Şimdi Ara

Hain,kıskanç, ihanet, yalancı kokuyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • neye gülüyorum biliyor musun, duvardaki adalet yazısına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

neye gülüyorum biliyor musun, duvardaki adalet yazısına...
    Adalet şu an fahişe olmuş hocam:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brohakkındırxd

Adalet şu an fahişe olmuş hocam:)

Alıntıları Göster
    aynen öyle hocam
  • kitap okuyup sosyal medyada hergün kendini göstermeye çalişan birine '' kitap gösteriş için degil, geliştirmek icin okunur'' dedigim için sanane cevabı aldım.

-konuştugum bir kıza sen survivordan başka bir şey bilmiyor musun dedigim için '' o zaman başka biri ile konuş'' cevabini aldım.

-komik olmayan bir kız espiri yaptiktan sonra ;komik degilsin dedim bana ters tepki verip konuşmayı kesti.

gayet haklilar. kimin ne izleyip ne konusacagi seni ilgilendirmez.

komik olmadigi icin birisinin yuzune komik degilsin denmez. bu gorgusuzluktur.

kimin ne paylasacagina da karisamazsin. ister okur, ister instagrama atar okurmus gibi. ki buyuk ihtimalle de o arkadasin o kitabi okuyordur. o kadar aptal bir insan oldugunu sanmiyorum.

bir kızı seviyordum teklif ettim kabul etmedi ama bana dediki kimse ile çikmayacam.3 gün sonra biri ile el ele gördüm.

-2 ay boyunca konuştuğum bir kız bana buluşacaz dedi memlekete gelince vazgeçtiğini yazdı. Neden çünkü iyi biriyim beni üzmek istemiyormuş...

seni kibarca reddetmis ilki. sen anlamamissin. ikincisi de buyuk ihtimalle seni basindan savmaya calismistir ama yine sen anlamayip bulusacaksiniz sanmissindir.

ozet: hain, kiskanc, yalanci degilsin. gorgusuz ve ozguvensizsin. en kibar hali bu dostum. ayrica bu olaylari senin hic bir sucun yokmus yerden goge hakliymissin gibi goruyorsun. boyle adamlara ne deniyorsa o sifatlarin hepsini tasiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legalize wwed -- 17 Nisan 2018; 16:30:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konuyu baştan sona okudum sana vereceğim tavsiye şudur,
    bir şeyin doğru olması, veya öyle olduğunu düşünmen o konu hakkında insanlara fikir belirtmeni gerektirmez, hadi eyvallah
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.