Şimdi Ara

HAFTALIK ZAVVİ,THEHUT,KAMPANYALARI!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.106
Cevap
27
Favori
201.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

hımm tamam smackdown önerirmisiniz aynı ps3 te 2 kişi falan oynanırmı

walla ben 2 tane aldım sonucta 50 lıraya bile gelmıyor oyun kargo dahil takaslamak ıcın bile alınır.
  • fiyatında değilim ben 2 kişilik oyun lazım bana batman tek kişilik sanırım
  • pes 2010 sipariş verdim.parayı ürünü yollarken çekeceklermiş herhalde karttan
  • bende az önce pes 2010 siperişini verdim hadi hayırlısı inşallah bi sorun çıkmaz bide baktım bu sitede gow collection yok gow 3 siparişi alıyolar 44 euro
  • Tekrar ps3 mü alsam ne yapsam 3-5 bir şey beğendim bir çırpıda 150 liralık alışveriş yapmam an meselesi neyse yatayım ben yarın sağlam kafayla bakarız düşünürüz, fazla geçmeyin la sipariş bitmesin stoklar
  • cuma gününe gelirse pes2010 tadından yenmez
  • Uncharted'ı bu fiyata görmek istiyoruz ulenn
  • Arkadaşlar bende batman, smackdown ve özellikle çok merak ettiğim bi oyun olan mini ninjas oyununu aldım özellikle mini ninja oyunu çok ucuz 11 pound gibi bir rakam kaçırmayın bence ama tek şüphem şu sendit gibi siparişim inşallah 1 ayda gelmez sendit son zamanlarda sapıtmıştı takip numarasıda yok sonuçta neyse aldık bakalım bi risk birde 3 oyunuda ayrı ayrı pakette yollicak galiba hepsi için ayrı ayrı kargo ücreti aldı...
  • Bende pes ve batman siparişi verdim.
    Hadi hayırlısı
  • quote:

TwiNChiL
    fiyatında değilim ben 2 kişilik oyun lazım bana batman tek kişilik sanırım

Army of two platinium sipariş ettim ben 31,75 tl ye geldi çift kişiliktir videolarına bi bak beğenirsen alırsın
  • Borderlands nasıl kimse ondan bahsetmiyor bende onu alayım yazık üzülmesin garip :D bu arada pes turnuvası geliyor desenize vedatha hemen bu müjdeyi haber verelim :)
  • beyler ben bu başlığı acarken bu kadar yagma olucagını tahmın etmemıstımolsun ıyıkı acmısım ama bakıyorum bısuru ınsan pes 2010 sahıbı oldu vs. sevaba girdim bende sayenızde
  • quote:

Orijinalden alıntı: haadeess

quote:

TwiNChiL

Army of two platinium sipariş ettim ben 31,75 tl ye geldi çift kişiliktir videolarına bi bak beğenirsen alırsın

normal kutu 32 £, platinum kutu 12 £ , aralarında ne fark var acaba, bu kadar fiyat farkı olacak kadar... bilen bir arkadaş cevap verirse sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

beyler ben bu başlığı acarken bu kadar yagma olucagını tahmın etmemıstımolsun ıyıkı acmısım ama bakıyorum bısuru ınsan pes 2010 sahıbı oldu vs. sevaba girdim bende sayenızde

Pm atmıştım kardeş aldın mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

beyler ben bu başlığı acarken bu kadar yagma olucagını tahmın etmemıstımolsun ıyıkı acmısım ama bakıyorum bısuru ınsan pes 2010 sahıbı oldu vs. sevaba girdim bende sayenızde

Pm atmıştım kardeş aldın mı ?

şimdi cevapladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sphinx71

quote:

quote:

TwiNChiL

normal kutu 32 £, platinum kutu 12 £ , aralarında ne fark var acaba, bu kadar fiyat farkı olacak kadar... bilen bir arkadaş cevap verirse sevinirim..

bu arada army of two alıcak arkadaslar zavvıden almayın o oyunu bence burda kargo dahıl 10.95 e satılıyo burdan alın buyrun lınkı:
    http://www.mymemory.co.uk/Sony-PS3-Games/Sony/Army-of-Two-Platinum-Edition-%28Sony-PS3%29

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sphinx71

quote:

quote:

TwiNChiL

bu arada army of two alıcak arkadaslar zavvıden almayın o oyunu bence burda kargo dahıl 10.95 e satılıyo burdan alın buyrun lınkı:
    http://www.mymemory.co.uk/Sony-PS3-Games/Sony/Army-of-Two-Platinum-Edition-%28Sony-PS3%29

Bu kadar olmaz ucuzunda ucuzu

• hizmet için burdayız ucuzunda ucuzunu buluyoruz fena mı
  • quote:

esas sevaba oyunlar elimize geçince gireceksin

sadece bizden ( EPKYD) en az 5 kişi alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

quote:

esas sevaba oyunlar elimize geçince gireceksin

sadece bizden ( EPKYD) en az 5 kişi alıyor

forumdan 20 kişi rahat vardır tahminim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.