Şimdi Ara

Haftanın Uçak Bileti Fırsatları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
58
Favori
9.981
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Konuya girerkenki onyargimi altust ettin hocam. Bravo diyorum cok faydali harika bir konu olmus, eline emegine saglik

+1
    hep böyle konular açılsın isteriz, normalde bu tarz konular açılsa , adam hiç fırsat paylaşmaya bile üşenmez, kendisine lazım olduğu için konu açmıştır

@hakankaya2020
    teşekkürler
  • Teşekkürler.
  • Ellerinize sağlık teşekküler, @hakankaya2020
  • teşekkürler.
  • hocam yaban tv nin kampanyasıda var anadolujette %25 kod : V972U64 başlığa ekleyin arkadaşlar faydalansın bazen sistem kuponu tanımıyor sayfayı yenileyin tekrar deneyin arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excavator07 -- 17 Kasım 2015; 18:13:00 >
  • hakankaya2020 kullanıcısına yanıt
    3tllik 25tl indirim kodu satın aldim 3 TL indirim yaptı vallaha hanı 25tl idi?

• excavator07 kullanıcısına yanıt
    O kod 2015 sonuna kadarki uçuşlar için gecerli onuda hatirlatayim

• paylaşım için teşekkürler.
    maalesef istediğim aralıkta londra, amsterdam ve sharm aradım ama bu fiyatlar yok...
    Pegasus ile bu kış yurtdışı 34,99USD (Hat: Türkiye çıkışlı yurtdışı, (TekYön)) (Biletleme: 17-22 kasım) (Uçuş:1 Aralık- 26 Mart 2016)
    *- Pegasus ile bu kış yurtdışı 49,99EUR (Hat: Türkiye varışlı yurtdışı, (TekYön)) (Biletleme: 17-22 kasım) (Uçuş:1 Aralık- 26 Mart 2016)
  • quote:

Orijinalden alıntı: excavator07

hocam yaban tv nin kampanyasıda var anadolujette %25 kod : V972U64 başlığa ekleyin arkadaşlar faydalansın bazen sistem kuponu tanımıyor sayfayı yenileyin tekrar deneyin arkadaşlar

hocam bu THY için yurt dışında da geçerli mi sadece anadolu jet yurtiçi mi ?
  • Beyler Merhaba, pek ucak kullanan biri degilim 19.11.2015 icin gidis İstanbul>Elazig ve 20.11.2015 icinde donus bilet alacagim 1 kisi. En uygun nasil gidebilirim?

• pegasusun kampanyasından tek gidiş ya da tek dönüş olarak faydalanamıyorum. gidiş-dönüş almak zorundayız galiba
  • yok hocam sadece anadolujet.com sayfasından yapılan alışverişlerde geçerli
  • geziko 25tl indirim kuponu freezonelulara bedava + bonusbay 8tl iade veriyor.

108tl amsterdam>>istanbul biletini aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrganikYazar -- 17 Kasım 2015; 22:37:08 >
  • Takdir ediyorum ,
    Gerçekten harika bir konu hazırlamış arkadaşımız
    Emeğine sağlık

• Helal olsun. Guzel ve faideli bir paylaşım olmuş
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

geziko 25tl indirim kuponu freezonelulara bedava + bonusbay 8tl iade veriyor.

108tl amsterdam>>istanbul biletini aldım

hocam ne zamana aldın ya? ben aralık başı ilk haftaya baktım rakamlar aşağıda

Haftanın Uçak Bileti Fırsatları

• Elinize sağlık güzel konu olmuş tüm firmaları takip edemeyenler için uçak bileti konusunda geniş bir yelpaze kazandırmış oldunuz. Konuyu güncel tutmayı başarırsanız faydalı bir konu olacaktır.

• Şubat8e aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

Şubat8e aldım

Eyvallah hocam uzak tarihmiş olabilir. Meraktan soruyorum bu dönemde bile ara ara yağmur bastırırken iş sebebi değilse neden Şubat tercih ettiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.