Şimdi Ara

Haftanın en iyi Android oyun ve uygulamaları -13- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
50.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar bu ıphonedekı gıbı android cıhazların ucretsız oyunları forum sıtesı olur yada blog bıldıgınız sıte varmı
  • barkod okuyucu çok güzel..
    elimde henheld el terminali var o bile okuyamıyor bazı barkodları...
  • Tamamı ücretsiz mi ?
  • eger samsung galaxy serisi kullanıyorsanız bu linkte olanları yapın.binlerce android uygulamayı görebilir ve indirebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_46515514/tm.htm
  • altta çıkan amd bilmemne reklamı yüzünden akış kontrollerinin kaybolması beni sinir hastası yaptı. tamam para kazanmanız için reklam gerekli anlıyoruz ama artık bir yerde geri almak veya dondurup barkod okumak imkansız hale geliyor. Lütfen ben sinirden kolumu bacağımı kırmadan bi hal içine sokun şu alt reklam uygulamasını.
  • abi saçını başını taramış zaaa xD
  • oyunları ve uygulamaları emek verip tanıtan arkadaşlara teşekkürler. benim eleştirim bu oyunlar ve uygulamalr 10 yıl öncesine mi ait hepsi de berbat. eğer benim telefonumun içindeki oyunlar uzaydan ve gelecekten gelmediyse bilgisayar oyunlarından farkı yok. benim anlamadığım nasıl oluyorda bu oyunlar haftanın en iyi oyunu oluyor. hepside benim çocukluğumun atari oyunlarından bile kötü.
  • çok guzel bi uygulama telefonuza barkod tarayıcı ekleyin ve isteğiniz andorit oyunu indirin.d

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.