Şimdi Ara

HAIER KLİMALAR YENİDEN TÜRKİYEDE. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
10.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ustam neden telefon incelemeleri gibi klima incelemeleri youtuba yuklemiyorsun en azindan daha fazla bilgimiz olurdu klima fiyatina telefonlar var sasiriyorum hangisi hayatına değer katar diye sorsan tabiki klima derim beklentim ayni telefon incelemesi gibi klima incelemesi gormektir eline gecen klimalari incele yükle youtuba saygilarimla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabanoz S kullanıcısına yanıt
    Ne incelemesinden bahsediyorsun sen güzel kardeşim,ben forumdan okuyup haier hakkında iyi intibah edinip niyeti bozup bayiye gittiğimde adamın elinde senin istediğin cihaz şu diyebileceği bir numune bile yoktu.E ben nasıl alacaktım o cihazı,görüp bilmeden sesini şu bu duymadan nasıl alsın millet.Ödemeyi yapacakmışım sipariş geçecekmiş ve 3 güne cihaz gelecekmiş.Böyle bir satış politikası olur mu yavv!!
    Dediğinize katılıyorum,internetten satış yoksa kulanıcı yorumlarını okuyamıyorsam nasıl güvenip alayım..üstelik mal iyi de olsa çin malı yaftasını yemişse...valla biraz cesaret işi geldi bana haier almak.ayrıca bir tane vatandaşın da forumda konu açıp haier aldım cabavar gibi kullanyıyorum dememesi de ilginç gelmiştir bana..
  • Sadece haeir için demedim ki herhangi bir markada olur
    tuhaf olan telefon alırken YouTube her markanin incelemesini izledim hatta televizyon ama klima almak için yola ciktigimda sadece bu forumdaki yorumlardan birseyler öğrenmeye calistim yeterli değil di bence heleki rahatimiz için değerli bir urun klima şehirmerkezinde pencere acamazsin dumandan odanin nemi havasu sicakligi değiştiriyor. Bu forum bence yeterli olmoyur eurovent gibi adamlara ihtiyaç var klima inceleme ve değerlendirmelere ama tarafsız satis duygusu olmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

Klimanız hayırlı olsun.İzlenimlerinizin devamını bekliyoruz.

Hocam klima almak istiyorum Haier kafama yattı yalnız ne PVG nede birkaç bayiye telefonla bilgi almak için ulaşamadım. Haier klimalar satışı yok mu? Bildiğiniz İzmir de bayi varsa numarasını verebilir misiniz? Birde Haier Brezza serisi 25 m2 odaya yeter mi? yoksa diğer modellerede bakalım mı?
  • sascha35 kullanıcısına yanıt
    Sayın Kardeşim,

Ben de Haier almayı ciddi ciddi düşünüyorum. Çok inceledim..
    Ancak, bütçeyi toplayamadım henüz..

PVG nin web sitesinde, bilgi var.

http://www.pvg.com.tr/haier/bayi-servis.html

Paran yetişiyor ise Nebula al..

Kolay gelsin.
  • Aldım cumartesi takılacak inşallah... Çok büyük farklar yokmuş ikisinin arasında

• Iyi tercih olmuş.
    Dünyadaki ağız çıkış sıcaklığı en yüksek klima.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aylin-Simans

Iyi tercih olmuş.
    Dünyadaki ağız çıkış sıcaklığı en yüksek klima.

Haire ağız çıkış sıcaklığı nedir en yuksek

• sascha35 kullanıcısına yanıt
    Forumda mbirol var umarimim ulasabilmissindir her konuda yardimci olur ben kendisinden alisveris yaptim

• quote:

Orijinalden alıntı: bullfighter

Forumda mbirol var umarimim ulasabilmissindir her konuda yardimci olur ben kendisinden alisveris yaptim

• Birol beyle 2 adet nebula için anlaştım. Tahminen haftaya kurulum yapılmış olacak. Bir konu açarım Haierle ilgili :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Birol beyle 2 adet nebula için anlaştım. Tahminen haftaya kurulum yapılmış olacak. Bir konu açarım Haierle ilgili :)

Hayırlı uğıurlu olsun mükemmel bir seçim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.