Şimdi Ara

Haftaya BİM marketlerde HP ürünleri geçidi var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
15.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar günlük kullanim için bizim peder beye Hp 15-db0058nt (AMD Ryzen-3 2200u, 4gb Ram, 1 TB HDD) almayı düşünüyordum şimdi bunu gördüm. Sizce alınır mı, yoksa 200 tl fazla verip Ryzen-3 modelini mi alalım?

Ben biraz araştırdım işlemci karşılaştırmasında baya bi fark var:

Bu arada peder beyin en çok aradığı özellik; bilg.acilis hizi ve hdd kapasitesi. Yorumlarsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fuckulteli kullanıcısına yanıt
    USB 3 demesinin anlamı yok. Yazma hızına bakın. Yazma hızı yüksek kart veya bellekleri ucuza bulmak zor.

• çerkez kullanıcısına yanıt
    Bence ryzen tercih edin. A serisi çok hantal. Ryzen ile arasında x2 kat var.

200 lira fazla verip alın. İlerde bütçe oluştuğunda 220 liraya bi crucial 240gb ssd ve hdd caddy ile depolama ve hıx çözülebilir diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de böyle düşünüyorum. Tek çekincem bilg. açılışında hdd yuzunden cok gecikme olur mu? SSD modelinde gözle görülür bir fark hisseder miyiz?
    Gerçi onun da işlemci zayıf. Bu ikilemde kaldım.

Hissedersin tabiki. Ama bu ilerleyen zamanda çözülmeyecrk bir dert değil

• qeceninprensi kullanıcısına yanıt
    toplama laptop yapan hiç görmedim nasıl oluyor ucuza mal edilebiliyormu..

• Yazma hızı pek iç açıcı değil.

Haftaya BİM marketlerde HP ürünleri geçidi var

Bunun 1 TL fazlasına Toshiba'nın 32GB USB 3.0 belleği varmış.

https://www.a101.com.tr/elektronik/bilgisayar/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 2 Eylül 2019; 13:53:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

10 yıllık bilgisayarıma ssd aktım. Emin ol hdd'ye göre dağlar kadar fark var.hem açılışta hem kullanımda bilgisayar uçuyor resmen

• skater4 S kullanıcısına yanıt
    Onda da kapasite problemi ortaya çıkıyor işte

• Monster firması toplama yapıyor diyebiliriz sanırım

• dvd mi kaldı abicim.Şuanki yeni leptopların hepsi böyle.

• Ben almam kesinlikle A 101 den özellikle bluetooth kulaklık aldım kafaya takılan ilk kez açtım çalıştı sonra pili bitti şarj ettim fakat açılmadı çalışmaı iade etmek istedim kesinlikle umursamadılar değiştirmediler buradan ciddi olarak almanızı tavsiye etmem.tüketici hakları falan hikaye tanımıyorlar.çok mağdur oldum.mesela heryerde a 101 var bana yakın veya uzak değiştirilmesi gerekir.nasıl bir avm den mağazan ürün alıyorsunuz istediğiniz şubeden değiştirebiliyorsunuz.Beni kaala almadılar elektronik eşya tavsiye etmiyorum. A 101 den

• A101'lerdeki elektroniklerin olduğu camekanın içi bomboş. Bir iki ay öncesine kadar o camekanlar ağzına kadar dolu olurdu.

Az önce bakmak için yakındaki A101'e gittim. Geleceği söylenen ürünlerin hiçbiri yoktu. İnternette de çok şikayet var, ürünler gelmedi diye.

Anlaşılan A101'in bir tedarik sıkıntısı var. Aktüel ürünler gelmiyor diye şikayet alıyorlar. Ya da birileri satışa sunulmadan topluca alıyor.

Ekleme:Reklam Kuruluna şikayet başvurusunda bulundum.
    Haftaya BİM marketlerde HP ürünleri geçidi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 5 Eylül 2019; 11:13:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tür mağazalardan Elektronik alışverişi bana pek cazip gelmiyor. Sıkıntı problem durumunda muhatap 3. Kişiler oluyor. Bir de buralara kadar düşen üründen soğuyorum nedense. Alınabilir gelmiyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.