Şimdi Ara

Haftalık Konsol Satışları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Fake falan değil iktisat denen bilim dalında bile ikame etkisi, gelir etkisi diye şeyler var zaten bire bir bu xo ve ps4 satışlarına uyuyor

Sen daha güçsüz bir cihazı Ps4 ile aynı fiyata satarsan doğal olarak insanlar Xbox One yerine Ps4'ü ikame edecektir zaten sonuç ortada.

Kinectsiz pakette fayda etmedi. Birde şanslarını Çin de deneyecekler. Microsoft çok çabalıyor geçen nesildeki gibi sağlam giriş yapamadı. Ama ne yapar eder buna ali cengiz oyunlarda dahil, yeri gelir oyunları 30 dolardan satmaya başlar yine de Sony nin çok arkasında kalmaz. Zaten Bill Gates istese Sony de alacak güçte her şey beklenir Microsoft tan kısacası.

Aslında cogu kisi bilmez Microsoft icin xbox bolumu cok ufak bir yer kapliyor pek umurlarinda olacagini ben sanmiyorum, zaten Ms icin cok buyuk bir alan kaplasaydi 2,5 milyar dolara mojangi satin almaz, xbox one icin oyun studyolari acardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazıları fanlıktan ölecek. Buna sevinmeniz neye yarıyor anlamıyorum gerçekten. Microsoft'un da oyun dünyasına (özellikle konsol dünyasına ) kattığı şey çok. Rekabet kullanıcıya yarar firmalara değil.

Eğer sony a+ oyunların piyasasını tekelinde bulundursaydı bu hepimiz için kötü olurdu. Karşılarında microsoft gibi ciddi bir rakibin olması hepimiz için iyi. Yoksa boş yolda at koşturmak kolay.

Eski nesilde 360 ı tercih eden ps4 ve one arasından da ps4 alan biri olarak konuşuyorum. Ps4 ün gerçekten çok eksiği var. Hatta one'dan bazı faktörlerde geride kalıyor bile denebilir. Arayüzü gerçekten kötü. cihaz çıkalı bir sene olacak hala psn bomboş. koca bir yılı oyunsuz geçirdik resmen. sony yeni franchise ler sunmalıydı konsolu çıkarırken. yeni franchise vardı evet. KNACK vardı mesela Resmen rekabet edeceğiz diye bir sene önce bomboş çıkardılar şu konsolu. Yahu doğru düzgün bir yarış oyunu olmadan piyasaya cihaz sürülür mü.

• Xbox One'nin gidisati maalesef iyi degil, Kinectsiz pakette pek bir ise yaramadi.

Vgchartz'da onsiparis rakamlarina baktim, Horizon 2 listede bile yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

bu rakamlar dünya çapında mı yoksa amerika veya avrupa bölgesi mi?

Dünya çapında ama bölge bazlı da hepsinde PS4 önde

Haftalık Konsol Satışları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drive_Club -- 27 Eylül 2014; 2:46:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Fake falan değil iktisat denen bilim dalında bile ikame etkisi, gelir etkisi diye şeyler var zaten bire bir bu xo ve ps4 satışlarına uyuyor

Sen daha güçsüz bir cihazı Ps4 ile aynı fiyata satarsan doğal olarak insanlar Xbox One yerine Ps4'ü ikame edecektir zaten sonuç ortada.

kesınlıkle dogru.daha gucsuz donanımın daha ucuz olması gerekır mantıken.konsolun fıyatını kısmadıysan oyunlarda ındırme gıdıceksın 50 dolar mesela kendı karını azaltıp.bıde oyuncularda kı psıkolojı a oyunu ps4 1080p aynı oyun xobxta 720 yada 900p ama oyun fıyatı aynı ıstemedende olsa ınsanı etkıler.konsol dusuk donanım aynı fıyat hatta bazen pahallı oyun daha dusuk calısıyor fıyat aynı.turkıyeye gelmısın rakıbın malı goturmus zaten sen hala 50 tl pahallı cıkıyosun.okadar maas alan yonetıcılerın boyle hataları garıp gelıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.