|
Haftaya BİM aktüel ürünlerde uygun fiyata Steelseries RIVAL 3 oyuncu faresi var
-
-
Aha letgo gene çoşacak desene fırsatçılardan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu Toshiba olayı nedir? Sat sat bitmez.
Neresi uygun acaba bu ürünleri alacak kişiler 20TL daha verip heryerden alabilirler bunları zaten, 50TL olsa yine neyse fark.
-
Batan geminin mallari diyolla
Valla sürekli satıyorlar ama dediğiniz gibi bitmiyor. 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Toshiba nın tv birimini vestel satın aldı. Galiba markayı yaşatma mücadelesi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kasım indirimleri ve kuponlarıyla daha uyguna daha kaliteli ürünler alınabilir. yanlış zamanda yanlış kampanya bim.
-
Fare için daha ucuza daha iyi bir fare önerebilir misin?
akakce.comRedragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-redragon-m808-storm-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,886394717.html
-
maaşının 10/1 i ile anca fare. güzel numara
-
Turkcell Pasaj üzerinden steelseries apex 3 ve rival 3 alma gafletinde bulundum.Klavyenin bilek desteğinin köşesi 14 günde kabardı.Turkcell'in verdiği anlaşma kodu ile 30 Ekim cumartesi kargoya verdim.Servis olarak despec bilgisayardaymış klavye.Servise ulaşmak imkansız desem yeridir.Servise klavyenin durumunu soruyorum turkcell gönderdiği için size bilgi veremem onlar arasın diyor.Turkcell'i arayıp durumu anlatıyorum,onlar bize bilgi vermiyorlar siz arayın diyor.Tekrar zar zor servise ulaşıyorum irsaliye numarasını verin hangi klavye sizin ne bileyim diyorlar(turkcellden gönderilen kaç apex 3 varsa ellerinde!!!). Turkcell den irsaliye numarasını istiyorum,biz o bilgileri görüntüleyemeyiz diyorlar.Steelseries'in twitter,instagram,facebook hesaplarına yazıyorum cevap veren bile yok.Elim kolum bağlı birileri arayıp bir haber versin diye bekliyorum.
-
bim gıda olarak fena değil fakat teknolojik aletlerde nasıllar bilmiyorum.
-
Steelseries 1 tuş göndermekten aciz bir firma. Bir kere klavye aldım lanet ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk ve son oldu bu marka benim için :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vestel aldı ve Toshiba markası adı altında üretim hakkına sahip. Ha vestel ha toshiba aynı yani :)
-
Steelseries bime düştüyse
Valla apex 7 pro alacaktım vazgeçtim monster pusat k3 pro aldım
Aman kaç.
Valla hiç bulaşma. Gidip Asus, MSI, Corsair, Logitech al. M.hizmetleri çok iyi. Tuş istedim takım gönderdiler. Bileklik kırılmıştı bileklik gönderdiler.
-
Logitech klavye-mouse vardı,biladere verip bilek desteği çıkabildiği için alayım dedim
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Vestel aldı ve Toshiba markası adı altında üretim hakkına sahip. Ha vestel ha toshiba aynı yani :)
|
Benzer içerikler
- biyografi sözleri
- whatsapp web nedir
- tv kumanda uygulaması
- kitap okuma uygulaması
- tabii ücretli mi oldu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X