Şimdi Ara

HAFTALIK ZAVVİ,THEHUT,KAMPANYALARI!! (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.106
Cevap
27
Favori
201.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Orijinalden alıntı: masmas1514

Evet hocam bina numarası farklı
    Belediye sağolsun zırh pırt bina ve kapı numarası değiştiriyor burada

Ben iki sebepten dolayı olduğunu düşünüyorum.
    Ya artık Türkiye'den üyelik almıyorlar, ya da adres farklılığı olduğu için güvenlik açısından iptal ettiler.
    Bence ikincisinden dolayı olabilir.

Hocam sana katılıyorum. İlki olamaz zaten üyeliğim var. Ama işte We can confirm that the cancellation for the products listed below has been successful. Your card has not been charged for these items. Şu cümle kafamı karıştırdı sanki ben iptal etmişim gibi olmuş. Mail atacam artık
    İlgilendiğin için sağol hocam.

• Zavvi beni özlemiş :) bu da gönderdikleri %10 indirim kodu 2685-03B0-43A8

Herkese iyi oyunlar ama son zamanlarda işleri biraz bozmuşlar galiba, ben de az oyun söylemedim zamanında.
  • selamlar,
    arkadaşlar shopto dan gelmeyen ürün için iade işlemi yaptım. Ama Lost Parcel Claim Form imzalayıp atmam gerekiyor mu anlamadım son kısmı. İmzalamam gerekiyor mu yoksa işlem tamam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tundra36

selamlar,
    arkadaşlar shopto dan gelmeyen ürün için iade işlemi yaptım. Ama Lost Parcel Claim Form imzalayıp atmam gerekiyor mu anlamadım son kısmı. İmzalamam gerekiyor mu yoksa işlem tamam mı?

Bu konu The Hut Group konusudur. Yanlis konudasin.
    Ve, formu doldurup imzalayip gondermelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Orijinalden alıntı: tundra36

selamlar,

Bu konu The Hut Group konusudur. Yanlis konudasin.
    Ve, formu doldurup imzalayip gondermelisin.

tamam teşekkür ederim
  • 28 Aralık 2012 sipariş ettiğim Far Cry 3 ile Resident Evil 6 oyunları 31 Aralık 2012 günü kargolanmış deniyordu ancak 25 Şubat 2013 günü kapıma geldi, rekor kırdılar bu hızla. Tam da para iadesi istediğim günün ertesinde oyunların gelmesi de ayrı bir ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmanager -- 26 Şubat 2013; 2:32:53 >
  • %10 indirim kodu, bu gun son kullanmak isteyene

3283-6BE7-42F4
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovarinli

SGH-6612-30057853 böyle bir takip kodlu fedex ten email gelmiş teslim edilemedi iletişime geçin diye yurtdışından zavviden başka siparişim yok zavvi artık fedexlemi yollamaya başladı kargoları yoksa email fake mi isim felan yok sadece takip no ve 2 satır cümle

Abi pm attım bakarsanız sevinirim.Mesajı görmüşsünüz ama cevap yazmıyorsunuz lütfen
  • zavvi yine cıvıttı, zorunlu takipli kargo olayı geri gelmiş, 12.99 siterlin.
    Hayırlı uğurlu olsun.
    Bu yaza kadar alacak çok oyun birikecek. Hiç olmadı bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaltek

zavvi yine cıvıttı, zorunlu takipli kargo olayı geri gelmiş, 12.99 siterlin.
    Hayırlı uğurlu olsun.
    Bu yaza kadar alacak çok oyun birikecek. Hiç olmadı bu.

Yeni değil bu. 1 Şubat'ta geri geldi 12.99 Tracked Delivery.
    Yaza kadar yine Standard gelir mi bilemem. Bir tane mesaj attım geçen gün.
    Bana kod gönderiyorlar devamlı. Ben de bu kodları gönderiyorsunuz, ama başka
    ülkelere Standard Delivery ile göndermenize rağmen Türkiye'ye göndermiyorsunuz
    diye bir şeyler yazıp gönderdim.
  • yine saçmalamaya başlamışlar. Diğer online sitelere bakıyorum, almak istediğim oyunlarda zavvi.com un fiyatlarının daima üzerinde oluyor, ki zaten onlarda da kargo parası var.

%10 kod kurtarsa yine almaya devam ama, 12.99 siterlinden bahsediyoruz, 45 siterlinlik oyun alsam, %25 lik kod olsa ki olmaz, o bile ucu ucuna kurtarıyor.

Neyse, ben de almam olur biter. Zaten bitirilmemiş bir sürü exclusive oyunum rafta duruyor daha...

İndirim yakaladığımda çakacağım oyunlar listesi(12.99 olmadan tabi);
    TOMB RAIDER, FAR CRY3, METAL GEAR RISING:REVENGEANCE, GHOST RECON4:FUTURE SOLDIER, MAXPAYNE3, DARKSIDERS2, BORDERLANDS2:COMPLETE EDITION(henüz böyle birşey yok), MASS EFFECT 3:DIRECTOR's CUT EDITION(henüz böyle bir şey yok), Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch.

sonra alınacaklar listesi; LAST OF US, BEYOND:TWO SOULS, METAL GEAR SOLID:GROUND ZEROES, SPLINTER CELL:BACKLIST, GTA5

Bayağa birikmiş, ucuzlamasını bekliyordum, tam ucuzlamaya başladı, yine bu 12.99 meselesine yakalandık. :(

• herkese merhaba,
    ben de bu siteden alışveriş yapmak istiyorum ve kredi kartı başvurusunda bulundum yeni. benim merak ettiğim konu; verdiğimiz siparişlerin gümrükte takılmaması için maksimum ücreti ne kadarı geçmemeli? diyelim ki geçti o zaman ne oluyor? bir de bu uygulanan kota aylık birşey mi, yoksa seferlik mi? atıyorum 100 liralık birşey alabiliyoruz diyelim mesela, ben aynı ay içerisinde ya da bir sonraki ay yine sipariş verirsem gümrükten geçer mi?
    şimdiden teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcandy1

herkese merhaba,
    ben de bu siteden alışveriş yapmak istiyorum ve kredi kartı başvurusunda bulundum yeni. benim merak ettiğim konu; verdiğimiz siparişlerin gümrükte takılmaması için maksimum ücreti ne kadarı geçmemeli? diyelim ki geçti o zaman ne oluyor? bir de bu uygulanan kota aylık birşey mi, yoksa seferlik mi? atıyorum 100 liralık birşey alabiliyoruz diyelim mesela, ben aynı ay içerisinde ya da bir sonraki ay yine sipariş verirsem gümrükten geçer mi?

75 Euro üst sınırdır yurtdışı alışverşlerde. Kitap film tarzı şeylerde alışveriş sınırı yoktur.diğer ürünlerde 2 ayda 1 i geçmemek ve yılda en fazla 5 alışverişle sınırlıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

herkese merhaba,

75 Euro üst sınırdır yurtdışı alışverşlerde. Kitap film tarzı şeylerde alışveriş sınırı yoktur.diğer ürünlerde 2 ayda 1 i geçmemek ve yılda en fazla 5 alışverişle sınırlıdır.

cevap için teşekkür ederim. peki oyunlar da bu kitap, film kategorisine dahil oluyor mu? yoksa sınırı aşmamamız gereken kategoridemi?

• quote:

quote:

quote:

herkese merhaba,

cevap için teşekkür ederim. peki oyunlar da bu kitap, film kategorisine dahil oluyor mu? yoksa sınırı aşmamamız gereken kategoridemi?

Oyunlarda film gibi değerlendirilir.

• Hocam kargo sıkıntı bence orda. 13 sterlin tutuyor kargo. Amazon.uk ile karşılaştır her zaman. Hangisi uygunsa ordan al.

• quote:

quote:

quote:

quote:

herkese merhaba,

Oyunlarda film gibi değerlendirilir.

Ne alıyosan al kardeşim geçer merak etme

• Yav shippingleir inanılmaz yavaşlamış cidden bişey alınmaz artık gemiylemi geliyo noluyo anlamadımki en az 1 ay

• quote:

Orijinalden alıntı: elektroman91

Yav shippingleir inanılmaz yavaşlamış cidden bişey alınmaz artık gemiylemi geliyo noluyo anlamadımki en az 1 ay

Hocam 35 günü geçti benim sipariş. Hala gelmedi tamamı. 4 film sipariş vermiştim. Yüzüklerin efendisi ayrı geldi. Mart'ın 1 inde elimdeydi. Aynı siparişin içindeki diğer 3 film hala gelmedi. Endişenmeye başladım valla:(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elektroman91

Yav shippingleir inanılmaz yavaşlamış cidden bişey alınmaz artık gemiylemi geliyo noluyo anlamadımki en az 1 ay

Hocam 35 günü geçti benim sipariş. Hala gelmedi tamamı. 4 film sipariş vermiştim. Yüzüklerin efendisi ayrı geldi. Mart'ın 1 inde elimdeydi. Aynı siparişin içindeki diğer 3 film hala gelmedi. Endişenmeye başladım valla:(

Bende gears of war judgmenti aldım shoptola arada 20lira oluyodu dayanamadım inş pişman olmam:( bende beklemedeyim gecen gun 1 hafada geldi shoptodan oyun ankaradayım hemde

• 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.