Şimdi Ara

Hakan bey (adamer yeter artık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10gün oldu resellerim ve sitelerim halen açılmıyor zaten resellerden gectim artık ancak site yedeklerimide vermiyorsunuz
    dün 50kez aradım telefonu açma tenezzülünde bile bulunmadıgınız.
    bugün bütün gün kapalı
    dün en son mersine yeni geldim brkaç işim var halledicem dediniz

dün dünde kaldı bugün ve halen bir halt düzeldigi yok..

ya bugün beni arayın yada yarın hakkınızda savcılıga suç duyurusunda bulunucam..
    artık siz karar verirsiniz..

10gün kimse sizi beklemek zorunda değil ...

not : sakın bu topigi silmeyin yada kitlemeyin
    PM ATtım
    mail attım
    telefonla aradım (100kereden fazla)
    10günen fazladır bekliyorum
    müşterilerim beni DOLANDIRICIKLA SUÇLUYOR Kİ BEN BUNU HAKKETMİYORUM

NOT2: BANA GELİN RESELLERİ BİZDEN ALIN DEMEYİN (GMAİL83) NİCKLİ ARKADAŞ YARDIMCI OLDU O KONUDA

HAKAN BEY YARINA KADAR BU SORUN ÇÖZÜLMEZSE ARTIK İZMİR MAHKEMELERİ ÇÖZER SORUNU İYİ AKŞAMLAR..

250YTL ŞUAN İÇİN MÜŞTERİLERİME İADE ETTİM BU ZARARIM İÇİN BİRŞEY DEMİYORUM ARTIK

• Aranızdaki sorun hakkında yorum yapamam ama inşallah en kısa sürede bütün tarafların memnun olacağı şekilde sorununuzu çözersiniz. Duyunca üzüldüm. Ben iki tarafında iyi niyetli olduğuna inanıyorum.Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuf okur

Aranızdaki sorun hakkında yorum yapamam ama inşallah en kısa sürede bütün tarafların memnun olacağı şekilde sorununuzu çözersiniz. Duyunca üzüldüm. Ben iki tarafında iyi niyetli olduğuna inanıyorum.Saygılarımla.

iyi niyet için 10 gün yeter sanıyorum!
    aptal yerine konmak HOŞ DEĞİL
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulas_coma

Adamer mi hakan galiba eğer oysa arkadaşım açılmaz o sunucu daha ben bilirim hakanı eski müşterisiyim sen o yedekleri unut onun belalıları var host most almayın hakan geçmişi kötü sürekli saldırı yiyor be sunucu bomm, sen yasal yollara başvur kazanacaksın bu dh deki piyasayı kapmış galiba burda hep iyi niyetli davranmıştır sende yemişisindir zarfı host almışındır bundan sonra ortada kaldın anladığım kadarıyla yazık yazık, dediğim gibi adamerin geçmişi iyi değil bunu çok yapmıştır o ayrıca firma filan değildir yani o vergi no da adamer hosting firması yazmaz bilmem ne metal sanayi filandır eskiden böleydi.

Sunucunun saldırıdan dolayı kapandıgını söylemişti zaten..
    İzmirde bizi aile olarak tanıyan tanır yapanın yaptıgı yanında kalmaz..

Bugünde bekliycem eğer düzelmezse yasal yollara başvurmaktan başka çarem kalmıycak..

• buradada gorunmuyor artık eskiden cok takılırdı
  • evet bu ara bende hiç görmedim

quote:

Orjinalden alıntı: teknologg

buradada gorunmuyor artık eskiden cok takılırdı
  • saat :21:11 ve cep tel halen kapalı
  • valla hakan beyi pek tanımam ama böyle birşey yapıyorsa cidden çok ayıp 10 gündür haber yok öylemi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MH

valla hakan beyi pek tanımam ama böyle birşey yapıyorsa cidden çok ayıp 10 gündür haber yok öylemi ?

• quote:

valla hakan beyi pek tanımam ama böyle birşey yapıyorsa cidden çok ayıp 10 gündür haber yok öylemi ?

yok HABER VAR 10DK SONRA DÜZELİCEK DENİYO 10GÜN GECİYO
  • eğer zor durumda kaldıysanız hakan bey gelene kadar size reseller açalım sitelerinizi barındırın orda ?
  • quote:

eğer zor durumda kaldıysanız hakan bey gelene kadar size reseller açalım sitelerinizi barındırın orda ?

tşkür ederim kardeşim ancak klavyehost (gmail83) bana bir hesap açtı ancak site yedekleri elimde olmadıgından birşey yapamıyorum

ayrıca sunucu kiralıycaktık müşterilere paralarını iade etmektan parada kalmadı...

ne diyim bu hale düşüren UTANSIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: ****

quote:

eğer zor durumda kaldıysanız hakan bey gelene kadar size reseller açalım sitelerinizi barındırın orda ?

tşkür ederim kardeşim ancak klavyehost (gmail83) bana bir hesap açtı ancak site yedekleri elimde olmadıgından birşey yapamıyorum

ayrıca sunucu kiralıycaktık müşterilere paralarını iade etmektan parada kalmadı...

ne diyim bu hale düşüren UTANSIN

perki o zaman dicek birşey yok eğer yardım istersen ben buradayım merak etme geldiğinde ödeme geri iste başka yerden alırsın reselleri yada ordan devam edersin

• MH ve gmail83 işleri bileklerinin hakları ile yaparlar

ötekiler kötü demek istemiyorum yanlıs anlasılma olmasın

agorahost orasıda iyidir

ve aklıma gelmeyenler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ****

quote:

Orjinalden alıntı: ulas_coma

Adamer mi hakan galiba eğer oysa arkadaşım açılmaz o sunucu daha ben bilirim hakanı eski müşterisiyim sen o yedekleri unut onun belalıları var host most almayın hakan geçmişi kötü sürekli saldırı yiyor be sunucu bomm, sen yasal yollara başvur kazanacaksın bu dh deki piyasayı kapmış galiba burda hep iyi niyetli davranmıştır sende yemişisindir zarfı host almışındır bundan sonra ortada kaldın anladığım kadarıyla yazık yazık, dediğim gibi adamerin geçmişi iyi değil bunu çok yapmıştır o ayrıca firma filan değildir yani o vergi no da adamer hosting firması yazmaz bilmem ne metal sanayi filandır eskiden böleydi.

Sunucunun saldırıdan dolayı kapandıgını söylemişti zaten..
    İzmirde bizi aile olarak tanıyan tanır yapanın yaptıgı yanında kalmaz..

Bugünde bekliycem eğer düzelmezse yasal yollara başvurmaktan başka çarem kalmıycak..

Konu Dışı
    bende izmirliyimde ailenizi merak ettim konudan veya o.m. ile gönderirmisin
    Konu Dışı

Bu arada geçmiş olsun umarım sorun düzelir

• Bu bahsettiğiniz firmanın kendi destek hattı mevcutmuş.
    Her ne kadar ulaşamadık diye söylemişsenizde malesef konuyu kapatıyorum.
    İlgili kişilerle görüşerek sorununuzu halletmenizi hala bir yanıt alamazsanız gerekli yasal yollara başvurmanızı önermekten başka elimizden bir şey gelmez.
    Telefon ya da diğer yollarla ulaşmanız mümkün olmuyorsa sanırım DH üzerinden de ulaşmanız daha zor olacaktır.
    Ya da üyeye özel ileti yollayın size dönecektir diye düşünüyorum.
    Umarım sorununuzu en kısa sürede halledersiniz.

İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.