portsmouth sakat maç, milan'ın ne yapacağı belli olmuyor üst demek daha sağlıklı...
Şimdi Dory kardeşim şöyle bir açıklama yapıyım sana, sen sistem 4-5-6 oynamışsın, maçlarının hepsi tutarsa 300TL para alırsın ama 2 si yatarsa 6-7 TL birşey olur paran, yani maçların yatması durumunda kalan oranlar kuponunu amorti bile etmez, o zaman 1 tanesi yatarsa az bir kar edersin, hepsi tutarsa güzel kar edersin.
Yani sen 2 tane maçın yatma olasılığını düşünmeyerek oynamışsın bu kuponu, 2 maçın yatması kuponun yanması demek, madem öyle bir maçı banko geçip sistem 4-5 oyna ve kuponu 5 misli yap(30TL) ya da sistem 5-6 oynayıp 4 misli yap(28TL), bu şartlarda 1 den fazla maçın yatarsa kupon zaten gidiyor, ancak 1 maçın yatarsa senin 5 maçın yaklaşık 15-20 arası bir oran yapıyor, birinde 100TL ye yakın bir para, diğerinde 80TL ye yakın bir para yapıyor, hepsi tutarsa da maksimum kazancın şimdikinden yüksek oluyor.
Karar senin, ama bu 4-5-6 da da 2 maçın yatarsa kupon zaten birşeye yaramıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: berdush
Şimdi Dory kardeşim şöyle bir açıklama yapıyım sana, sen sistem 4-5-6 oynamışsın, maçlarının hepsi tutarsa 300TL para alırsın ama 2 si yatarsa 6-7 TL birşey olur paran, yani maçların yatması durumunda kalan oranlar kuponunu amorti bile etmez, o zaman 1 tanesi yatarsa az bir kar edersin, hepsi tutarsa güzel kar edersin.
Yani sen 2 tane maçın yatma olasılığını düşünmeyerek oynamışsın bu kuponu, 2 maçın yatması kuponun yanması demek, madem öyle bir maçı banko geçip sistem 4-5 oyna ve kuponu 5 misli yap(30TL) ya da sistem 5-6 oynayıp 4 misli yap(28TL), bu şartlarda 1 den fazla maçın yatarsa kupon zaten gidiyor, ancak 1 maçın yatarsa senin 5 maçın yaklaşık 15-20 arası bir oran yapıyor, birinde 100TL ye yakın bir para, diğerinde 80TL ye yakın bir para yapıyor, hepsi tutarsa da maksimum kazancın şimdikinden yüksek oluyor.
Karar senin, ama bu 4-5-6 da da 2 maçın yatarsa kupon zaten birşeye yaramıyor.
Hocam iyi demişinde bu devirde banko maç yoktur. Görüyoruz barçaya uzay takımı diyolar ama o bile bazen yenemeyebiliyomuş Espanyolla berabere kalmasından bahsediyorum. Ayrıca ne geliyosa başıma banko maçlardan geliyo bu sistem kuponumda en güvendiğim 2 maç yattı Arsenal gitti wigana yenildi olucak iş deil. City manu maçı tevez adebayor rooney faktörlerini göz önüne aldıımızda üst bitmemesi içten bile deil ama sadece 1 gol oldu. Yani bence banko maç diye bişey yoktur onun için sistem kuponlarında banko işaretlemek çok riskli bişey. Bi dier seçenek olarak da 5-6 işaretleyip 4 misli gir demişsin. Öle oynandıında 4-5-6 da 6 maçın tuttuğunda aldığın paraya göre 5-6 da 6 maçın tutarsa daha fazla alıyosun doğru ama 1 maç yattığında ikisinde de aynı parayı alıyosun ama 2 maçın yatarsa 5-6 da 0 alıyosun. 4-5-6 da 13-15 gibi bişey alırsın ki benim şuan 2 maçım yattı 15 alıcam 22 basmıştım. Bence 22ye karşılık 15 amorti sayılır. 5-6 oynasaydım hiçbşi alamıycaktım ve 22 deil 28 basıcaktım. Tek avantajı 6 maç bilirsen 100-200 daha fazla para kaldırıyosun ama 6 maç bilmek de kolay deil zaten sistem oynamamın nedeni en azından 1 maçın yatcaının çok büyük ihtimal olması. Yani 6 maç bilebilsem zaten sistem oynamam düz 5 tlmi basarım. Bana 4-5-6 daha mantıklı geliyo açıkçası 6 maç bilmek okadarda kolay deil genede önerin için teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme