|
?? Haftalık Film Önerisi 16: Serenity
-
-
İzlediğim güzel filmlerdendi.
-
film gayet güzeldi. dizisi olduğunu ilk defa burda duydum.
-
En iyi bilim kurgu filmlerinden birisi.
-
Oyunculuklar kötüydü
-
bak seeen! oscarlı oyuncu felansın herhalde! sayın filim otoritesi!
-
film o kadar eskiki o zamana göre hepsi iyi film ile ilgili şimdikilerle kıyaslarsan orta halli ama iyidir her halükarda TV izleyip beyin sulandırmaktansa izleyin
-
şimdi ise film önerileri adı altında reklam yapıyorlar.
reklam politikalarınız üniversite derslerinde yer verilmeli
-
15 sene evvel filmi izleyip pek anlam verememiş dolayısıyla beğenmemiştim. Ama sonradan bunun bir dizinin finali olduğunu öğrendiğimde filmin bana hiçbir anlam ifade etmemesini daha iyi anladım. Ama bunun için koca bir diziyi izleyecek değildim. Yukarıda birisi de filme güzel deyip bunun aslında bir dizisinin olduğunu bilmediğini yazmış. Yani sen beğendin ama diziyi izlemeden nesini beğendin ki kardeş, diye sorasım geldi.
Özet: Bu haftaki film önerisi de karavana çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 15 Mart 2021; 0:0:9 > -
filmi guzeldi, diziside fena degil ama buna ragmen bilim kurgu camiasinin en overrated yapimlarindan biri oldugu kanisindayim. amerikan ic savasi sonrasi vahsi batisindaki jesse james karakterinin bilimkurgu ile harmanlanip gelecege tasinmis hali. muhtemelen amerikan kulturune, koklerine hitap ettigi icin amerikada bu kadar etki yaratti ama bizim icin en azindan benim icin cok fazla bir sey ifade etmiyor.
-
Hayata bakış açın bu mu cidden, birşeyi eleştirmek yada kötü demek için onu dünyada en iyi yapan mı olmak gerek. Futbol oynamıyorum diye kötü futbolcu demeyeyim milletvekili değilim diye kötü siyasetçi demeyeyim bu mu yani mantık.
Neyse tamam hepsi çok iyi oyuncu hepsinin de oskarı var pardon.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel filmdi zamanında CD sini kiralayıp hafta sonu ailecek seyretmiştik zaman çabuk geçiyor ..
-
Bu diziyi izlemeyerek çok şey kaçırıyorsun ;)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
En iyi bilim kurgu filmlerinden birisi.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X