Şimdi Ara

Hakan Çalhanoğlu fazla abartılıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -RAUL

Valla beyler ben size katılmıyorum. Leverkusen'de Spurs'a gitmeden önce Son vardı , Bellarabi var onlar Hakandan daha güzel oynuyorlar fakat goller frikikten geldiği için Hakan daha çok konuşuldu.

Arada tabi ki parladığı maçlar olacaktır biz leş topçu demiyoruz ki. Ben abartılıyor diyorum.

adam 22 yaşında ya tabi abartılacak bizim taliscanın daha beceriklisi taliscayada 20-30 bedel biçiyorlar hakan tabi çok daha tecrubeli aynı yaşta olmalarına rağmen.Talisca hakan kadar oynasa neler yapar kim bilir
  • Gemmsrolls G kullanıcısına yanıt
    arkadaş mesutun top tekniği düşük diyen yok ancak mesut oyun görüşü ve pas yeteneğiyle öne çıkmış bi oyuncu dribling olarak tek bacağı olamazmış onlar
  • Selçuk vs Hakan

Hadi onu geçtim, adam milli takımda kendi mevkiinde bile oynamıyor, oynatılmıyor.
  • Bundesliga'nın en değerli 3. ofansif orta sahası adam. Draxler Götze Kagawa Hazard Meyer felan var bu ligde. 18 milyon euro piyasa değeri var. Tabi bizim ligde oynasa en fazla 10 olurdu ama yine de Almanya'da istikrarlı şekilde top oynuyor adam. Kaldı ki elimizde başka 10 numara pozisyonunda oynayabilen adam yok. Yunus Mallı var ama adam milli maça çıktı mı daha önce bilmiyorum. Herhalde oynaması için Gs'ye felan transfer olması gerekiyor. Mainz gibi bir takımda 11 maçta 10 gole katkı yapmış adam.

Sorunu oyuncularda aramayı bırakın bence. Şu milli takımın en iyi oynayan oyuncusu Ozan Tufan'sa sorunun kimde olduğu bellidir. (Ozan'la derdim yok aksine beğenirim.)
  • Leverkusen taraftarları çok seviyor Hakan'ı daha genç ve orada daha güzel oynuyor önü açık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.