hımm tamam smackdown önerirmisiniz aynı ps3 te 2 kişi falan oynanırmı
walla ben 2 tane aldım sonucta 50 lıraya bile gelmıyor oyun kargo dahil takaslamak ıcın bile alınır.
fiyatında değilim ben 2 kişilik oyun lazım bana batman tek kişilik sanırım
pes 2010 sipariş verdim.parayı ürünü yollarken çekeceklermiş herhalde karttan
bende az önce pes 2010 siperişini verdim hadi hayırlısı inşallah bi sorun çıkmaz bide baktım bu sitede gow collection yok gow 3 siparişi alıyolar 44 euro
Tekrar ps3 mü alsam ne yapsam 3-5 bir şey beğendim bir çırpıda 150 liralık alışveriş yapmam an meselesi neyse yatayım ben yarın sağlam kafayla bakarız düşünürüz, fazla geçmeyin la sipariş bitmesin stoklar
cuma gününe gelirse pes2010 tadından yenmez
Uncharted'ı bu fiyata görmek istiyoruz ulenn
Arkadaşlar bende batman, smackdown ve özellikle çok merak ettiğim bi oyun olan mini ninjas oyununu aldım özellikle mini ninja oyunu çok ucuz 11 pound gibi bir rakam kaçırmayın bence ama tek şüphem şu sendit gibi siparişim inşallah 1 ayda gelmez sendit son zamanlarda sapıtmıştı takip numarasıda yok sonuçta neyse aldık bakalım bi risk birde 3 oyunuda ayrı ayrı pakette yollicak galiba hepsi için ayrı ayrı kargo ücreti aldı...
Bende pes ve batman siparişi verdim. Hadi hayırlısı
quote:
TwiNChiL fiyatında değilim ben 2 kişilik oyun lazım bana batman tek kişilik sanırım
Army of two platinium sipariş ettim ben 31,75 tl ye geldi çift kişiliktir videolarına bi bak beğenirsen alırsın
Borderlands nasıl kimse ondan bahsetmiyor bende onu alayım yazık üzülmesin garip :D bu arada pes turnuvası geliyor desenize vedatha hemen bu müjdeyi haber verelim :)
beyler ben bu başlığı acarken bu kadar yagma olucagını tahmın etmemıstımolsun ıyıkı acmısım ama bakıyorum bısuru ınsan pes 2010 sahıbı oldu vs. sevaba girdim bende sayenızde
quote:
Orijinalden alıntı: haadeess
quote:
TwiNChiL fiyatında değilim ben 2 kişilik oyun lazım bana batman tek kişilik sanırım
Army of two platinium sipariş ettim ben 31,75 tl ye geldi çift kişiliktir videolarına bi bak beğenirsen alırsın
normal kutu 32 £, platinum kutu 12 £ , aralarında ne fark var acaba, bu kadar fiyat farkı olacak kadar... bilen bir arkadaş cevap verirse sevinirim..
quote:
Orijinalden alıntı: sakgoz79
beyler ben bu başlığı acarken bu kadar yagma olucagını tahmın etmemıstımolsun ıyıkı acmısım ama bakıyorum bısuru ınsan pes 2010 sahıbı oldu vs. sevaba girdim bende sayenızde
Pm atmıştım kardeş aldın mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: U_şen
quote:
Pm atmıştım kardeş aldın mı ?
şimdi cevapladım
quote:
Orijinalden alıntı: sphinx71
quote:
Orijinalden alıntı: haadeess
quote:
normal kutu 32 £, platinum kutu 12 £ , aralarında ne fark var acaba, bu kadar fiyat farkı olacak kadar... bilen bir arkadaş cevap verirse sevinirim..
hizmet için burdayız ucuzunda ucuzunu buluyoruz fena mı
quote:
esas sevaba oyunlar elimize geçince gireceksin
sadece bizden ( EPKYD) en az 5 kişi alıyor
quote:
Orijinalden alıntı: offendicula
quote: