Bildirim
Hakan Yılmaz'a saldıranlar beni de tehdit etti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Videoyu hit almak için hazırlanan boş şeylerden ibaret sandım ama adamları baya kudurtmuşsun helal -
Kim bu Denizhan Vural tanımıyorum bu tiplerin hepsi aynı atölyeden çıkmış gibi. Hepsi uzun sakallı, siyah saç siyah sakal bozuk türkçe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marselinyo -- 30 Aralık 2017; 14:23:08 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MoYk
Videoyu hit almak için hazırlanan boş şeylerden ibaret sandım ama adamları baya kudurtmuşsun helal
Eyvallah. Ne kadar tehdit ederlerse etsinler, ne kadar da küfrederlerse etsinler asla kaldırmayacağım o videoyu. Görecekler. -
Kanalın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: marselinyo
Kim bu Denizhan Vural tanımıyorum bu tiplerin hepsi aynı atölyeden çıkmış gibi. Hepsi uzun sakallı, siyah saç siyah sakal bozuk türkçe
Denizhan Vural, birkaç hafta önce adamlarıyla birlikte oyuncu Hakan Yılmaz'a saldıran birisi. Haberlerde bayağı konuşuluyordu. Delikanlılık taslayan mafya kılıklı adamlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X