Şimdi Ara

Hakem Kötü Ama GS de İyi Oynamadı Kafası... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katılıyorum arkadaşa. Maça çok iyi başlamıştık.

1. dakikada müthiş bir şutumuz vardı.
    Sneijder sakatlandı..
    Gole kadar adamlara top göstermiyorduk. Kırmızı verilmemesi , ofsaytta gol takım çöktü resmen. Yoksa ben maça çok iyi basladgımızı düsünüyorum.
  • Benim iki nokta garibime gitti.Birincisi, ilk golü ofsayttan yemişiz, hemen arkasından rakibin en önemli oyuncusu yüzde yüzlük pozisyonda atılmamış.Ve biz hakem konuşmayacakmışız çünkü Başakşehir iyi oynuyormuş.Şu hakem konuşmaya hakkınız yok diyenlerde ciddi anlamda problem var onu geçelim zaten.

İkincisi, Fenerlilerin çoğunluğu dünden beri bir sallama çabası içerisinde sanki kendileri futbol şöleni sunuyorlarmış gibi.Biz kötü oynuyoruz eyvallahta siz kendi takımınızı takip etmiyor musunuz, çok mu baskete takıldınız ne yaptınız?Bizden berbat haldesiniz, gerimizdesiniz utanmadan dalga geçebiliyorsunuz.Ve daha geçen sene 60 70 milyon transfer harcaması yaptınız.Konuşmadan önce düşünün az.Bir de hakemde sıkıntı yok yazan tipler var.Bugün Bjk ofsayttan atsın size bir tane, sonra arkasından Quaresma bir tane topçunuza dirseği yapıştırsın hepiniz çenenizi kapatıp Bjk oynadı kazandı yazarsınız, hakem makem demezsiniz oldu mu..Bunu bütün Fenerliler üstüne alınmasın, boş yapan antu tayfası üstüne alınsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Bir de tüm olayı Mete Kalkavan'a yığmak isteyen futbol cahilleri var. Ofsaytta kırmızı kartta yardımcı hakemin hatası.

Takımınızın sponsor hakemi olan Mete Kalkavan'ı koruma isteğinizi anlıyorum ama bilmediğin bişey var, yardımcı hakem hatalarından da maçın hakemi sorumludur.

Maç içindeki her türlü hakem hatasından maçın hakemi sorumludur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eski Açık Sarı Desene -- 5 Şubat 2017; 14:33:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eski Açık Sarı Desene

quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Bir de tüm olayı Mete Kalkavan'a yığmak isteyen futbol cahilleri var. Ofsaytta kırmızı kartta yardımcı hakemin hatası.

Takımınızın sponsor hakemi olan Mete Kalkavan'ı koruma isteğinizi anlıyorum ama bilmediğin bişey var, yardımcı hakem hatalarından da maçın hakemi sorumludur.

Maç içindeki her türlü hakem hatasından maçın hakemi sorumludur.

Bunu ciddi ciddi yazıyor musun? Süper kupada verilmeyen penaltı ofsayt gol sizin lehinizeydi. O zaman Mete Kalkavan size mi sponsordu?
    Acayip iki yüzlüsünüz. Hakem hatası işinize gelince Kupa beyi gassaray sizi yakınca hakem bizi doğradı. Hakemler kötü, iyi diyen yok.
    Ama Gs olağanüstü kötü oynuyor bunu görmezden gelmeye devam edersiniz inşallah işimize gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saimertug -- 5 Şubat 2017; 15:18:58 >

• Aynı hakem hataları bjk ye yapılsaydı bu sene ne fikret susardı ne de şenol . Bizimkiler sustukça hatalar artarak devam ediyor , çıkıp şöyle adam gibi konuşacak yokki yönetimden hakemlere karşı. Susarsan ezilirsin böyle .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

Aynı hakem hataları bjk ye yapılsaydı bu sene ne fikret susardı ne de şenol . Bizimkiler sustukça hatalar artarak devam ediyor , çıkıp şöyle adam gibi konuşacak yokki yönetimden hakemlere karşı. Susarsan ezilirsin böyle .

Yıllardır bize yapılırken sesiniz niye çıkmıyordu acaba. Çoğu maçta hatalar gördük bazılarında bu hatalar yüzünden kaybettik. Ne çabuk unuttunuz bunları. Daha süper kupayı bile mete kalkavan sayesinde aldınız. Ama sorsan biz süper bjk yi yendik ezdik gömdük hede hödö. Ayıp vallahi ayıp. Bu hakemlerden şikayet edecek son takımsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

İlk yarıdaki derbide ne güzel koştu öyle.

Evet fakat nedense 2. yarı ayagına top degmedi ve mac bitsin diye büyük olasılık ailesininde yapmadıgı büyü kalmamıstır.
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    Bu sene neden sizin sesini çıkmıyorsa bizim o yüzden çıkmamıştır sesimiz. Sana kim süper kupayı eze eze yendikte aldık dedi bu konu altında ben demedim de ? Sezon başından beridir bjk lehine yapılan tek hatadır o maçtaki hatalarda . Her takım kayırılıyor bu senede sizsiniz bunu kabul edinn. Ben bizim yönetime laf ediyorum böyle pısırık pısırık dururlarsa hatalar devam eder . Fikret ve şenol her açıklamasında bunu dile getirirdi diyorum . Umarım anlamışsındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 32aslan -- 5 Şubat 2017; 17:29:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adil oyun oynanmıyor ama bu takımdaki eksikleri görmemize engel olmamalı
  • Hakemi de yenseydiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Hakemi de yenseydiniz.

Top oynasalar yenerlerdi belki ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

Süper kupayı meteye hediye edin.
    Ayrıca çıkıp hakemide yenecen yeaahhh :)

Yenseydin ya bugün hakemi ne oldu?Allah büyük işte hemen 1 gün sonra canını yakarlar böyle.
  • Muhatabım değilsin. Bigün anlıyacaksın. :))

• quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

quote:

Aynı hakem hataları bjk ye yapılsaydı bu sene ne fikret susardı ne de şenol . Bizimkiler sustukça hatalar artarak devam ediyor , çıkıp şöyle adam gibi konuşacak yokki yönetimden hakemlere karşı. Susarsan ezilirsin böyle .

Yıllardır bize yapılırken sesiniz niye çıkmıyordu acaba. Çoğu maçta hatalar gördük bazılarında bu hatalar yüzünden kaybettik. Ne çabuk unuttunuz bunları. Daha süper kupayı bile mete kalkavan sayesinde aldınız. Ama sorsan biz süper bjk yi yendik ezdik gömdük hede hödö. Ayıp vallahi ayıp. Bu hakemlerden şikayet edecek son takımsınız.

Bugün Fener'in canı yansın istiyordum ama sizin yandı iyi de oldu.Hadi şimdi sıkıyorsa hakem diye konuşun bakalım millet gülsün biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

Muhatabım değilsin. Bigün anlıyacaksın. :))

Bir gün anlarım belki, hadi yallah hakem diye sızlan dur şimdi. :)

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konudaki bjk lileri görünce 80 lerin bir lafı geliyor aklıma
    haşırt to the blackboard
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

quote:

Bugün Fener'in canı yansın istiyordum ama sizin yandı iyi de oldu.Hadi şimdi sıkıyorsa hakem diye konuşun bakalım millet gülsün biraz.

İşte sizin sorununuz bu. İşinize gelmeyen ne varsa yan çiziyorsunuz. Seneler önce biz kesilip doğranırken biriniz çıkıp dediniz mi bunlara ne yapıyorlar diye. Ama yok nerden diyesiniz çünkü kayrılan taraf siz oluyordunuz. Ama ne hikmet ki bu sezon hakemlerden dert yanıyorsunuz. Acaba neden niye bu sıralar? Düşün bakalım biraz geçmiş senelerin envanterini bi çıkar bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kusurabakmayın hakemlere dert yanmayacağız.. önce iyi futbol oynayacaksın (yani yapman gereken işi sen iyi yapacaksın) sonra çalınan emeğini sorgulayabilirsin..

pozisyon başlangıcı net ofsayt.. ama yapılan ortada bu nasıl bir savunma kademe anlayışı nasıl bir pozisyon alış.. cenkin topa çıkışı komedi.. arkadaş yan toptan gelen ortadan yediğimiz golün haddi hesabı yok.. osmanlıspor maçında aynı golleri yedik.. üstüne oynadığımız lig maçlarında yan toplardan gelen ortalarda müdahele yok resmen şut ve kafa şutu şansı veriyoruz.. (kaleci tutarsa) savunma ne iş yapıyor?

Emre şerefsizinin pozisyonu net kırmızı kart.. nabıcaz 10 kişi kalacaklar yeneriz o zaman diye az koşalım 1 kişi eksik takımı yenelim diyemi beklicez hep? hakkımız yenmiş olabilir ama.. pozisyonun kırmızı olduğunu müdahele olduğunu gören sözde Galatasaraylı oyuncular neden itiraz etmiyolar?? hep bir ağızdan neden isyan etmiyolar nerde birlik beraberlik hak savunma?? takımda daha hakkını ararken birlik olamıyolar biz bu takımdan şampiyon olmalarını nasıl bekleyelim?

önce işlerini yapacaklar uzmanlık alanları futbol oynamak takım oyunu oynamak herkes elini taşın altına koyacak.. ondan sonra nere yanıyosanız yakınıyosanız yakınacaksınız.. önce takım olun aldığınız parayı hak edin..

• GS çok iyi oynadı algı yapmak isteyen moron var mı yoksa ben ona maçın istatistiklerini mi atıyım? Suçlusu sadece hakemdir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.