Normalde foruma girip millete laf sokmam fakat dayanamadım soruyorum sana sen hayatında kaç tane 200 ve ya üstü paneli olan televizyon gördün?
MertDrx
kullanıcısına yanıt
Hertz bakımından.
MertDrx
kullanıcısına yanıt
Görmedim Arkadaşım,75hz monitörümde gördüm netlik olarak fark ediyor,ve siteye sordum bu paneller TN,İPS,VA panel midir?Tepkime süresi kaç Ms? Üreticiler bu bilgiyi çoğunlukla vermiyor!dedi,4k 100hz gerçek yenileme hızı olan tv'ler 1080p 100hz,4k'da 60hz verebiliyor,200hz-400hz-800hz yazılımla yapılıyor ne kadar gerçekçi bilinmez satma stratejisi olduğunu düşünüyorum.
Anasayfada bim-a101 zaten sıcak fırsatlarda konuları mevcut burada olmasının yegane sebebi Reklam bunun başka izahı yok kaldıki bu marketlerden haberimiz olmuyordu iyi oldu diyen arkadaşlar nerede yaşıyorlar bunada anlam vermekte zorlanıyorum,her yerden ve her fırsatta zaten önünüze çıkıyorlar,evimden çıkıp herhangi bir yöne gitsem çok değil 250 Metre enaz 2 tane anlatılan marketlerden var bir pergel ile çizsem hatırladığım 8 tane daha da var gibiydi emin değilim ama 8 tane kesin.
TheLastNinja: kardeşim hiçte öyle olmuyor bu işler bende bu siteyi yıllardır takip ediyorum mesut çeviğin askerliğinden tut da saçları dökülmeden önce erdinç iyikul zamanları ve daha eskisi.Önceden ne güzel donanım incelemeleri olurdu ses sistemleri monitörler, kasalar klavyeler,( şuan her klavyenin incelemesi olmuyor örnek corsair k95 plat klavye gibi eskiden herşey vardı donanım haber eskisi gibi değil ya editör bulamıyorlar yada yıllardır doydular bazı şeyler önemsemiyorlar artık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme