusunuyorlar

2.ci Skillde Yanımızdaki Adamın Sekline Girmeyi Saglıyor

5.ci Skill Dalı

1.ci Skill Crosbowumuza Etki Veriyor ( Of Charımın Arkadasta Olması İle Acıklayacak Bişey Bulamıyorum )
    2.ci Skill Sanırım Mesafe uzatıyor
    3.ci Skill Atack vs
    4.ci Skill En Can Alıcı Skilimiz Diyebilirim Hp yi Yarıya İndir Kendi LwL inden 3 LwL üstüne Tek At :)) Veya 2 At

6.ci Skill Dalı

1.ci Skill Max 4 LwL de Acılıyor
    2.ci Skill Bende Acık Değil 90 LwL de Sırf Her Skilimi Max Görmek İcin Acarım Belki Oda
    3ve 7.ci Skill Gercekten Cok Güzel Bir Skilimiz 70 LwL Skili İle Aynı Sayılır
    4.cü Skill Yere Yatırma %50 Sans
    5.ci Skill 2 Defa Geri Kaktırıyor KB Diyoruz Ona 1.ci Skilin Devamı :)
    6.ci Skill 2.ci Skilin 3 Lü Atısı Ben Onuda Acmadım Sevmiyorum Etrafına Atıpda Charın Ölmesini İstemem :))
    7.ci Skill Charımız 70 LwL Oldugu Anda Ortalıgı Kasıp Kavurabilecegi Bİr Skill Max Max Max
    8.ci Skill 80 LwL Skilimiz Bunu Bekliyorum Suan da :) %90 Kaldı Uzun Zamandır Kasmıyordum Bugun Gm Amcaya Ayıp Olmaması İcin Silk Aldım Bizim DostDeli Silk Almamıs Demesin Diye

Şimdi Gelelim Char İcin Sorulan Sorulara

Charın Gelecekteki Durumu İçin Söyle Söyluyeyim Mal Alıcıya Satılır Yani Charı Sevene Zevk Verir
    Nicer Le Ben Roque den Şaşmayız

Charın + Yönleri

Charımızın Hp yi Yarıya İndirme Skilimizle Mobları Daha Hızlı Keser Ve Cok Saglamlık Göstermez Buda Bize Kötü Oluyor

Char Genel Olarak Bir Ölüm Makinası Diyebilirim Moba Tekde Atar 3 de Yatar :)

- Yönleri Charımızın

Charımızın - Yönü Bu Extreme Actıgımızda Ölme Sansı Cok Cok Yuksek Oluyor Hele Birde Lag Varsa

Az Defans Lazım Charımıza Ama Benim Gözümde Eksiklik Kalmıyor Adam Full Setini Dizmis Gelmis PvP Alanında Herkesi Yatırıyor Habersizce 1 Tane 70 LwL ve 80 LwL Skilini Kullanıyorsun Kestinmi Yaklasmıyor

Charımızı PvP Ustası Olabilir Buda Set Ve Silah

PvP de Tek Atar Ve Tek Yer Ama Oyunu Oynayan Oyuncuya Baglıdır Ellerinin Hızlı Olmasına

Unique de Wizard Yoksa Orda Bosuna Diğer Char Buildleri Beklemesin Roque den Almak Cok Zordur Cok

Moblarla Arası İyidir Hele Birde Moblar Saldırmıyorsa Hic Sorunsuz Gezin Arasında

Ayrıca Sonlara Geliyorum Sınavım Var Ondan Dolayı Bu Kadar Acıklama Yeterli Olacak Ve Arastırın Daha Dh den Başka Ne Siteler Var :)

Nicer Demişki Bard Olacaksınız Ben Bota Kuruyorum Ve Elle Kasmadıgım icin Bottayken Kacıs Sansım Olmaz Bot Kacabilecekmi :D Kesmeyi Bırakıp Giantı Ve Shampionları ?

Recovery Oto Ayarlıyorum Bittikce Kendine Basıyor Zaten Extreme Acmıyorum Yavas Yavas Kassın Ama Kasılsın Yeterki

Bakın Cleric Olayını Söyle Anlatayım Kimisi Bard Kimisi Cleric Der Benim Gibi
    Peki Mantıklı Olarak Düşündüğünüzde Ne Olacak Bi Düşünün

Bottayız 76 Gootlarda Saldırıyor Bana Genelde Moblar Saldırıyor Zaten

Goatlar Geliyor Dalıyorlar Yakın Oldukları Anda Ve Ayrıca Stun Koyuyor Ayrıca Extreme Acık Olsa Öldün

Bless Spell Ve Recovery Actıktan Sonra Arkama Bakmıyorum 17K Hp Oluyor 5Dk Boyunca Kendisi Oto Acıyor

Yani Neden Cleric Varken Güvenliğimi Saglayacagı Yerde Bard Acayım

Sen Şimdi Bardı Bu Sözümde Koz Olarak Kullanacaksın Yani Bard da Diğer Moblar Görmüyor Birisini Kesersin Diyeceksin Ama Değil İşte :))

Zaten 2 Skilde Alıyoruz Sorun Olmuyor

Gianttta Bard Ne Yapacakki

Ayrıca PvP İçin De Cleric 45 Sn ye De Olsa O Esnada Yıkarsın Karsındakini Yeterki Charına Güven

Saygılarımla DostDeli

Teşekkürler DostDeli (: Sınavlarını gönül rahatlığıyla bitirebilmen dileğiyle...Paylaşımın çok güzel (:

Warlock+Rogue nasıl gider nelere dikkat edilmelidir acaba kullanan biri var mıdır veya gözlemleme şansı olan deneyimli biri varsa açıklarsa çok seviniriz (:

• ellerinize sağlık süper paylaşım
  • Warlock Roque Kullanan Arkadaslarım da Oldu Bu Konuda Onlardan Bilgi istedim Charlarına Girip Neyin Nasıl Kullanılacagı Hakkında ama Dedikleri Su Sakın Roque nin Yanına warlokc Acma Biz kapattık Bosa Acmısız diyorlar Yani Roque Kasıcısı Olarak Cleric Skillerim Acık Ama Nasipse ilerde Warrior Acacagım Yanına
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.