Şimdi Ara

Haier Nebula Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Klima konusunda çok uzun olmamakla birlikte son birkaç gündür yoğun bir şekilde araştırma yapıyorum.
    Bu konuda kararımı vermemde bana yardımcı olursanız sevinirim.

30 m2 oda için 18000 btu ve 15 m2'lik yatak odası ve çocuk odası içinde 9000 btu'luk 2 klima almayı planlıyorum.
    Oturduğum yer Antalya olduğu için yaz kış kullanmayı ve elektrik konusunda tasarruflu ve sağlam bir cihaz arıyorum.

Araştırmalarım sonucunda Haier Nebula modelinde karar kıldım. Ancak aklım Mitsubishi Deluxe Power modelinde de kaldı.
    Bu konuda daha farklı önerisi olan arkadaşların da önerilerini beklerim.

Haier konusunda aklıma takılanlar:
    1. Firma Türkiye piyasasına geçen sene girdiği için güven konusu yani iki gün sonra piyasadan çıkarsa ürün teknik-destek vs. sıkıntısı olur mu?
    2. Nebula cihazı Mitsubishinin hangi modeline eşdeğerdir?

Ayrıca @mbirol hocam özelden Haier Nebula 18000 btu ve 9000 btu için bir fiyat verebilirseniz sevinirim.

• Birol hocanın mekanına git oradan sor kendisine klimaforumu com
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Birol hocanın mekanına git oradan sor kendisine klimaforumu com

Peki ustam mitsibuşi ef 25 ve mi yoksa haier nebula mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her bakımdan nebula.
    Daha yüksek ağız çıkış sıcaklığı.
    5. fan kademesinde bile daha sessiz.
    176 voltda bile çalışma olanağı.
    Daha uygun fiyat.

• yaw bana sormayın ben anlamam klima işinden,ben sadece işin bazı perde arkalarını anlatıyorum bu işlerin Doktoru Birol hocadır gidin ona sorun
    adamlar forum da açtı

ME yi filan sallayın geçin yaw,pahalı klimaların "alayına" rest çekiyorum
  • Haier markasını kötülemek için yazmıyorum ancak kesinlikle uzak durulması gereken bir marka.
    Ben yandım siz yanmayın.

3 yıl 3 ay önce bu forumda yazılanları inceleyerek Haier Nebula marka 2 adet 9000, 1 adette 18000 lik 3 adet klima aldım. Bu klimalardan 18k olan geçen ocak ayı içerisinde E7 kart arızası verdi. Kart garanti kapsamında yenisi ile değiştirildi. Çok az kullandığım klimalardan, 9k olanlardan bir tanesi, durduk yere E7 hatası verdi. Servis gelip kontrol etti. Tabi garantisi 3 ay geçtiğinden dolayı garanti dışı parça değişimi için 380$ ücret talep etti. Şaka gibi yenisi 3000 TL olan klimaya 2500 TL kart ücreti çıkardılar. Servise yakın bir kaynaktan edindiğim bilgiye göre E7 hatası çok sık karşılaştıkları bir hataymış. Genel merkez garantisi varsa değiştirin yoksa ücretli değişim talep edin diyormuş.

Sonuç: Uzak durun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flycat2002

Haier markasını kötülemek için yazmıyorum ancak kesinlikle uzak durulması gereken bir marka.
    Ben yandım siz yanmayın.

3 yıl 3 ay önce bu forumda yazılanları inceleyerek Haier Nebula marka 2 adet 9000, 1 adette 18000 lik 3 adet klima aldım. Bu klimalardan 18k olan geçen ocak ayı içerisinde E7 kart arızası verdi. Kart garanti kapsamında yenisi ile değiştirildi. Çok az kullandığım klimalardan, 9k olanlardan bir tanesi, durduk yere E7 hatası verdi. Servis gelip kontrol etti. Tabi garantisi 3 ay geçtiğinden dolayı garanti dışı parça değişimi için 380$ ücret talep etti. Şaka gibi yenisi 3000 TL olan klimaya 2500 TL kart ücreti çıkardılar. Servise yakın bir kaynaktan edindiğim bilgiye göre E7 hatası çok sık karşılaştıkları bir hataymış. Genel merkez garantisi varsa değiştirin yoksa ücretli değişim talep edin diyormuş.

En azından anormal elektrik tüketimi sorunu olduğu için evin elektrik tesisatını yakmamış elektrik saati fırıl fırıl dönmekten yorulmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YucukluSucurtam- -- 4 Ekim 2018; 0:30:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    haier T5K driver
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: flycat2002

Haier markasını kötülemek için yazmıyorum ancak kesinlikle uzak durulması gereken bir marka.
    Ben yandım siz yanmayın.

Beklenen oldu ve diğer 9k klimamızda E7 hatası verdi.

Sonuç olarak; forumlarda pohpohlanan, fiyat/performans ürünü diye kakalanan, servis ağı gelişmemiş ürünlere itibar etmeye devam ettiğimiz sürece daha çok kazık yeriz.

Teşekkürler Haier.

• Bilindik markadalar dan şaşmamak gerekiyor.
    Panasonic, mitsubishi havy, hitachi, sharp, fujitsu - general, daıkın Shira üstü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.