Şimdi Ara

Hakkımdaki İddialar...Ve Ben (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • daha önce yaptığın şimdi yapacağın anlamına gelmez fakat sana kimse güveni kalmadı sanıyorum burada olsanda olmasan bişey değişmez bana göre seni bilen biliyor
  • Sağol gökhan abi.
    Diğer arkadaşlar paylaşımları yakın zamanda görecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeL©uK_85

Sağol gökhan abi.
    Diğer arkadaşlar paylaşımları yakın zamanda görecek

Keyloggerli payla$imlarini mi ?
  • Harbi iyiymiş ya 16 yaşındaki hırsızlık yapmış birinin kolay kolay akıllanabileceğini sanmıyorum. Sana bu saatten sonra kim güvenir o da ayrı mevzu. Güldürdün beni.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reactive

Harbi iyiymiş ya 16 yaşındaki hırsızlık yapmış birinin kolay kolay akıllanabileceğini sanmıyorum. Sana bu saatten sonra kim güvenir o da ayrı mevzu. Güldürdün beni.

söylediğini bi kez daha düşün bence =)
    adamı desteklediğimden değil ama..
  • Neyini düşüneyim? Keyif için insanların ahını alan, adını lekeleyen, bir ton palavra sıkan birisinden düzelmesini beklemek hata olur.
  • quote:

Neyini düşüneyim? Keyif için insanların ahını alan, adını lekeleyen, bir ton palavra sıkan birisinden düzelmesini beklemek hata olur.

yaş ifadesini anlamanı beklemiştim,neyse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -bullshit-

quote:

Neyini düşüneyim? Keyif için insanların ahını alan, adını lekeleyen, bir ton palavra sıkan birisinden düzelmesini beklemek hata olur.

7 sinde neyse 70 inde de odur bana göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:ÖzGüN:.

quote:

quote:

genelleme olmamışmı sence
  • Herkes geçmişinde yapmış olduğu hatalarla anılır malesef. Forumda olup olmaman kimseyi ilgilendirmez sonuçta burdakiler senin real arkadaşların değil. Fakat şu kadar insan sana güvenmezlersede bilmelisin ki bu senin zamanında yaptıklarının sadece bir karşılığıdır.

Bundan 1 yıl önce forumdakileri 2 sefer farklı ID'ler altında dolandırıp daha sonra foruma söverek hatta tehditkar tavırla 15-16 Font yazısıyla konu açıp açıp gitmeni ben unutmuş değilim. Ama her koyun kendi bacağından asılır.

Zamanında ne ektiysen gelecekte onu biçersin.

İyi Forumlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Özkan Hocam İlgiNize TeŞekkür Ederim.. Gerekeni Yapmıssınız
    ARtık Craker Sehlcuk Real Hayatta Güzel Paylaşımlar Yapar
  • Bu adam Yeni fakelerle gelicekdir. Yine güven kazanıp yine Dolandırıcılık yapacak Hissediyorum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .:ÖzGüN:.

quote:

quote:

genelleme olmamışmı sence

bu yaptıkları insanın kafasında mutlaka tekrar olabilir ah o bende olsa bu bende olsa şimdi yapmıyor olabilir ama gelecekde yapmayacağının bi garantisi yok

• Sanırım yaş konusu rahatsız etti seni. Tam okursan anlarsın ne demek istediğimi. Kurtulun artık şu kompleksten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.