4x7=28 m2 ayrıca birde koridor var kapıyok 1x3=3 m2 28+3=31 - 32 m2 yani toplamda
yok hocam arkasında cam var önü açık .
9 köy hocam teşekkürler resimler için.
quote:
Orijinalden alıntı: mbparikan
yok hocam arkasında cam var önü açık .
quote:
9 köy hocam teşekkürler resimler için.
rica ederim artık değerlendirmesini yapınız hayırlısı olsun her durumda.
teşekkür ederim üstat gree klimaya baktımda gerçekten avantajlı tavsiye edermisin bana bu klimayı
quote:
teşekkür ederim üstat gree klimaya baktımda gerçekten avantajlı tavsiye edermisin bana bu klimayı
esasında senin yapacağın iş basit 1600-1700 e alrko carrier 12000 btu inverter veriyorlar taksitle hemde.. piyasa azdı şuan ama hala bulabilirsin sanırım. hem sessiz çalışır hemde oralara yeter. ben kendi tecrübemi söylüyorum. istersen 2200 felan 18 liğinide bulrusun bu klimanın.
elektriktende tasarruf edersin. yok ben bukadar veremem dersen ozaman al bir gree ama 100 kahıt fazla ver borsunu bakır bou ile değiştir 18liğede gerek yok aslında ben 9btu klasik klima ile 55-56m2 alanı serinlettim geçen yıl tecrübe ile sabit. ama bence değmez al bir alarko garantide kal. alcağın zamanda önce alarkoyu ara ben şungün klimayı alıcam 2 gün içnde takılacak servis ayrlamazsanız başka klima alırım deyiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: 9köy
quote:
Yaaa gerçekten iyi kazık yemişiz. gree klimaının sıfırı 1200 tl. benden bu eski ve gürültülü haier için 1250 istiyor adamlar. valla çok faydalı oldu fikirleriniz .hepinize çok teşekkür ederim. resimleri yolluyorum. Yinede bir bakın abi. yüklenmiyor sonra yükleyeceğim
daha para vermediysen istiyorlar demişsin çünkü eğer vermediysen avantajlısın ozaman. en fazla 4-500 veririm de onlara.
resimleride klima 55 dediği yöntemi bilmiyorum face kullnmaıyorum çünkü.
öncelikle resimlerinizi küçültüp en fazla 70kb olarak ayarlayın.. forum 200kb dedtekliyor ama ozamanda bilgisayarı benim gibi düşük olan vatandaşların bilgisayarı donuyor.
resim küçültmenin çok basit bir yöntemi var imageresizer diye bir program var onu indirin resimlerinizi masa üstünde veya bulunduğu yerde üstüne sağ tıklayın smal veya medium seçeneği ile düzgün görntülenecek şekilde küçültün.
daha sonra resimyükle şıkından ekleyebilirsiniz. şayet altklarına yazı vs ekleyecekseniz. ve 3ten fazla resim basıcaksanız.
imageshackus veya photobucketten üyelik alın. ve aynen [simage][/simage] seçin forumdan. photobucket veya imagesahacus sitesine yükleme yapınca direct link olarak şıktan kopyalayın direct link i ve [simage]direcet link yapıştırın[/simage]
tamam üstat teşekkür ederim. çok saol.
pardon üstat şu resimde kırmızı ile çizdiğim yerdeki musluğun başında vida gibi bir kapak var ya o yok. alttakinde var üsttekinde yok oradan çok az su gelmiş bu normalmidir? teşekkürler saygılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme