Şimdi Ara

Hakkı Yalçın DH'den uzaklaştırılır mı? Gerçekler acıtır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: electra

Bu yaşıma geldim kimsenin annesine küfür etmedim etmeyeceğim de.

Bu ne demek ya. Ayıp ya....

ANALARI KARIŞTIRMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alatakantan -- 27 Nisan 2006; 11:09:27 >
  • Rakibini sevmeyebilirsin, rakibinin başkanına antipati duyabilirsin ama ligin adaletini sevmek zorundasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: keskinn

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Orjinalden alıntı: alatakantan

quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

2 mesajdan sonra ortam geriliyo neyi paylaşamıyoruz,birbirimize hakaret edip rencide etmenin ne gereği var bu son mesajımdı bu başlığa.

Adamlar yazıyı değerlendireceğine, üstelik yazarın GSli olduğunu bildikleri halde, fake kolpa gibi hakaretlerde bulunuyorlar...Klavye kralları...Biri general, biri mareşal....

Hakkı Yalçın Benim bildiğim FB'li bir yazar. Yeri geldiğinde FB'nin olumsuz yönlerini de eleştirir.
    Okuduğum yazılarında takım gözetmeksizin eleştirilerini yapar.

yanlış biliyorsun hakkı yalçın galatasaray lı bir yazar ve bunu sıkça vurgular ayrıca fenere yapılanları ve yapılmak istenenleri gören objektif bir yazar

ok

• Valla yazılanlar doğru..
    Lakin bu tür fakeler BJK'dan çıkınca nedense "çok iyi bir BJK'lı arkadaş" olur nedense...
    Ve nedense gerçek nicklerin söyleyemedikleri , fake nickin söyledikleri atfen hatırlatılarak küfür edilir karşılarındakine..

ne demek kimsenin anasına küfür etmedim de , etmeyeceğim de..

daha 2 ay önce FB'in anasına küfür eden bjk'lı dostunuzun adını atfederek bir arkadaşa cevap veren biz miydik? Üstelik etsen ne yazar..Burada iyisiyle kötüsüyle , oturup yazabildiğimiz kadar yazıyoruz..Ama siz kendi fakelerinizi (herkesi kastetmiyorum) arkanıza alıyorsanız bence oturup fakeler hakkında yazılar yazamazsınız..yazmacaksınız!!!

Yönetimden rica ederseiniz , biz grammesinin kaç tane fake nicki oldugunu yönetimden öğrendik , bu arkadaşlar fake ise afişe edersiniz bbu kadar basit..
  • quote:

* Fenerbahçe Trabzon'da kazanabilir de, kaybedebilir de... Hiç önemli değil! Erkekçesi güzeldir ölümün bile...

Bu yazabilecek Son insan herhalde bu Hakkı yalçıncık
  • quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

quote:

* Fenerbahçe Trabzon'da kazanabilir de, kaybedebilir de... Hiç önemli değil! Erkekçesi güzeldir ölümün bile...

Hakkı Yalçın'ın hangi takımı tuttugunu bilmeden komik oluyo bunlar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

quote:

Hakkı Yalçın'ın hangi takımı tuttugunu bilmeden komik oluyo bunlar :)

Valla Hakkı yalçının hangi takımı tuttuğunu bilmeye gerek yokki
    Bak demekki Objektif yaklaşmışız biz olaya
    geçene senelerde bunları yazmamış kalemşörlerin bunları yazması komik oluyor

• severim hakkı yalçın'ı.edebi yazar.nasılsa hiçbir anlatmadan,yazan binlerce spor yazarı var.

en azından birşey anlatmasa bile iyi yazıyorkonuşan hıncal uluç'un,yazan versiyonu denebilir..
  • Her platformda GS'ı da bir FB'si de bir diyorsun ama , nedense GS menşeili topiclerde bu tür açıklamalrını göremiyoruz..Görmeyeceğimizi de biliyoruz ama zaten..Hani o bazılarının çok kızdıgı Fenerbahçe yoksa , Türkiye'de futbol yoktur açıklaması aslında öylesine bir laf değildir..İşte sizi , bizi , onları da bu konuma getiren odur..

TS , başarısız bir sezon bir takım şansızlıklar yaşadı FB'yi yenerse bu kötü sezonu taraftartarına unutturur..
    BJK , kötü bir sezon tek şansı kupa finalinde FB'yi yenmek..FB'yi yenerlerse taraftar , bu kötü sezonu unutablir
    GS, en büyük rakiplerine kendi sahalarında kaybettiler..Belkide şampiyonluklarını ilan edebilecekleri bir maçtan hezimetle ayrıldılar..Aynı rakiplerine kupadan elendiler..Ve bu sene onlar için tek bir şans var o da şamopiyonluk..Ve o şampiyonluk , 3-5 ay önce "temizlig istiyoruz" diye birarya geldikleri kader dostları..Onların sempatisini kazanarak ancak bunu başarabilirler..

Bu 3 işlemin sağlamasını yaptıgın zaman Fenerbahçe çıkıyor ortaya..Özetle sizin işiniz gücünüz Fenerbahçe ile..Gerisi terane dedik , sen kemençe ile mi çaliim orkestra ile mi dedin..Şarkı aynı olduktan sonra rap söylesend e olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboi -- 27 Nisan 2006; 15:00:40 >

• bu adam Fenerbahçeli değil mi yani?
    bırakın Allahaşkına adam ruhen Fenerli olmuş sağda solda hangi takımı tuttuğunu söylemesine ne gerek var?
    ''kendi renklerinin siperine sığınacak'' falan filan...
    hınnnn hınnnn.
    acaip gaz milletiz ya başka da birşey yok
  • @jeremy ortamı germe, kimseyede asla fakeleri savunma. herkez neyin ne olduğunu biliyor. Burada 70 fake'in 60 fenerlidir bir tek itirazı olan varsa çıksın ortaya yok şubu desin. sana 80 tane fenerli fake sayarım ben 5 dakikada. Forumda kendini ispatlamış insanlara @electraya yada @cdemir'e farketmez laf edemez kimse..aklını başına alsın herkez..

quote:

Valla yazılanlar doğru..
    Lakin bu tür fakeler BJK'dan çıkınca nedense "çok iyi bir BJK'lı arkadaş" olur nedense...
    Ve nedense gerçek nicklerin söyleyemedikleri , fake nickin söyledikleri atfen hatırlatılarak küfür edilir karşılarındakine..

ne demek kimsenin anasına küfür etmedim de , etmeyeceğim de..

daha 2 ay önce FB'in anasına küfür eden bjk'lı dostunuzun adını atfederek bir arkadaşa cevap veren biz miydik? Üstelik etsen ne yazar..Burada iyisiyle kötüsüyle , oturup yazabildiğimiz kadar yazıyoruz..Ama siz kendi fakelerinizi (herkesi kastetmiyorum) arkanıza alıyorsanız bence oturup fakeler hakkında yazılar yazamazsınız..yazmacaksınız!!!

Yönetimden rica ederseiniz , biz grammesinin kaç tane fake nicki oldugunu yönetimden öğrendik , bu arkadaşlar fake ise afişe edersiniz bbu kadar basit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 27 Nisan 2006; 17:24:47 >

• Valla ortam bu yüzden gerilecekse gerilsin..Bize ana avrat sövenler "çok iyi bir bjk'lı arkadaş" olacak , siz onları topiclerinizin tacı yapacaksınız , fakelerin yüzde bilmemkaçı fenerliymiş falan filan deyip hikaye anlatacaksınız..olmaz dostum o iş öyle..En kralıınız öyleyse , onlarla muhatap biz olamayız varsın bu arkadaşlar olsun
  • quote:

Valla ortam bu yüzden gerilecekse gerilsin..Bize ana avrat sövenler "çok iyi bir bjk'lı arkadaş" olacak , siz onları topiclerinizin tacı yapacaksınız , fakelerin yüzde bilmemkaçı fenerliymiş falan filan deyip hikaye anlatacaksınız..olmaz dostum o iş öyle..En kralıınız öyleyse , onlarla muhatap biz olamayız varsın bu arkadaşlar olsun

haklısın renktaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: tbederli

quote:

Valla ortam bu yüzden gerilecekse gerilsin..Bize ana avrat sövenler "çok iyi bir bjk'lı arkadaş" olacak , siz onları topiclerinizin tacı yapacaksınız , fakelerin yüzde bilmemkaçı fenerliymiş falan filan deyip hikaye anlatacaksınız..olmaz dostum o iş öyle..En kralıınız öyleyse , onlarla muhatap biz olamayız varsın bu arkadaşlar olsun

haklısın renktaş

• Ben Tuncay koçum benim diyen, gs maçında açılan pankartla övünen ve şahsıma baban kolpadır diyen fakeyle muattab oldum. Sen şimdi onu bana savunuyosun, senin derdin ne jeremy, nedir bu karın ağrısı? Ortamı sen germek istiyorsun, fakelerin %99u fenerli. Dua et cezası bitsin çabuk dönsün. Seni onlarla aynı kefeye koyuyorum- alpyanar, cdemir, tedoa, subsonic yeri ayrıdır.

Adamın ilk mesajı bugün üye olmuş, direk buraya girmiş.
    quote:

Orjinalden alıntı: 3.selim

Hepiniz değil %99
    quote:

Orjinalden alıntı: dredd

HEPİMİZ FEYKİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negatiwe -- 27 Nisan 2006; 18:47:35 >

• BJKartal diyorum başka bir şey demiyorum...
  • bjk kartal diyosun çünkü bizlerde onun doğru yapmadığını söyledik. sen içinizden gelen feykler için bunu 1 kere yapabildinmi @jeremy sen bunu söyle bana. Eğer buna verecek bir cevabın yoksa konuşmayada gerek yok başka bişey..Gslisi Trabzonlusu bilir, her gün 10larca fener feyki gelir başlıklarda ona buna 100lerce laf sayarlar bir kerede çıkıp onlara aman yapmayın etmeyin kardeşim demezsin..(bunu yapan 1 yada bilemedin 2 fenerbahçeli arkadaşımız var onların yeride forumda zaten apayrı) lafa gelince bjkartal.

quote:

BJKartal diyorum başka bir şey demiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 28 Nisan 2006; 0:24:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.