Şimdi Ara

Haftaya A101 marketlerde akıllı televizyon ve telefonlar var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftaya A101 marketlerde akıllı televizyon ve telefonlar var

Yaz döneminde daha da hareketlenen perakende gıda zincirlerindeki teknoloji indirimleri hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta da farklı ihtiyaçlara yönelik olarak teknolojik ürünler uygun fiyatlara alıcılarını bekliyor.

7 Temmuz A101 aktüel teknoloji ürünleri

7 Temmuz A101 aktüel teknoloji ürünleri arasında Toshiba marka akıllı televizyon var. 65 inçlik 4K ekran, 3x HDMI, 2x USB, ekran yansıtma, uygulama desteği şeklinde özellikler 8799TL olarak sunuluyor. Yine Toshiba markasına ait bu kez 43 inçlik 4K akıllı televizyon ise 5299TL.

Ayrıca Bkz.Haftaya A101 marketlerde tekne var

Diğer taraftan 6.35 inçlik HD+ ekran, 4+4 Cortex-A55 çekirdekli Unisoc işlemci, 4GB RAM, 64GB depolama, 16MP arka kamera, 8MP ön kamera, 3600mAh kapasiteli batarya gibi özellikleri olan HiKing A22 akıllı telefon modeli 1949TL fiyat etiketine sahip.

Son olarak 6 saate kadar kullanılabilen Philips TAT1215BK tam kablosuz kulaklık modeli 349TL ve Mi Band 5 akıllı bileklik modeli de 359TL fiyat etiketiyle haftaya raflara çıkıyor.

• Nasil alınır mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt

Alınır mı derken hangi üründen bahsediyorsunuz,açıklamada bir sürü üründen bahsetmişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerbera kullanıcısına yanıt
    Eyvallah güzel insan :)

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt

Alınır.

• Hiking marka telefon 80 yaşındaki dedeye alinabilir,harici alan kişinin beyin hücrelerinin ölümü gerçekleştiğinden tedavülden kaldırılması caizdir.

• 65" 8.799TL'ye biraz ucuz geldi gibi.

toshiba yerli üretim kesin patlar, biliyorum, ama sizce iyi olma şansı var mı? kronik arıza vb... çok mu bunda? bilgisi olan, kullanan arkadaş var mı acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • srkn kullanıcısına yanıt
    3 senedir aynı boyutta başka modelini kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım. Smart tv uygulaması kötü youtube, Spotify, Disney yoktu ben de. Yanına bir android tv gerekebilir.

• srkn kullanıcısına yanıt

İhtiyacın varsa alınır. Axen awox gibi dandik değil. Orta kalitede bir ürün. Bu fiyata bir daha geleceğini sanmıyorum.

• Akbaba89 kullanıcısına yanıt

Aldığınız günden beri YouTube hiç mi açılmıyor?

• Bu tv'de youtube varmış benim aldığım model eski idi yoktu.

• Vestel alt markası olduğu için bence güvenle alın. 3 yıl garanti var. Bende 32ll3C63DT var. 3 sefer yazılım güncellemesi aldı. Arayüz akıcı.

• Bir mağazaya bir kaç tane getirilen ve mağaza açılır açılmaz biten ürünün reklamının kimseye faydası yok.

• Kaç kere telefon geliyor diye gittik hiçte alamadık çünkü gelmiyor telefon boşuna aktuele koymayın bari

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.