Şimdi Ara

Haftasonu Sağlam Kupon Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 866 lira ceza yedim sağlam bir kupon lazım 1000 lira var elimde :)) yardımcı olursanız sevinirim.

• Münih - 2,5 üst

Chelsea MS1

Galatasaray MS2

Gözün kapalı 1000 lira at Gelip bana teşekkür edersin. Hayrına bi 50tl de atarsan fena olmaz
  • chelsea filan bugunun değilmi bana haftasonu maçları lazım.

50 lirayı bırak 100 atarım 2 ye katlasam yeter :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesadufdiyebirseyyok -- 25 Nisan 2013; 20:03:16 >
  • Hocam içiniz rahat olsun bu verdiğim 3 maçta BANKODUR

Münih'in 2,5 altı biten maçı var mı acaba? daha 2 gün önce barcelonaya 4 attı geçti bu maçın normal hakkı 4,5 üstüdür ve tempo da oranı 3,80 dir ama ben size en ama en bankosunu söyledim 2,5 üst

Chelsea için birşey söylemeye gerek yok adamlar şampiyonlar ligi için arsenal ve tottenham ile çekişiyor lig'de. Deplasman olsa gene direk chelsea verilir fakat adamlar kendi evinde.

Galatasaray için de uzun uzadıya analize gerek yok çok rahat bir şekilde yenicektir. Takım da ne eksik ne de kart cezalısı oyuncu var tam kadro sahaya çıkıcak.

Şu kupona laf eden adam 2 gün sonra gider münih'e 3,5 üstü, chelsea ye h1 girer

Edit: Chelsea, münih ve GS haftasonu maçları bugünün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madécassol -- 25 Nisan 2013; 20:08:24 >

• kmle oynuyor chelsea hocam
  • Swensea city ile oynuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madécassol

Münih - 2,5 üst

Chelsea MS1

Galatasaray MS2

Gözün kapalı 1000 lira at Gelip bana teşekkür edersin. Hayrına bi 50tl de atarsan fena olmaz

Maçlar benim de hoşuma gitti ne yalan söyleyim Galatasaray'dan biraz korkuyorum belki bir maç fire verir diye ama emin olamadım .

• Bu hafta gs'ye güvenmeyin , Antep kazanmak zorunda veya en azından bir puan...yoksa sıkıntıya girer.. gs nası olsa rahat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogrusozcuk

Bu hafta gs'ye güvenmeyin , Antep kazanmak zorunda veya en azından bir puan...yoksa sıkıntıya girer.. gs nası olsa rahat..

Katılmıyorum gs şampiyonluğu kaybederse çok büyük yara alır. Fenerbahçe kupaya gidiyor gs şampiyonluğuda kaybederse önümüzdeki yıllar krize girer çok büyük kayıp olur.Ayrıca gs nin şampiyonluk ilan etme şansı var.Gs alır büyük ihtimal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.