Mahalle ağzı ligimizden, harika mühendisler çıkıyor. Adnan Polat gibi. Geçen yılın kaymağını yemekle yetinmeyen bir sevgisiz adam, yeni bir savaşın çığırtkanlığını yapıyor. "Konuşun, rakibinizi yıpratın!" Sahada yenemediği rakibini yenmek için, saha dışı güçleri ayağa kaldırmanın anons müdürü, futbolcularına sesleniyor. "İşaretler alıyor" gerekli yerlerden. Kendi takımının güçlenmesi yerine, rakibini saha dışında zayıflatmak üzerine eğitmenlik yapan bir adamın, futbolcuları da boşuna küfür etmiyor gazetecilere. Oynanmamış bir maçı bile, kazanmış saymıyor boş yere. "Puan farkı sıfır" derken. Bedelini nefretle yüklenmiş tribünler ve çocuklarımız öderken... Ne olacak yani? Fenerbahçe'yi şampiyon yapmama şebekeleri mi kurulacak? Yine sinsi ortaklıklara ve kalleşliğe mi kurulacak saatler? Geçen yılki sezon sonu yemekleri için rezervasyon mu yapılacak? Gerekli yerlere mi ulaşacak şifreler? Sorsanıza nasıl olacak bu iş? Disiplin Kurulu, Aziz Yıldırım ve Nihat Özdemir'in konuşmalarına cezayı basarken, Adnan Polat gibilerinin konuşma balonlarını mı temizleyecek? Peki bizler ülkemizi nasıl temizleyeceğiz? Çocuklarımızı yarattıkları cehennemde harcamak isteyenlere, karşı durmayı siz ne zaman öğreneceksiniz? Hangi takıma gönül verirseniz verin, böyle bir yöneticilik biçimine karşı durmuyorsanız, sizler futbolun ruhuna ait değilsiniz demektir. Çünkü Adnan Polat'ı alkışlamak ve desteklemek, sporun tabiatına aykırıdır. Fenerbahçe'nin gölgesinden korkan bir biçareyi, işaret etmek adına yazdım bu yazıyı. Korkunun tırnaklarını çocuklarımızın sırtına geçirmemesi için...
Çok güzel özetlemiş. Özellikle Adnan Polat hakkında dedikleri.
Adnan Polat işte budur!
hakkı yalçın kim.. penguende mi yazıyor komik şey!
Beşiktaş taraftarı olmama rağmen Hakkı Yalçın adlı şahısın fikirlerine aynen katılıyorum. Adnan Polat gittikçe hırsına yenilmeye başladı. Gerçekten de Adnan Polat gibi yöneticiler olduğu sürece maçlar sahada değil masada oynanmaya devam edecek.
quote:
Orjinalden alıntı: ScHiZopRen
ayrıca penguen'den anlamayan penguen'i karıştırmasın.Penguen sabah okuduğun tüm gazetelerden daha ciddi (anlayana)
ah sen ne guzel ne guzel guluyorsun kiz sen ne guzel ne guzel bakiyorsun karsinda duramaz inan hic kimse bakislarinla sen herkesi goruyorsun
o tatli dilin guler yuzun inan ki yurek hoplatiyor farkinda degilmisin herkes pesinden kosuyor
kiz seni alan yasadi dertlerini de bosadi mest oldum vallahi jest oldu o o oooo...
Hakkı Yalçın
Anlayana.......
quote:
Mahalle ağzı ligimizden, harika mühendisler çıkıyor. Adnan Polat gibi. Geçen yılın kaymağını yemekle yetinmeyen bir sevgisiz adam, yeni bir savaşın çığırtkanlığını yapıyor. "Konuşun, rakibinizi yıpratın!" Sahada yenemediği rakibini yenmek için, saha dışı güçleri ayağa kaldırmanın anons müdürü, futbolcularına sesleniyor. "İşaretler alıyor" gerekli yerlerden.
Az laf çok iş dememişler boşuna.
quote:
Penguen AB hayranı ve seviyesi kalmayan medyadaki gazetelerden daha temiz ve iyi göndermeer yapıyor.
quote:
en çok zeka isteyen yazı türleri mizahtır ordaki resimlere bakıp gülmek başka yazılara bakıp of çekmek başka
ya anlamıyorum geçen sene için nasıl hala fenerbahçeliler konuşuyor şampiyonluk gitti diyemi, elle atılan goller, bariz hakem hataları olmasa 10 puan farkla galatasaray şampiyondu, bütün basın yazarları fenerliler dahil herkes fenerbahçe lehine hatalar yapıldığında hem fikirdi.. adnan polat 20:45 de şampiyonuz deyip sahaya inip omu oynadı ? yoooo yine galatasaray ve fenerbahçe oynadı.. Fenerbahçe şampiyonluğu eliyle verdi arkadaş bu kesin.. bir yöneticisi çocuğuyla konuşuyormuş gibi bunlar fakir fukara edebiyatı yapıyorlar dedi bir kaç penaltı sandığı pozisyonların hakem tarafından verilmediği maçın ardından (o pozisyonların hepsinde futbolcuların kendini attığı maç sonu görüntülerinde ortaya çıktı.. Alex ve nobre, hani bir kızın haluk ulusoy istifa diye ağladığı maç) tuncay taraftarlara gidip bir baba hindi çeker.. Bana bunların yanında Adnan Polat'ın yaptığının daha masumhane kaldığını inkar edenin tarafsızlığından şüphe ederim.. Şimdi kalkmış kim olduğunu bilmediğim şu takvim yazarı futbolun koruyucusu kesilmiş.. Hadi canım sende...
quote:
Orjinalden alıntı: Fabrequaz
quote:
en çok zeka isteyen yazı türleri mizahtır ordaki resimlere bakıp gülmek başka yazılara bakıp of çekmek başka
evet bunu anlamak için zeka gerekiyor sanırım
Hakkı Yalçın adam değil. Onu adam yerine koyan hiç değil.
quote:
quote:
quote:
Evet aynen öyle . Bak bunu anlayamayacak kadar zeki olmadığın için göndermelerin hiç birini anlayamıyorsun. Ayrıca yine Penguen'i hiç okumamış biri olduğunu gösteriyosun. Hiç bilmediğin bir şeyi nasıl eleştirebilirsin üstelik?
quote:
Orjinalden alıntı: kenyack
quote:
quote:
quote:
Evet aynen öyle . Bak bunu anlayamayacak kadar zeki olmadığın için göndermelerin hiç birini anlayamıyorsun. Ayrıca yine Penguen'i hiç okumamış biri olduğunu gösteriyosun. Hiç bilmediğin bir şeyi nasıl eleştirebilirsin üstelik?
bana kelime oyunu yapma delikanlı! Giç bilmediğim birşey diyorsun sen beni bilmiyorsun Sen nasıl eleştirebiliyorsun.. Yazdıklarınla Çelişiyorsun her konuşmanda batıyorsun..
Ben sus!
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: kenyack
quote:
quote:
quote:
bana kelime oyunu yapma delikanlı! Giç bilmediğim birşey diyorsun sen beni bilmiyorsun Sen nasıl eleştirebiliyorsun.. Yazdıklarınla Çelişiyorsun her konuşmanda batıyorsun..
Ben sus!
Nerden anladığımı hemen söyleyeyim... Penguen okuyan biri bu karikatürü koyup altına "evet bunu anlamak için zeka gerekiyor sanırım" yazmaz. Çünkü bu karikatürde de her penguen çizerinin yaptığı gibi göndermeler yapılmış. Bunu anlamak için çok mu zeki olmak gerek?Buna çelişmek diyorsan önce koyduğun karikatürü bir kaç kez gözden geçir öyle yorum yap.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme