Şimdi Ara

HAGİsiNİ ALMALI İ780 Mİ G900 MÜ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar İ780 le G900 bu ikisinden birini alıcam fakat kararsızım hagisi daha stabil calışıyor, takılmalar olmadan rahat kullanabilirim sizler hangisini öneririsiniz ?

saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD X2 -- 30 Ekim 2009; 22:00:29 >

• Sn. @AMD X2

bu cihazların ikiside eski cihazlar.Eğer bu ikisi dışında alternatifin yoksa i780 al derim.İkisinide araştır,ama bence vazgeç bu cihazlardan.2 ay sonra pişman olabilirsin.. Son karar senin tabi

sevgiler,saygılar...
  • @huse3292
    cevap için cok teşekürederim,işte bende alıpta sonra pişman olmak istemiyorum peki sizlerin tavsiyesi ne olur,bütcem en fazla 350-400 tl arası Q klavye olursa iyi olur.

saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huse3292

Sn. @AMD X2

bu cihazların ikiside eski cihazlar.Eğer bu ikisi dışında alternatifin yoksa i780 al derim.İkisinide araştır,ama bence vazgeç bu cihazlardan.2 ay sonra pişman olabilirsin.. Son karar senin tabi

sevgiler,saygılar...

Ben hala bu eski cihaz dediğin aleti kullanıyorum ve sadece sunu söylemem yeterli HD video oynatım hariç yapamadığı hiçbirşey yok..sadece işlemcinin 624 mhz olması yeter...Temizini bulabilirsen al arkadaşım KESİNLİKLE pişman olmayacaksın..Eski kavramı kişiye göre değişir daha üzerinden 1.5 sene geçmiş..yenileri ile arasında bir fark yoksa bu cihaz yeni demektir..
  • cevaplarınız için teşekürederim arkadaşlar sanırım en mantıklısı İ780 olucak .

saygılarımla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arctis 7+ mi g733 mü
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.