Şimdi Ara

Haftanın en iyi Android oyunları -25- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
32.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://forum.donanimhaber.com/m_51925149/mpage_1/key_/tm.htm

Tşkler İnceleme İçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A922C67E -- 1 Aralık 2011; 16:37:31 >
  • tivibu tivibu :S
  • güzel inceleme olmuş ellerinize sağlık :)
  • Güzel bir derleme olmuş. Devamını bekliyoruz
  • oyunlar süper en kısa zamanda androidli bir cihaz alcam
  • 2 tanesini beğendim indiriyorum
  • cesıtlı forumlarda bedava olarakta alabılırsınız ;)
  • Inceleme için teşekkürler.
  • Bu eksiler ne için anlamadım? Güzel inceleme olmuş dedik küfürmü ettik ki
  • Bu eksiler ne için anlamadım? Güzel inceleme olmuş dedik küfürmü ettik ki. Güzel diyen herkesde + bizde eksi ya bu işin bile suyu çıktı çoluk çoçuğu almamak lazım foruma (kişisel meselelerinizi başka yerlere aksettirmeyin)
  • Defender'ı hiç tavsiye etmem gecemi gündüzümü yedi:-(

Level 560 olmuşum.Saplantı gibi bişey:D
  • defender hariç hepsini beğendim...
  • aynı sorun bendede vardı pc için, flash günceleştirdiğimde şimdilik sorun gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: draconist

quote:

Orijinalden alıntı: ikista

Video oynatıcınız opera ile sürekli sorun çıkartıyor, opera mobil'de de öyle. Bir youtube kanalı açmayı hala düşünmüyormusunuz? RSS ve twitter kullanmaya da geç başlamıştınız.

Youtube kanalı açmazlar, çünkü o zaman videonun başındaki reklamı kimse göremez, sayfadaki flash reklamları saymıyorum bile.

Umarım bir gün yanılırım çok isterim ama uzun zamandır da bu konuda yanılmıyorum.

ign, gamespot batmıyor da dh mi batacak ?

Ben Youtube'a günde 2-3 kez giriyorum, dh'ye ise haftada 1-2. Youtube ve twitter'da her ilgimi çeken her haber için siteye yönlenebilirim. Sırf twitter hesabını aktif kullandığı için dandik haber yapan kopyala yapıştır teknoloji sitelerini, dh'den daha çok ziyaret ediyorum!

internet'in değişimine ayak uyduramak gerek!

• Defender çok fena aşırı bağımlılık yapıyor sınırıda yok gibi.610dayım herşey son upgrade hala bitmedi bitmicek gibi aman dikkat
  • Güzel inceleme olmuş.
  • Zevkli oyunlar :))
  • Ücretli oyunları ücretsiz indirebilceğiniz bir link var elimde isteyenlere pm yoluyla atılır.. Özellikle Shadow gun gibi.
  • oyunun adi + apk yazip google amca da aratin ve ucretsiz indirin
  • galaxy gio 2.2.3 sürümlü tel . var ... ned for speed shıft veya aspahlt 6 nasıl yükleye bilirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.