Şimdi Ara

Haftaya Puan Farkını 5 Yapalım Paniklesinler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugurr10

hay allah yener sınırsız banlanmış..üzücü..

Öyle sanal ortamda milletin karısına laf ederse ban da yer, mahkemeye de çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho_

quote:

Olay nedir tam olarak ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper

quote:

quote:

Olay nedir tam olarak ?

Önemli değil, ki zaten alakası olduğunu da sanmıyorum ama iyi olmuş. Eleman ulu orta Ali Palabıyık'ın karısına laf etti ben de gerekli mercilere şikayet etmiştim ondan bahsediyorum belki bunla alakalıdır diye söyledim. Tamam hakemlere hepimiz bir şekilde kızıyoruz hatta küfür de ediyoruz da gidip de adamın karısını işin içine katamazsın. RVP'nin hareketini Ali Palabıyık'ın karısına yapalım derse birisi orada dur derim. Adamın da ne olursa olsun bir hayatı çoluğu çocuğu var ve derbide adam akıllı düşünen biri Beşiktaş'ın verilmeyen ofsayt golünün de yan hakem kaynaklı olduğunu anlar. Bunun dışında zaten en fazla verilmeyen penaltı tartışılır bu da tartışmaya açık pozisyondur, orada el ve kol kapalı durumda bu hareketin aynısı bizim 3-3'lük biten Ersun Yanal dönemindeki BJK maçında Necip'in başına gelmişti ve onda da oyun devam etmişti. Buldurtmasın bana kimse o pozisyonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 4 Ekim 2017; 23:1:0 >

• quote:

quote:

Daha geçen hafta birbirimize girdik beraber banlandık:) bana ankarada bir şantiye yeri vermişti kavga etmek için:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper

quote:

quote:

Olay nedir tam olarak ?

Önemli değil, ki zaten alakası olduğunu da sanmıyorum ama iyi olmuş. Eleman ulu orta Ali Palabıyık'ın karısına laf etti ben de gerekli mercilere şikayet etmiştim ondan bahsediyorum belki bunla alakalıdır diye söyledim. Tamam hakemlere hepimiz bir şekilde kızıyoruz hatta küfür de ediyoruz da gidip de adamın karısını işin içine katamazsın. RVP'nin hareketini Ali Palabıyık'ın karısına yapalım derse birisi orada dur derim. Adamın da ne olursa olsun bir hayatı çoluğu çocuğu var ve derbide adam akıllı düşünen biri Beşiktaş'ın verilmeyen ofsayt golünün de yan hakem kaynaklı olduğunu anlar. Bunun dışında zaten en fazla verilmeyen penaltı tartışılır bu da tartışmaya açık pozisyondur, orada el ve kol kapalı durumda bu hareketin aynısı bizim 3-3'lük biten Ersun Yanal dönemindeki BJK maçında Necip'in başına gelmişti ve onda da oyun devam etmişti. Buldurtmasın bana kimse o pozisyonu.

Valla olaydan bağımsız olarak konuşucam bu eleman kadar sinir bozucu ve saçmalayan başka bi üye görmedim ben.Banlanladığını görünce içim kıpır kıpır oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu ibretlik
  • 8 yaptık panik var mı?

• Panikliyor muyuz gençler
  • İnşallah Konya'yı yenebilirsek, temenniimizde o yönde.
  • Beyler müsadenizle ben panikliyorum.
  • panik değildir o pandiktir ..
  • Bu esnada neler yaşanır?

Çarpıntı, titreme, terleme, baş ve parmak uçlarında uyuşukluk hissi, nefes darlığı, baş dönmesi, benliğinden ayrılıyormuş gibi olma (depersonalizasyon), çevreden gerçeklerden ayrılıyormuş gibi olma (derealizasyon), kontrolünü kaybedecek- çıldıracakmış gibi olma, ölecekmiş gibi olma, göğüsün sıkışması gibi semptomlar yaşanır. En önemlisi de kişiler anksiyete kaynaklarını sıklıkla adlandıramazlar. İlk atağı geçirdikten sonra çoğu hasta ‘kalp krizi geçiriyordum.’ Diye hastanelerin acil servislerine başvuruda bulunurlar ve artık diğer bir atağın yaşanılacağına dair beklenti anksiyetesi geliştirilmiş olunur ve böylelikle ikinci, üçüncü ataklar ortaya çıkar.

Anksiyeteyi dindirmek için tedbirler alındığında (hastaneye gitmek, yanında biri olmadan dışarı çıkmamak, çantada şeker, ilaç taşımak vb gibi) kısa vadede atağın sönümlenmesi sağlanıyor fakat uzun vadede farkında olmadan atakları pekiştirmiş olup, kişinin yaşam kalitesini oldukça düşürmeye başlıyor.

Peki bu durumla nasıl başa çıkıcaz?

Panik bozukluk tedavsinin münkün olduğu bir hastalıktır. Tedavi yöntemi olarak ilaç kullanıma başlansa dahi eş zamanlı olarak bilişsel davranışçı terapi ile yinelemenin düşük olacağı sonuçlar elde etmek mümkündür. Seans esnasında öncelikle hastalığın nasıl kontrol edebilebileceği psikoeğitim ile öğretilmekte ve bununla birlikte birtakım davranışsal çalışmalar yapılarak panik atağı hayatımızdan çıkarmak mümkündür.

• Haftaya Puan Farkını 5 Yapalım Paniklesinler
  • 2 hafta evvel tudor gitmesin diye 10 tane atmadigimiz takimin taraftarlari basmis konuyu. Tt arena da bu sefer acima yok. Icinizden gecicez

• quote:

Orijinalden alıntı: sbyl03

2 hafta evvel tudor gitmesin diye 10 tane atmadigimiz takimin taraftarlari basmis konuyu. Tt arena da bu sefer acima yok. Icinizden gecicez

Terim varken o biraz zor Bam Bam Bam.

• quote:

Orijinalden alıntı: sbyl03

2 hafta evvel tudor gitmesin diye 10 tane atmadigimiz takimin taraftarlari basmis konuyu. Tt arena da bu sefer acima yok. Icinizden gecicez

Son 2 sene gibi değiliz artık başımızda stajyer yok. Bu sefer biraz zor yenersiniz.

• Bu sefer paniklemeleri icin 5 puan fark atmamiza gerek kalmadi. Direk macta 3 attik paniklediler kisabir bilmece. Panikleyen gs nerden anlasilir? Hoca degistiriyosa paniklemistir. Galatasarayin 3 yillik hoca gelişimi

1 altyapi hocasi

2 dusuk bonservisli anadolu hocasi

3 asgari ucretli fatih terim

4 ?

• quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Bu sefer paniklemeleri icin 5 puan fark atmamiza gerek kalmadi. Direk macta 3 attik paniklediler kisabir bilmece. Panikleyen gs nerden anlasilir? Hoca degistiriyosa paniklemistir. Galatasarayin 3 yillik hoca gelişimi

1 altyapi hocasi

2 dusuk bonservisli anadolu hocasi

3 asgari ucretli fatih terim

4 ?

İlk 3'e girin söz ciddiye alıcaz

• Patavatlı kullanıcısına yanıt
    Ilk uce girmekte sorun yasayan kim bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Ilk uce girmekte sorun yasayan kim bakabilirsin.

Puan durumuna baktım ve cevap veriyorum Beşiktaş.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.