Bitarafları sıkıştımı hemen Atatürk'e din üzerinden saldırıyorlar,ah ulan klavye artistleri gerçek hayatta şu söyledikilerinizin yarısını bile söyleseniz,öldüresiye döverim lan sizi... Siz burdan Ata'ya saydırmaya devam edin,gülüp geçiyorum her zaman...Haysiyetsiz iftiracı aşşalık yaratıklarsınız...
Atatürk'e dil uzatanları bizde sevmeyiz ama Osmanlı padişahlarına,peygamberimize söylenenleri gerçek hayatta söyleseler bende öldüresiye döverim.
quote:
Orijinalden alıntı: EvrenCCC
Bu resmi paylaştı diye bu arkadaş ban yediyse yönetim benide banlasın.
quote:
Orijinalden alıntı: ANTİ BUG
quote:
Orijinalden alıntı: 01deadman01
Bitarafları sıkıştımı hemen Atatürk'e din üzerinden saldırıyorlar,ah ulan klavye artistleri gerçek hayatta şu söyledikilerinizin yarısını bile söyleseniz,öldüresiye döverim lan sizi... Siz burdan Ata'ya saydırmaya devam edin,gülüp geçiyorum her zaman...Haysiyetsiz iftiracı aşşalık yaratıklarsınız...
Atatürk'e dil uzatanları bizde sevmeyiz ama Osmanlı padişahlarına,peygamberimize söylenenleri gerçek hayatta söyleseler bende öldüresiye döverim.
Evet seninle aynı görüşteyim ecdanını tanımayan şuursuzlarda vardır... Ecdanını sadece OSMANLI dan ibaret sanıp Osmanlı dışındaki Atatürk'de dahil hiçbirşeyi tanımayan-reddedenlerde var Türkçeden rahatsız olanlar Türkiye Cumhuriyeti kelimesini dahi kullanmaktan aciz olanlar... Kendi kendilerine kışlarından tarih uydurmuşlardır.Kendileri dışındaki herkezi mason,Atatürk Geçmişteki Türk Beyiklerini bile mason siyonist etiketi yapıştıran beyin özürlüler... Atatürk'ü kullanarak milletin azına sıçan sömürenler de... işte bunlar iğrenç mahlukatlardır...
Her sahip oldugumuz değer, Allah'ın (c.c.) izniyle Atatürk'ün eseridir.
O zaman senin mantığınla Atatürk'te varlığını ondan önceki liderlere borçlu. Borç silsilesini Hz. Adem'e kadar götür...
eee borçlu olsun , değişen ne? Silsileyi Hz. Adem'e kadar götür. sorun yok. sonuçta biz Atatürk'e borçlu muyuz? borçluyuz.
Atatürk olmasaydı baban bile belli olmayacaktı belki (belki bile değil, kesin).
Tipik ergen cevabı, lise tarih kitaplarını okuyan veledlerden de bu cevap beklenir.
gerçekler acı mı geldi.? siz Atatürk ve Cumhuriyet düşmanları;
amerika ve dini istismar yandaşları, bir gün Takdir-i İlahi, yüce adalet inşallah size Vatana ihanet ne demekmiş, Atatürk'e saygısızlık ne demekmiş öğretir.
Bas git adamı hasta etme, çoluk çocuklarla uğraşıyoruz yahu... Ne idüğü belirsiz şahsiyet kullandığı isme bak sarfettiği sözlere, bu kadar milliyetçiysen düzgün bir isim koy, özentilik yapma.
Her sahip oldugumuz değer, Allah'ın (c.c.) izniyle Atatürk'ün eseridir.
bu kadar saçma bir cevap anca at gözlüğü takan birisinden beklenir onca osmanlı padişahı olmasa atatürk olabiliyormuydu acaba insanları ilahlaştırmayı bırakın
ben osmanlı padişahları olmasa atatürk gene olurdu dedim mi? evet onlara borçlusun. ama en son Atatürk'e borçlusun.
gördük osmanlı padişahlarının en son ne yaptıgını. tüm ülkeyi atatürk kurtardı.
tevbe haşa, biz kimseyi ilahlaştırmayız. tek ilah Allah'tır.
solcu değilim. sağcı da değilim. kömunist , liberalist hiç birisi değilim.
Atatürkçüyüm, milliyetçiyin, laik'im, cumhuriyetçiyim. demokratiğim. Ne mutlu bana ki Türk'üm.
quote:
Orijinalden alıntı: Azizim
Bas git adamı hasta etme, çoluk çocuklarla uğraşıyoruz yahu... Ne idüğü belirsiz şahsiyet kullandığı isme bak sarfettiği sözlere, bu kadar milliyetçiysen düzgün bir isim koy, özentilik yapma.
Şimdi isimden mi saldırıyorsunuz? o bir rumuzdur, ve anlık seçilmiş bir şeydir.
Söylediklerimde bir yalan ifade, yanlış husus varsa uyarın. Hak yiyorsunuz, şehitlerin, Atatürk'ün kemiklerini sızlatıyorsunuz. Ahde vefa edin. Eğer zamanında çok kötü durumdayız, bari manda himayesine girelim, veya ingiliz sömürgesi olalım diyerek kabullenmiş olsaydık şimdi ne olurdu gözünüzü seveyim söyleyin.
Somali gibi amerika sömürgesi olup açlıktan ölürdük. veya hindistan gibi ingiliz sömürgesi olurduk. padişah atatürk'e yakalatma kararı çıkardı, gene yılmadı, kararlılıkla Türkiye Cumhuriyetıni kurdu. Tamam atatürk içki içmiştir, günahtır haramdır. sigara içmiştir mekruhtur. fakat şeref namus onur dürüstlükle bizlere bu güzelim ülkeyi bırakmıştır. ben kimseyi ilahlaştırmıyorum. paranın turasındaki o insana ihanet etme.
lütfen.
quote:
Sizin bu düşünceniz bundan önceki çok daha büyük liderlere hakaret niteliği taşımakta, ne yani Atatürk olmazsa bu millet toptan dinini değiştirecek,bayrağını değiştirecek onun bunun çocuğu mu olacak. Bu milletin eli armut mu topluyor, döşeklerinde yan gelip yatan bir millet mi ki bütün varılığını bir insanın varlığına bağlayacak, haddinizi aşma cüretinde bulunuyorsunuz dikkat edin. Zaten tarih boyunca birçok belalar savaşlar atlatmış bir millet elbet bunu da başaracaktı. O kadar şehit verildi savaşlarda, ve sen çık bu kadar başarıyı tek bir kişiye endeksle, bu beyinle zaten ülke kalkınamaz...
Ülkede bunu ateşleyecek bir insana ihtiyaç vardı. Herkes padişahı tevbe haşa ilah gibi görürken atatürk bu tabuyu yıktı. kolay mı sanıyorsun o zamanlar cumhuriyet kelimesini sarfetmek.? değil.
4 bir yandan dünya milletleri kapına dayanmış sen ne şehidinden bahsediyorsun? sistematik bi çalışma olmadan kuva-i milliye birlikleriyle bu ülke kurtulur muydu? evet hepsinden allah razı olsun, en azından bulundukları illeri bi aşamada korumuşlardır, fakat koca yunan ordusuna hiç bir kuvayı milliye baş edemezdi. Atatürk gibi bir önder sayesinde birlik olundu, ülke kurtuldu.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tubul
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tubul
Atatürk'e sorarlar ;
-Efendim vekil maaşlarını nasıl düzenleyelim ? -Öğretmen maaşlarını geçmesin.
Atatürk'te Çankaya Köşkü'nde otururken millet açlıktan çarığını yiyordu. Bugün cumhurbaşkanının aldığı maaş kadar abes bir durum...
Gecekonduda mı otursaydı ? Komik olmayın yahu
O dönemim şartlarıyla bugünün şartları bir mi? Bugün uyduruk bir şerkette bile bazı çalışanların maaşı 10 bin tlyi geçiyor. Ayrıca gecekonduda kalsın diyen yok elbet cumhurbaşkanı iyi şartlarda yaşamalı ama cumhuriyetin ilk 20-30 yılında millet açlıktan kırılırken aşırı israfa kaçmanın abes bir durum olmadığını iddia edemezsiniz. Karşılaştırma yaparken biraz ölçülü yapın.
Ya el insaf, sen atatürk'ün ne şartlarda çalıştıgını, ne şartlarda yaşadıgını biliyıor musun? size okulda atatürk vatan haini diye mi öğretildi? siz hangi okullarda okudunuz? sizin beynininizi kimler yıkadı böyle? valla adamlara bravo ya, atattürk hakkında bile bunları söyletebiliyorlarsa işimiz bitmiş bizim.
bunları fethullah mı öğretiyor size? eğer cemmatçiysen, yani para için ibadet yapıyorsan, o adamı amerika yönetiyor ve Türkiye için içten yönetme politikalarını sürdüyor bilgin olsun.
"Atatürk'te Çankaya Köşkü'nde otururken millet açlıktan çarığını yiyordu. Bugün cumhurbaşkanının aldığı maaş kadar abes bir durum... "
bunu demişsin ya, Allah'tan kork diyorum sana, Allahtan kork, ALLAHTAN kork!!
Ey güzel Ülkem; Varlığını, Birliğini, ananı, babanı, Tüm değerlerini, Dinini, Bayrağını , Vatanını Milletini, Adını Soyadını, Attığın her adımı, Soludugun her nefesi,ATATÜRK'e borçlusun. Atatürk'ü de ALLAH'a borçlusun.Allah'tan kork, Özüne ihanet etme...
quote:
Bir sözle iman elden gider bunu bil!
Sen bizim dinimizi hiç anlayamamışsın hocam.
Ne cok din dusmani vatan haini varmis.
Kafanızı gömdüğünüz yalanlardan çıkarıp gerçekleri araştırma zamanınız gelmişte geçiyor gençler. Şuan bu ülkede bu yazının devamını kaldıracak insan sayısı çok az. Ama yarın öbürgün tüm gerçekler ortaya çıkacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme