AI generated songsyoutube Bu şarkı songgenerator.io ile yapılmıştır. Kanalımıza ve songgenerator.io'ya atıfta bulunularak ticari maksat olmaksızın başka yerlerde kullanılabilir. https://www.youtube.com/watch?v=R8Eqe7QXBcIBana aşkımızı haykırırdın bir zamanlar Ya şimdiki haykırışların ne de yamanlar Yıldızların altında atardık kahkahalar Unutuldu şimdi bütün güzel hatıralar Bana aşkımızı haykırırdın bir zamanlar Ya şimdiki haykırışların ne de yamanlar Sözlerin incitir, sanki beni itip kakar Kaldı artık sadece açtığın şu yaralar Hakan yavaş, ciğerimi söktün Bütün eşyaları kırıp döktün Birazcık sakin olmayı dene Belki birlikte oluruz yine Hakan yavaş, ciğerimi söktün Bütün eşyaları kırıp döktün Birazcık sakin olmayı dene Belki birlikte oluruz yine Hakan, you ripped my heart in two, All your anger, I can’t break through. Calm your storm, let’s start anew, Maybe then, we can find our groove. Hakan, you ripped my heart in two, All your anger, I can’t break through. Calm your storm, let’s start anew, Maybe then, we can find our groove. Gözlerinde sadece bir kıskançlık var Ama inan bana-aşkım yalan bunlar Seninle yeniden el ele tutuşsak Bu saçma savaşta olmazdık biz tutsak Gözlerinde sadece bir kıskançlık var Ama inan bana-aşkım yalan bunlar Seninle yeniden el ele tutuşsak Bu saçma savaşta olmazdık biz tutsak Hakan yavaş, ciğerimi söktün Bütün eşyaları kırıp döktün Birazcık sakin olmayı dene Belki birlikte oluruz yine Hakan yavaş, ciğerimi söktün Bütün eşyaları kırıp döktün Birazcık sakin olmayı dene Belki birlikte oluruz yine You scream, but I can’t hear the love, Every word feels like a push and shove. Remember when we laughed under the stars? Now we're just left with these battle scars. I see the jealousy in your eyes, But baby, can’t you see, it’s all just lies? Let’s rewind and rediscover the spark, But I need you to soften, don’t leave a mark. You say you're scared of losing me, But holding tight just makes us feel so free. So take a step back, don’t drown in your rage, Let’s turn the page, let love take center stage. |
Bildirim